14

Анонимен

преди 7 години

Очевадно е,бил е пил,надали повече от 1-2 бири или едно малко на обяд с колеги за да почерпи за рождения си ден.Изтеглил е късата клечка и е катастрофирал,най-вероятно без да има общо с алкохола. Мал шанс,именно за това е протакал даването на кръв и явно му се е получило.Хубавото е,че няма пострадали хора и искренно се надявам това да му е за урок.Имам много приятели,познати които шофират след 1-2 бири,ок,вероятно не са пияни,но дори при най-лекия инцидент,дори те да нямат вина, стават виновни.

13

Васо

преди 7 години

До Анонимен 13. Не само примерни, че даже и с високи награди.

12

Анонимен

преди 7 години

До DddТова не е вярно. Никъде по света полицаите не са с предпазни колани. НИКЪДЕ!Ако решат могат да си ги слагат, но никой не ги задължава. Същото е при пожарникари, линейки и всички МПС със специален режим на движение. В някои държави и пощенските служители не са длъжни да слагат колан. Франция, Германия, Швейцария...А иначе въпросния пажарникар незабавно трябва да бъде уволнен щом е отказал проба за алкохол. Само да не стане да го уволнят,после да заведе дело и да го върнат на работа.

11

Анонимен

преди 7 години

Много си загубиха работата и без да са пили и ПТПда са правили. И са били за пример.

10

Ddd

преди 7 години

В Австрия всички полицай са с колани доколкото знам и вСАЩ

9

разумно и логично

преди 7 години

Има шанс за България!"но и да дават личен пример", коментира в сряда Узунов."

8

Анонимен

преди 7 години

Пробата взета 23:27 на следващия ден ? Когато и да е взета пробата, резултата зависи от цената.

7

Анонимен

преди 7 години

Тоя пожарникар не е бил пиян, оня директор на училище на беше гол и всички ние сме будали!!!

6

Анонимен

преди 7 години

МВР Е ЕДНА ПРЕСТЪПНА ОРГАНИЗАЦИЯ!ПИЯН НАГЪНАЛ ЛАМАРИНИТЕ НА ДЕСЕТ КОЛИ И ГО ИЗКАРВАТ НЕВИНЕН!ДОБРЕ ЧЕ НЕ Е УБИЛ НЯКОГО ПИЯНИЦАТА КАКТО ОНЯ ДЕТО УБИЛ 4 ЧОВЕКА И НЕГО ГО ИЗКАРАХА ПОЧТИ НЕВИНЕН!КАКВА Е ТАЗИ ДЪЛЖАВА БЕ!?ДА РИСКУВАМ АЗ ДОКАТО СИ КАРАМ НЯКАКЪВ ПИЯН ДА МЕ УБИЕ!

5

Пичага

преди 7 години

Тая писарушка как може да е пожарникар !?

4

До Ddd

преди 7 години

Ти някога пробвал ли си да закопчаеш предпазен колан, докато носиш на кръста си външен кобур с пистолет, резервен пълнител и белезници, бе образец ???И в коя държава си забелязал униформените полицейски служители да закопчават коланите ? Колкото до телефоните... да, в белите държави полицаите използват радиостанции за връзка с дежурната, но поради ред причини (лош обхват, повредени/липсващи станции, забрана за определени съобщения в ефир и др.) в БГ разчитат предимно на личните си телефони.

3

Анонимен

преди 7 години

Пияния пожарникар е много важен за Тиквата, така че е трезвен и невинен. ТОЧКА!

2

Заплаха

преди 7 години

Как така го грози да си загуби работата?Това е 100% задължително! Освен това, прослуженото време в органите на реда трябва да се АНУЛИРА и пенсия да получи на 95 години!

1

Ddd

преди 7 години

Какъв личен пример дават като във всички патрулки са без колани и говорят по телефоните докато карат