30

Българин

преди 7 години

Ако пишеш по убеждения, *** ли си?

29

човек

преди 7 години

99% от троловете са ,,дечурлига" не усетили ,,благата " на социализма.,хора до 30 години и бивши облажили се от власта комунисти.За тях живота започва през 2009 година.Нормалните хора имат собствен критерий ,наблюдение и мнение какво е било и какво е,без да са ***.Ако един 20 годишен го поставиш в условията на Луканов, Беров или Виденов той ще се изпари от България за секунди .,както направиха съвременниците ни през 90те. 400,000 емигрираха за 3-4 години......Помните ли летище Гандер???

28

Кутев

преди 7 години

Ей-тия д-р-чета се опитват да ни прецакат! Това е само защото завиждат, че заплатата им е мижава, а за газ само плащат пари, без да получават!Дайте му да се разбере, юначни мои хибриди! Нека като си отвори статията довечера и прочете коментарите ви, свят да му се завие!

27

Анонимен

преди 7 години

По всички медии се подвизават едни и същи 5 - 6 нищолози, които ръсят мозък по всякакви теми. Единствената цел е дебело да намекнат, че трябва да се гласува за ПП, която им е платила. Те са истинските ***.Тези, които под всяка статия пишат какво е построил Тошо и кой щял да го боядисва са просто впиянчени неудачници.

26

еми

преди 7 години

вече балъците не кълват на традиционната примамка - медии и "социологически проучвания" - доказа го тръмп. даже те правят услуга на националистите - като ги наричат популисти и давайки статии как няма шанс национализма. С това хората се озлобяват още повече срещу статуквото и повече се мобилизират, поне на ЗАпад. А тук - сме к..нефа - нямаме такива.

25

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Ами, добре тогава ... Да няма критикуващи в нета. Да няма недоволни. Всички да хвалим и боготворим политиците ..Да сме безпричинно усмихнати и щастливи ..Да сме доволни ...Да им създадем политически комфорт, за да могат да крадат необезпокоявани ...Иначе ще ни обявят веднага за *** и хейтъри ! :)

24

да та... експерта

преди 7 години

троловете са на постоянна заплата, в нета постовете им са основен процент.

23

Факт

преди 7 години

Истината е, че след като Бойко Борисов подаде оставка, този форум се напълни с мнения в подкрепа на ГЕРБ и мнения против БСП. Те може да са писани и само от един ***, по-вероятно са поне двама ***, но за много хора всяко мнение изглежда като писано от различен ***, което е и целта на тези ***.

22

Гробокопач

преди 7 години

Не всички пишещи в интернет са ***;))) В интернет пишат и бъдещите политици;)))

21

Анонимен

преди 7 години

Троловете в мрежата...дилъри на политически лъжи-медиитеИнтерсното е че "рибките" продължават да се ловят в мрежите.Те така, а докога?Партиите никой не ги държи отговорен за неизпълнени обещания, а ако аз или вие не изпълним договора(обещание) към някого следва наказание. Споделената беозговорнст на депутатите всъщност е наше "споделно" натрапено задължение.На практика изборите печели този, който лъже най-добре. Оборете ме и ще съм при урните)))

20

а всъщност

преди 7 години

Троловете са политически анализатори ......По квалификация и класификация троловете се заплащат от партиите.Щом е така то всички политолози ,медии ,експерти ,центрове и тн са такива.Трън им е свободното слово в интернет и всякак гледат да го злепоставят.

19

Анонимен

преди 7 години

Къде мога да се запиша на заплащане?

18

Анонимен

преди 7 години

*** ще има докато все още има хора които се влият от коментарите им. Така, че не е проблем дали са повече троловете, а дали има хора на които се водят по тяхните платени постове.

17

KokoshkaR

преди 7 години

Кви *** кви пет ле'а - ГЕРБ си отиват и това за никой не е тайна - тролчета сори, мина ви герберското време!

16

Анонимен

преди 7 години

***,фалшиви новини и лъжи на килограм.И изграждаме "достойно " общество.

15

Анонимен

преди 7 години

Троловете получават заплащане в копейки !Пишете нещо в смисъл, че Путин не е Бог и гледайте какво става !

14

МАЙНА

преди 7 години

Никой не ми плаща , за да мразя така наречените ПОЛИТИЦИ от СИНЬОЧЕРВЕНАТАДЕПЕСАРОГЕЙБЕРАСТКА МЪГЛА И ДРУГИТЕ ***. За никъв не стават освен за кражби.

13

голю босев

преди 7 години

Троловете в сайтовете не оказват никакво влияние на изборните резултати.Тук пишат и четат не повече от 200-300 души.Троловете пишат едни и същи глупости, и сами си чукат точки.Нека да изкарат по някой лев от партийните субсидии, които скоро ще премахнат.Глупавият коментар е в ущръб на работодателя им.

12

Анонимен

преди 7 години

Атака също имат много ***. Познават се по термините които използват, които са едно към едно от телевизия Алфа

11

преди 7 години

Както имат *** партиите ,така и имат и медии -вижте има медии които за едни се пище колко са прекрасни и какво са направили ,а за други колко са лоши .... макър и една и съща работа да правят. И троловете и медиите са под един знаменател ,но има и читатели които не са съгласни с медиите и те биват веднага баннвани .