14

Анонимен

преди 7 години

Порошенко е пълен психопат. С тази блокада на практика дава Донбас в ръцете на Русия, защото само така могат да оцелеят - като изнасят през Русия. Следващата стъпка е референдум и казусът е приключен.

13

Лошо

преди 7 години

В центъра на Европа се възражда фашизма по улиците на Киев маршеруват фашисти,в Домбас се избиват деца и жени.

12

лощо Ангела лошо

преди 7 години

Сега Германия ще бере горчивите плодове на Шрьодер който в конспирация с Газпром спря ядрените мощности в Источна Европа и Германия за да ги направи зависими от Газпром. Напълни ръцете на Путин с пари и индиректно предизвика конфликта с Украйна. Меркел обучаваше специалните части на Русия срещу несъществуващата заплаха от Чечня. Сега ще трябва да се справя с къде по-голям конфликт в Украйна.

11

Лицемери

преди 7 години

Къде бяха Германците когато армията на Украйна обстрелваше села и градове с тежко оръжие,и загинаха много хора?

10

Факт

преди 7 години

А Германия нали подкрепи преврата и хунтата в Киев,а сега били обезпокоени?!

9

Анонимен

преди 7 години

Мартин Шефер да се запознае с рефрена (припева) на основния строеви марш на руската (сега) и съветската (оригинала) армия:"Мы прошли, прошли полсвета, если надо повторим ..."Та, да не се безпокои много, много ...

8

Анонимен

преди 7 години

Косово като то се разделяше със Сърбия, не бяха толкова разтревожени

7

Анонимен

преди 7 години

Москва нямаше ВВС, няма кораби , няма тактика. Нямаше как да победи Германия без САЩ. Това и стана в пряк бой Хитлер влезе почти до Москва и то без кораби и цялата си армия, която беше разпръсната НС север, юг и запад. :) Няма нужда да разправяте приказки всички сме чели история .

6

Анонимен

преди 7 години

"Германия силно обезпокоена от ситуацията в Източна Украйна."---"Германия" (Мартин Шефер), да не се безпокои. Володя има грижата за Украйна, няма да я остави така, разкрачена, ще я обедини. Навремето и чичко му Адолф Х много се безпокоеше за Украйна, ама след Курската дъга спря; започна да се безпокои за Берлин.

5

Анонимен

преди 7 години

Тея руски сепаратисти, са точно като нашите турци в Кърджали. Разлика никва. Ако подкрепяте тях значи подкрепяте и турците.Лицерието е голямо сред нас, както винаги.

4

Анонимен

преди 7 години

*** оцапаха форума

3

Extremista

преди 7 години

От ЕС са силно обезпокоени как тъй аджеба Вовата им плю на ценностите със един замах внесе пряка деморкация в Крим и Украйна. Сега във момента във Украйна се води референдума, но не със хартии, а със оръжие в ръка. Какъв им е проблема на либерастите, не мога ги разбера така ако за 2 000-3 000 год не са разбрали, че демокрацията е хубаво нещо ама и един голям проблем откъм държавността. Скоро чакаме кървав референдум и в ЕС за или против популистите.

2

Сандо

преди 7 години

немците да си траят да не им вземат пак източна Германия

1

Анонимен

преди 7 години

Нещо не разбрах!!?? Бият се в парламента в куев, громят банки в центъра на "цивилизована еуропейска "държава".....а нещо им е виновна Източна украина!!!! Че там сега вече няма спокойно място, пълна анархия и безвластие!!! А тия .......БИЛИ ОБЕЗПОКОЕНИ!!!! Мале мила......Море, що Вовата не се разсърди и за 5 дена (като в Грузия) да въдвори ред!!!! Тука нема да му требват и 5, ще стигнат два!!!