109

смях в залата

преди 7 години

*** пак се издаде. Всеки който е чел какви са санкциите срещу Русия знае че те са насочени срещу определени личности, ангажирани с конкретни престъпления, а не срещу държавата. Руските санкции са срещу цели държави включително и България.Русия от 1985 не купува българска селскостопанска продукция и това принуди хората да работят в Испания и Португалия. Тя първо да поговори по този въпрос с Решетников.

108

Смешно и тъжно

преди 7 години

Ами те, сините, затова изтърваха властта, макар че по едно време цялата беше в ръцете им.Както е написано току що в коментарите към статията, качена тук по обяд, за скъпия, но изоставен български имот в Сидни, и там се е вихрил странен човек, назначен от сините, но чрез топла връзка подкрепен и от червените.Изглежда, че всичките ни работи са такива. Един и същи тип неподходящи хора са любимци и на червените, и на сините, а на народа душа да му е яка.

107

Тази кака

преди 7 години

много се отрака,докато беше изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и председател на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт"!Беше само на 28 г., когато тъмносините я назначиха на тези два поста едновременно, макар че тя имаше трудов стаж само на няколко места за по няколко месеца - общо 2 години!Сега е зяпнала да погълне по-едри хапки, но най-вероятно ще се задави.Няма да се учудя, ако Корна се окаже набелязаното бушонче, както Цецка на президентските избори.

106

мента

преди 7 години

Нинова е твърдо за затвора, заедно с шефа си Костов и червените криминални олигарси, съсипали България !!!!!!

105

!

преди 7 години

А млъкни ***!!!

104

Анонимен

преди 7 години

един въпросЦецо купи ли си 7-ми апартамент?Или да питам тъщата му?само питамднес защо Бойко не заплашва народа?Нищо ли не е казал?Че пропуснах от много работа

103

СЕВЕРОЗАПАД

преди 7 години

Мокър влах без нашивка от казармата не можеше да се ожени ,а тази е готова с гол *** таралежи да мачка до власт да се докопа .Как да и вярвам като не са за вяра ?

102

Анонимен

преди 7 години

Това с цените е верно. След санкциите стоките поевтиняха доста. Особено рибата,която се срина. Така, че за нас санкциите са добре дошли. Ако искат да ги подкрепим за махането им .... да се постараят повече в цените на реакторите,газа или ремонта на 5 кирливи самолетчета.

101

Кака Кури

преди 7 години

Тя няма нищо против синчето да седи в САЩ , а тя да прави далаверис чеборашките.Така се работи. Патриатично !

100

Анонимен

преди 7 години

До Bad Company Ти май си прав .Ако вземат властта требва да бъдат бити и изгонени от държавата , като глутница вълци са . Не само крадът , но са вредни , с делата си винаги играят в полза на рашките .Ще ги пратим там .

99

Анонимен

преди 7 години

Няма нищо против да работи с русия и да и помагаме ,НО да идва шефа на Газпром и да се пазари за 2 процента отгоре или отдолу за цената на газа за Южен Поток беше смешно. Когато искаш някой да ти е приятел и то държава членка на ЕС .... трябва да си над нещата , не под тях?!?! Два реактора имаха да донесат - оревяха Европа да ни съдят..!??! Така не се прави господа Руснаци. Така не се правят приятели нито партньори.

98

10

преди 7 години

Нинова...обичам те.

97

САНКЦИИТЕ

преди 7 години

" вредят на националните интереси на България"- По -голяма глупост не можа ли да измисли тази дебеланка .

96

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен31 "госпожа ЛЪЖА ще направи и каже всичко за ПАРА"А Боко строи безвъзмездно, и огради, и метро, и магистрали, и обвива в судиопор?

95

Анонимен

преди 7 години

Губим милиони , но по - важното е че имаме усмивка за милиони . Една трета от нацията приема загубите с усмивка .

94

Bad Company

преди 7 години

Единственото реално и изпълнимо нещо което съм чул от др. Лъжа е създаването на "фонд за подпомагане на бизнеса 500 000 000 лв." Вервайте ми, ще го направят!! Те и по времето на Ореха го направиха! Е, тогава беше "за подпомагане на общините". :)) Някой да си спомня община "подпомогната"?? Айде ЕДНА ми кажете!! Истинската дума е "Фонд грабеж". На червените другари им потекоха лигичките вече. Като на селски курбан са-с пробити лъжици. -"Никъф бульон!, само мръвка"!! Чакат, чакат.........

93

юбералес

преди 7 години

Малко съм бременна.

92

БСП са гад.ини

преди 7 години

Тази направо си е домашна птица. Значи с едната ръка в кацата с мед, а с другата в зад.ника на пчеларя. Ами как ще стане тази работа като всички останали страни-членки са за санкциите, а ние ще сме против. Ей, няма по-големи лицемери от комунделите.

91

Анонимен

преди 7 години

До 100 Въоще не ме интересува какво чмислат евролеиците за българите или за мен. ВАЖНОТО Е РУСИЯ ДА Е ДАЛЕЧЕ ОТ БЪЛГАРИЯ .Тя е вредна за нас.

90

Анонимен

преди 7 години

В една от най-великите книги на човечеството "Дао Дъ Дзин" пише следното"Небето и земята са безжалостни;За тях десетте хиляди неща са като чучела."Няма как някой да ни мисли доброто. Не се ли оправиме сами сме приключени като нация. Време е национално обединение и да си гледаме нашата паничка а не да чакаме помощи от външни сили. Няма нищо по важно от нашите интереси и те са над всички останали. 5 стотинки не давам за ЕС и какво мислят. 5 стотинки не давам за неолиберализма.