38

Смотан бакшиш

преди 7 години

Тоя изпит съм го минавал преди 16г когато ставах такси. На всеки 3г минавам психо тестове 50 лв ако решаваш листовки или 100лв без да решаваш. Какво ми е помогнал този психо тест до сега само пълним гушите на ДАЙ. Това са напълно излишни глупости.

37

Balkandjiata

преди 7 години

Ето и примера за такитата , от същия сайт прясна новина:dnes.bg/sofia/2017/03/15/naglost-taksidjiia-svi-noviia-televizor-na-pensionerka.334874

36

Balkandjiata

преди 7 години

Трябва задължително да минават изпити и не на 5 а на 3 години !! Ей мизерници , возите хора и постоянно сте в новините !

35

Бакшиш

преди 7 години

Долния пост е до 37. Съжалявам но пиша от телефон и стават печатни грешки.

34

Бакшиш

преди 7 години

До 35,Стиска ли Ви да се пробваме. Например по математика до 7 ми клас? Да видите Вие колко сте бос.

33

Бакшиш

преди 7 години

До Шопов,Да не ти разказвам как ухаят някои клиенти...Тази черта е характерна за бай *** като цяло, не само за бакшишите.

32

Шопо

преди 7 години

И да се къпят отвреме -навреме бакшишите,че в някои коли мирише на синьо сирене...

31

Анонимен

преди 7 години

*** бакшиши дали имат шоферски книжки и завършен 3-ти клас?

30

Бакшиш

преди 7 години

До 35, Една до болка позната клика иска да прибере по 200 лв от бакшиш.В София са над 10000 души. Общо 2 милиона. От друга страна изпита включва идиотщини от сорта да знаеш наизуст .... телефона на министерството на икономическото развитие!?Защо бе джанъм не искате да ни защитите? Утре и до вас ще опре поредната простотия на корумпираната ни администрация.

29

Анонимен

преди 7 години

Не ги защитавам но сред тях има и да.четат не знаят но държавата с това няма да се спре същото е и с корупцията няма смисъл от нови старите са си добре друг е въпроса няма контрол къде са факторите за контрол проверяват и се ядат само за техни хора е това трябва да спре

28

Бакшиш

преди 7 години

До 31, Визирах изпита за специалност конкретно. Не е лошо да четете внимателно преди да давате квалификации. Както казах ние също държим изпити за психологическа годност на всеки 3 години. И също имаме фирмени обучения. Признавам, че са фарс, но ги има.Става дума за изпита за правоспособност да упражняваш професия. Нека не изпадаме в буквоядство. Зная, че обществото е силно предубедено към бакшишите, но това не бива да създава презумпция за виновност.

27

Анонимен

преди 7 години

Верно е само куп глупости измислят а бре докога само за пари ще ламтят смислено няма това им криво на ония друго им криво смучи като си на власт смърдят на бадън *** акъл дават

26

Анонимен

преди 7 години

До Бакшишсам показваш, че си не особено интелигентен бакшиш. Лекарите, които учат в пъти повече също ходят на "изпити" през определен период от време. Част от бизнеса (не малка) периодично провежда вътрешно-фирмени обучения с оценяване.

25

Бакшиш

преди 7 години

Това с "възпитаването" го гледахме 45 години и още му сърбаме попарата. Вие освен тривиални банализми нещо конкретно имате ли да кажете?

24

Бакшиш

преди 7 години

До 26,Може например да се започне с реформа на съдебната система. Това ще създаде предпоставки за борба с корупцията и оттам - работещо МВР и овладяване на битовата престъпност и хулиганството.

23

Анонимен

преди 7 години

Малки ги възпитайте,че това е най пропадналата длъжност след почистване.Всички са като калъп правени - мръсни, нахални, арогантни, чобанчета. Ние българите сме им свикнали, но сме туристическа държава. Малко по сериозно.

22

Бакшиш

преди 7 години

До 25,Повтарям, докато има купени книжки и на 2 месеца да ги "подновяват", блондинките в джиповете няма да научат знаците.Не търсете под вола теле.

21

Анонимен

преди 7 години

Има свестни и съвестни таксиметрови шофьори, но има и такива откачалки, че за тях не знам, какви мерки могат да се вземат!

20

Joko

преди 7 години

Не съм таксиметров шофьор, но СИЛНО ВЪЗРАЗЯВАМ срещу поредната дивотия на БГ некадърната администрация ! Имаш придобити права и издаден документ. Защо трябва отново да ги "придобиваш" ? В същия ред на мисли питам: ТРЯБВА ЛИ НА ВСЕКИ 5 ГОДИНИ ДА СИ "ПОДНОВЯВАМ" дипломата на инженер ?

19

Бакшиш

преди 7 години

До 17 angelhell,Грешите понятията.Откраднал е телевизора в качеството си на крадец. Както и Поптодорова открадна крема. Професията която упражнява крадеца няма общо с деянието. Да, той е срам за професията, но това не Ви дава право да подменят е понятията.