78

До 99

преди 7 години

Ти сериозно ли сравняваш Лондон с Москва? Че и Москва била с по-добра инфраструктура... Я кажи кое и е по-доброто, че ми стана интересно?

77

Анонимен

преди 7 години

Тая статистика да не е изготвена от Радио Ереван???

76

!

преди 7 години

Да сравняваш София с Москва е просто нелепо, нещо като да сравняваш трабант с бентли. Бил съм в Москва и мога да кажа, че там е просто друг свят. От мегаполисите мога да направя сравнение от лични впечатления с Лондон и смея да твърдя, че инфраструктурата в Москва е по добрата.

75

)))))

преди 7 години

Това де не е статия на вестник Стършел? Пълни глупости.

74

Хаха

преди 7 години

Страхотен виц, смях се със сълзи. Доста съм пътувал из Европа, в момемта пиша от Флорида и София не е само зле а е много зле. Само този който не е излизал от страната той ще повярва на такива глупости, хахаха не мога да спра да се снея

73

ДНК Експерт

преди 7 години

Айде след тая статия от утре 1300 евро квадратния метър у ПанелСФ.

72

Не че нещо

преди 7 години

ама не е ли забранено за велосипеди по Витошка?

71

Българин

преди 7 години

Бил съм и в Москва и в Истанбул. И двете са на светлинни години пред София.

70

Анонимен

преди 7 години

Статистика, парашутискика - мизерийка сме си и туй то! Та не можах да вдяна как точно тази статика ни огрява или ще ни огрее за в бъдеще??!!

69

1

преди 7 години

Ааа не, такива да ги нямаме. Москва не е най - големият и хубав град в света !Веднага след него е Истамбул !

68

Анонимен

преди 7 години

Факторът глутници безпризорни кучета в столицата София взет ли е в предвид ?

67

Анонимен

преди 7 години

""" Е как така? Я питайте ,,Кънчовците,, от Галъп. Те веднага ще класират на първо място Масква! И другарите комунисти от България ще победят на изборите на 26.03 , но само според ,,проучването,, на СОЦИЛИСТИЧЕСКА менте(нелигитимна) агенция Галъп. """Твойта герберюшка агенцийка се казва Калъп.Каквото предскаже винаги обратното става.

66

А според Галъп?

преди 7 години

Е как така? Я питайте ,,Кънчовците,, от Галъп. Те веднага ще класират на първо място Масква! И другарите комунисти от България ще победят на изборите на 26.03 , но само според ,,проучването,, на СОЦИЛИСТИЧЕСКА менте(нелигитимна) агенция Галъп.

65

край

преди 7 години

Няма тротоари щото катерите джипове-камиони по тях. Има *** щото не си ги събирате след псетията. Мръсен е въздуха щото карате кола дето е изхвърлена от употреба от нормалните хора. Фасадата ви е олющена щото мислите че трябва да ви я боядиса общината.

64

u4en

преди 7 години

София е много хубав....европеиски град -според европейците ! А да сравняваш София с *** и ориента е престъпление!

63

Анонимен

преди 7 години

До 73 Нищо не се е почнало . А ти какво искаш - Да продължим Европейската мизерия ли ?

62

край

преди 7 години

София ще стане европейски град когато 70% от софянчетат почнат да се возят на градски транспорт защото реално нямат коли а скрап -тротоарите и градинките се освободят и се въведе РЕД. А да това което липсва на града е РЕД - кметицата да спре да мяуче по телевизора а да извади кочаните с глобите - куче без каишка - глоба, колата пуши - глоба спираш на забранено с аваарииките - глоба. Не си боядисвате фасадата - глоба.

61

Минаващ

преди 7 години

Тази класация не е обективна. Заглавието на статията е глупаво.

60

до 16

преди 7 години

Кой нормален мисли като теб?

59

Анонимен

преди 7 години

Айде пак се почна Русия най великата, Москва най красивата, Путин най сексапилния. Кой ще ги събуди Тея хора от 70 годишния сън :)))