192

ВАСИЛ ЛЕВСКИ

преди 7 години

*** СТЕ ВСИЧКИ ДО ЕДИН!!!

191

ще ви изпапкам

преди 7 години

С обич и загриженост и малко вазелин в задния му джоб! Слюбов към раята. Колко интересно! Сякаш като машина на времето се връща историята. България е феодална държава. От към Турция се задава опасност. Братушките са на Дунава, а българският народ е беден и заспал, да не кажа глупав. Пълно е с пупулисти и пияни войводи. Какво да кажа: "Стани, стани юнак балкански от сън дълбок се събоди" или просто си навий часовника и гласувай на 26. Сменят времето:))

190

Шоп

преди 7 години

Ако това е така, защо другите политици които се борят за кокала, нашия вот, не говорят това което искаме да чуем.--------Защото от него никой няма да иска да си изпълнява обещанията.Защото винаги може да се оправдае, че е малка партия и няма мнозинство.Той иска да се намъкне в НС и да го играе балансьор. Затова ще ви лъже без задръжки.

189

('_')

преди 7 години

Сокола пак много сипа,бон апети!!!

188

Анонимен

преди 7 години

Едната от двете турски партии не трябва да влезе в Парламента.Ако и двете влязат, после ще се обединят.

187

Иван

преди 7 години

Тоя се оказа най-хитър от всички. Прибра милиарди, изфабрикува си едно покушение и се покри. Никой не смее да го пипне, а има за какво. Бягайте от тая пародия на държава, оправия няма.

186

Анонимен

преди 7 години

*** умници, той говори това, което искате да чуете.---Ако това е така, защо другите политици които се борят за кокала, нашия вот, не говорят това което искаме да чуем.

185

Шоп

преди 7 години

И сега като почнете да му се възхищавате и гласувате за него, нали не си правите илюзии, че това по някакъв начин вреди на Ердоган? Не, гласувайки за Доган не влиятете на тирския референдум.

184

Анонимен

преди 7 години

*** умници, той говори това, което искате да чуете.

183

Циник

преди 7 години

И още има ше метаци, които вярват във феята на зъбките, и наричат този "модерен кърджалия" политик! На тях - хак ви е мизерията!Хак ви са антибългарските...противоконституционни партии!Племе непомнещо историята си (стара и нова),племе неучещо се от грешките си - е обречено на изчезване!Доган бил казал...тоя бек - като каже добър ден..се оглеждам минала ли е полунощ!

182

Анонимен

преди 7 години

Доган иска да вкара БГ в конфликт с Турция и да им даде повод за действия срещу нас.Какво ме интересува мене турският референдум, та да гласувам на българските избори за някой, който бил против Ердоган? Ердоган така или иначе ще спечели и ще трябва да се съобразяваме с това.

181

помак

преди 7 години

ДПС е мафиотска структора докарала мюсулманите в БГ до просешка тояга ! ДПС извън НС! ДПС 2%...ДОСТ 4% . Доган в КАУША и заграбеното върнато на мюсулманите !

180

Анонимен

преди 7 години

Кървавото писмо на по Българина от многото Българи.Не Някой друг - Нинова или Борисов,нито Каракачанов или Сидеров,Нито Иванов или Лукарски,нито Симеотнов или Марешки.Явно България е повече от народите, които я населяват и съставляват... Дано да разберем

179

Анонимен

преди 7 години

Доги дог пак е изтрезнял, временно ...

178

Скитник

преди 7 години

И този път ще ви излъже Доган , наивници! Но нищо вие си го заслужавате.

177

Анонимен

преди 7 години

Евала!!! Докога Доган ще показва на останалите политически партии как трябва да се държи един държавник?Чудя се и се мая.Знаем че опитите на Турция за дестабилизация у нас, са само началото.Проектът Сирия ще бъде приложен на такива като нас. И ако продължаваме да се държим като клоуни накрая нашата тирада ще е с трагичен край. И в Амрика и Русия вече знаят.Само ние ли не схващаме, че и мерки не вземаме?

176

Анонимен

преди 7 години

До неграмотниквместо ''двата политика'' пише се и се изговаря ''двамата политици'' , какво е това неграмотното племе пишещо тук

175

Анонимен

преди 7 години

Не наливате ли вода в мелницата на Ердоган с целото това говорене? Всички европейски лидери с реакциите си го направиха по-силен от колкото дори той самият си е представял че е.Ама вие си знаете. Ердоган се държи като комплексираните училищни биячи, ама вие европейците и вас ви тресат комплекси.

174

Анонимен

преди 7 години

Доган е руски агент , доносник ,крадец използващ турсия етнос в Б-я за да печели стотици милиони , така че да не се прави предизборно на голям патриот. Иначе е прав за това което казва

173

1

преди 7 години

До дивергент,напиши ми едно име на българин,който се смята за политик,да не е бил агентна дс.