12

ЧЕСТИТО РУСОФИЛЧЕТА

преди 7 години

НАШИЯ ЕТНИЧЕСКИ МОДЕЛ СЕ МУЛТИПЛИЦИРА В ЕВРОПА ----ДНЕС В ХОЛАНДИЯ , УТРЕ В ГЕРМАНИЯ .....ПОСЛЕ НАВСЯКЪДЕ!ДОСТ----ЩЕ БЪДЕ И В НАШИЯ ПАРЛАМЕНТ!!!ЗАПОМНЕТЕ ТОЗИ ДЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЗАПОМНЕТЕ ТЕЗИ ДУМИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11

Анонимен

преди 7 години

повръща ми се вече от думата популизъм Само *** я използват

10

Анонимен

преди 7 години

Абе тея хора нямат ли еврофондове за крадене, държавни поръчки едно друго.Може ли така да се занемари тоя гей, стара кола, стар апартамент.... Будала!

9

Смешни.

преди 7 години

На така наречения "грешен популизъм", до вчера не викахме ли демокрация? Защото и двете, произлизащи от Демос, или Попули, значат едно и също! Ама като ни отърва на грaнтаджийските планове е демокрация, като не ни отърва, популизъм. Кога ще се светнете колко сте прозрачни?

8

ЧЕСТИТО РУСОФИЛЧЕТА

преди 7 години

В ХОЛАНДИЯ ----ВЕЧЕ ИМА ПРО-ТУРСКА ПАРТИЯ В ПАРЛАМЕНТА!ЩЕ ИМА И В ГЕРМАНИЯ!Е...ЗНАЧИ ---НОРМАЛНО Е ДА ИМА И В БЪЛГАРИЯ....ХА,ХА,ХААААААААААААА....САМО ДОСТ -----това е вече НОВАТА ПРОЕВРОПЕЙСКА ПАРТИЯ У НАС!!!!!!!!!!!!!!

7

смЕх

преди 7 години

Малко в страни от темата,но ми стана интересно като съобщиха кой колко места печели и реших да видя в една почти 17 милионна Холандия от колко души им е парламента и о чудо оказва се,че у нас спрямо официалната статистика има най-много дупетати дори и спрямо държавите от Г-20. Само един пример,ако съпоставим същото съотношение за брой депутати и брой население САЩ,Китай и Индия спрямо България: 1.САЩ- 535 у нас ще бъдат-152.Китай-2987_,,_-163.Индия-790 _,,_-5 излиза,че сме най-богати.

6

Анонимен

преди 7 години

Пет пари не давам вече за Запада .Ясно е, ще ги колят и ще изчезнат *** които сега се радват .Добрата новина е, че Унгария, Чехия, Словакия, Полша и Русия ще оцелеят .Случайност ...?! Не мисля Просто разплутите, презадоволени западняци ще умрат както е умряла римската империя от презадоволяване

5

hahaha

преди 7 години

Този дърт ерген няма да бъде адекватен, поради липса на жизнен опит. Какво разбира от живота? Нищо и половина. Много лош избор, тепърва ще гледаме сеир.

4

оценка на риска

преди 7 години

Рюте губи мандати, Вилдерс може да не управлява, но печели мандати и става сериозна сила в Холандия, колкото и левичарките в Европа да се радват.Всъщност, Вилдерс е резултат от безумната политика на гедерейката Меркел. Ако я нямаше гедерейката, изобщо нямаше да говорим за Вилдерс. И обратно!

3

Събудесебе

преди 7 години

Много ми се иска надигащият се национализъм в Европа да е знак, че този континент се събужда. Да не се окаже само, че това са предсмъртните хрипове на една умираща цивилизация, която до неотдавна беше световна.

2

да ама не

преди 7 години

Аз го поздравявам но националистическите партии са в голям подем за добро или не.Дори в Холандия ръстат им е със близо 30 процента и имат 20 места в парламента им а преди това имаха 14 места а още преди това имаха нула места. Рюте със последната си заигравка със Турция забави нещата но не ги спря,избори има на всеки 4 години и със тези темпове на следващите избори едва ли ще спечелят либералите.Подобнен резолтат преди няколко месеца видяхме във Австрия сега чакаме Франция и най вече Германия.

1

Голям страх

преди 7 години

Хахахаха много се бяха изплашили да не вземе националиста да спечели, както стана в Австрия неотдавна. Тогава измислиха някакви бюлетини, получени по пощата. Каква ли шашма щяха да натъкмят сега, макар че при толкова медийни манипулации не е изключено и да е ставало нещо и зад кулисите. Все пак важното е кой брои бюлетините, както е казал един човек, във вярност на когото са се клели родителите на родните ни евроатлантици.