7

Анонимен

преди 7 години

Време е за промяна 5 Коалиция на Недоволните!

6

Разочарован

преди 7 години

УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ, да го духат всички политици. Няма да гласувам за нито един от тях, защото всички са ***. Един свестен няма от тях, че камо ли свястна партия. Всички са за сметището. На един тест за интелигентност да ги подложат само 4-рима ще го издържат. Не забравяйте, че всеки един глас от вас носи месечна субсидия за партията, така че да знаете, че после храните ***. Малките партийки с това се издържат, вие какво си мислите.

5

Анонимен

преди 7 години

Сега чета, че Холандия има 150 депутатски места. Държава, която е светлинни години пред нас, а ние на дъното на таблицата и на границата м/у Европейска държава и третия свят имаме 240 хрант*тника! ЕВАЛА!!!

4

Анонимен

преди 7 години

изобщо не ме интересува,дойдох си в тази държава с надеждата,така си и останах,нищо не се е променило,нищо не успях и да променя с моето отстояване на човешките ми принципи и достойнство.За това си тръгвам пак,и няма и да се върна,тук никога няма да се живее нормално.

3

Анонимен

преди 7 години

Много ми е интересно защо такъв дълъг списък няма на кандидати за кирката и лопатата?! Да ама от кирката и лопатата излизат мазоли и няма далавера! А в този списък са все тарикат селянжърчета които искат кокала. Е аз няма да им го дам. Гласувал съм за пръв и последен път в началото на 90-те години за безпартиините а те се оказаха партиици. Теглих им майната и край с гласуването. За децата на комунистите за мутрите и за селянжърите не гласувам. Съвеста ми е чиста пред децата на България!

2

До 2

преди 7 години

Не става ! А може и някой да те ухапе ! Очаквай всичко !!!

1

14

преди 7 години

14