39

Анонимен

преди 7 години

Мъже, които изпитват стахопочитание към жената! И към своята майка, баба, сестра, жена. Браво момчета не ви липсват първите седем години! Възпитани!Толерантни! Съпричастни!

38

Анонимен

преди 7 години

Чудесна инициатива, но кога ще видим изобщо някакъв вид инициатива и от женският пол относно мъжете?

37

Анонимен

преди 7 години

Лордът към лакея:- Джеймс, каква е тази демонстрация?Джеймс:- Срещу насилието, сър.Лордът:- А, защо мъжете са на токчета?Джеймс:- Ами, ****ерасси, сър!

36

Гошо

преди 7 години

Простотията е безкрайна , подобни феминистки шествия с участието на мъже са смешни!! Насилието над жените е факт ,но е преекспонирано.Ако една жена има себеуважение и близки които да я подкрепят, не би позволила да е жертва.Такива смешници стават жалки с напъните си да се изкарат съпричасни. А тая мр*сна наркоманка Рут е с отровен и размътен мозък от живота в деградиралите западни общества.Хич да не си пробутва болните идеи

35

Анонимен

преди 7 години

До ГостМъжки, върви на секс-психолог. Сбъркан си нещо по рождение! Чак и статистика викаш на помощ - твоята де, измислената - който иска да провери, а! Не посочваш източника... що? Да не стане дЕскриминация, хи-хи, кОлтуро! Колко си мъдър, какви открития правиш Нютоне, Фройд ряпа да яде... о, извинявай, можеш ли да разчетеш тези имена...? Без токчета!

34

Гост

преди 7 години

Със сигурност умират много повече мъже от трудова злополука от колкото жени при раждане. Това е неудобната истина.

33

Анонимен

преди 7 години

До ГостА колко мъже умират при раждане!? Или остават инвалиди за цял живот!Велика е npocтотията, тъnoyмието и npocтащината на някои мъже, явно обидени за нещо на жените. Вероятно жените не ги приемат точно поради тъnaта им злoба и npocтотия.

32

Организатор

преди 7 години

Браво! Добър хепънинг, добро начало! Следващият път - марш в защита на изнасилените жени. Ще се дефилира не само на токчета но и с кочан царевица или морков забучени одзад. Морковите и кочаните, а също и лубрикант ще се раздават на място - безплатно!

31

Анонимен

преди 7 години

Поредната западна тъпотия, която обаче далеч не е ***, а има скрито - внушение - мъже на токчета! А защо не със сутиени - така директно ще се свърже с насилието над жените. Токчетата са си на гей-парадите. Развратителите на човечеството използват говеждото преклонение пред всичко чуждо на част от населението. Нашето е особено податливо...Чипираха ни преди пръстовите отпечатъци на оня пернат 50-годишен изрусен тийнейджър.

30

Анонимен

преди 7 години

Една нация, една партия, една религия - това вече е постигнато, почти няма разлика между различните партии, нации, религии. Остава да се постигне един пол. Жените бяха лесни, жената няма много багаж в главата, сами станаха мъжкарани, с мъжете трябва да се поработи, но ще стане, все повече подобни начинания ще има и все повече мъже ще се включват.

29

Токаджия

преди 7 години

100% съм сигурен, че това деяние е извършено от ректалните "терористи" активни членове на българското движение на лгбт... Ужас!

28

Гост

преди 7 години

На строителния работник загинал на 8 март отиде ли някоя жена да му поднесе цветя?

27

Анонимен

преди 7 години

Що не опитат да възпитават децата - момчетата в добродетели като рицарство, чест кавалерство, уваженеи и благооговеене мъм жената като символ на живота и основа на семейството, а момичетата в скромност, смирение, отдаденост на семейството и децата и послушание вместо да си въртят задниците пред батковци с БМВта. Иначе това няма да помогне - винаги ще има насилвани жени, ако ще и по прашки да накарате да тръгнат, много затубени мъже има, по глyпави дори от жени.

26

Анонимен

преди 7 години

До ГостМъжката работа е тежка.

25

Анонимен

преди 7 години

Гаджето ми готви и чисти докато аз съм на козметик. Жените владеем света. Аз затова го и избрах.

24

Гост

преди 7 години

Колко мъже умират от трудова злополука и колко жени годишно?

23

Ива

преди 7 години

Бг-те са селяци и простаци , пълни комплексари добре че аз си взех английски джентълмен който ме уважава. Виждам че все повече Българската жена се ориентира към ,,нормални'' мъже галантни,образовани с възможности и подход към жените.

22

Гост

преди 7 години

На запад статисически жената удря по-често мъжа.Положителната дескриминация е дескриминация. Насилието ражда насилие.

21

Анонимен

преди 7 години

Аз ще се разходя гол защото ще протестирам против експлатацията на труда.

20

половината истина

преди 7 години

Пишете половината истина! Цялата истина е, колкото жени има малтретирани от мъже, толкова и мъже има, бити, унижавани и малтретирани от жени. Лично на мен са посягали две жени да ме бият, преживял съм три опита за сексуално насилие към мен, дори един опит за убийство!