87

доносника Буда

преди 7 години

Да изритаме от политиката мафията ГЕРБ.

86

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ са по-голямото зло от БСП, следователно избора е ясен !

85

Гошу

преди 7 години

Призовавам всички българи, понеже аз нямам такава възможност, да гласуват за БСП !!!!Време е цените на имотите да паднат, а това може да се случи само ако БСП дойдат на власт и предизвикат нова криза

84

Анонимен

преди 7 години

Червените каскети = режим на тока и купонна система ГРОБ = простотия, калинки и грандоманията на една тиква.А нагласените агенции ме убеждават, че тия две сбирщини неграмотници са фаворити, ами гласувайте си, аз смятам да емигрирам за Канада като паднат визите.

83

Анонимен

преди 7 години

не разбирам от политика , не се считам компетентен в политиката и респективно - нема да гласувам

82

Анонимен

преди 7 години

На анкетата гласувах 3250 пъти за ГЕРБ и 1670 пъти за бсп. Затова вдигнах ГЕРБ до 31%, а бсп *** 24.Другите слабаци не ме интересуват!Герб трябва да спечели, защото само те вадят България от тинята на бсп.Гласувайте за ГЕРБ!

81

Анонимен

преди 7 години

ДОСТ в парламента ДПС аут

80

Анонимен

преди 7 години

За който и да гласувам ще е грешка, и просто ще си дам съгласието с каквито и глупости забъркат. За това няма да гласувам. Ако избора ми е "чии л****** да ям" предпочитам да не ги ям изобщо...

79

MoX

преди 7 години

Това с дядото на Борисов, макар че не вярно много ми хареса. Щом комунистите са успели да очистят дядото на Бандита - ще се справят и с Борисов. От все сърце им пожелавам успех!

78

Анонимен

преди 7 години

Съжалявам, но ГЕРБ е изчерпана партия. Когато ръководният ти състав ББ и ЦЦ са ограничен умствен капацитет, се стига до едно ниво и до тук. При тях няма творческа мисъл. Риториката им се ограничава до просташки език от единият и повтаряне на заучен реплики от другия. За какво развитие на страната ще говорим. Абсурд. И дали българския народ го заслужава. Признаването на тези хора, означава, че самите ние се принизяваме до тяхното ниво. Дали ни се иска това!!!

77

Анонимен

преди 7 години

Kato napulnya hladilnika i shte vi kaja za kogo shte glasuvam

76

соцялно слаб депутат

преди 7 години

И за дедовия да гласувате ,460лв минимална заплата няма да мърда 3 години.

75

ГЛАСУВАЙ ЗА ДОСТ!

преди 7 години

ТЕ СА ИСТИНСКАТА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА ПАРТИЯ ОТ НЕ-КОМУНИСТИ !ЕРДОГАН , НЕ Е КОМУНИСТ---ЩОМ ЧИСТИ ТУРЦИЯ ОТ ПКК!САМО ТАКА ---ЩЕ ИМА РЕД ,ЗАКОННОСТ И СПРАВЕДЛИВОСТ !СУЛТАНА ----НИКОГА НЕ Е ПРАВИЛ "НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА БЪЛГАРСКИТЕ ИМОТИ"!!!СУЛТАНА ----НИКОГА НЕ Е ПРАВИЛ ТКЗС И АПК с ВАШАТА ЗЕМЯ!СУЛТАНА ----НИКОГА , НЕ Е ОГРАЖДАЛ БЪЛГАРИЯ С БОДЛИВА ТЕЛ И КУЧЕТА , КАТО "КОНЦ-СОЦ-ЛАГЕР!"В ДОСТ------ Е ИСТИНАТА!!!!!!!!!

74

Анонимен

преди 7 години

Говрилник (com) там ще гласувам *** долни

73

Говорилник

преди 7 години

Говрилник там ще гласувам *** долни

72

борис

преди 7 години

Тези които очакват нова и свястна дясна партия ще претърпят поредното си разочарование. 12 г. бях активист на СДС но днес мога да кажа,че най-големите бели в държавата бяха сътворени от иван костов.Точно заради този тъмен субект напуснах СДС.Именно той основно,а след него царя и тройната коалиция харизаха всички активи на държавата на червените барони от ДС.За каква дясна партия ми говорите,след като богатите у нас са комунистическите мекерета.Хубави-лоши, в дясно ГЕРБ нямат алтернатива.

71

Анонимен

преди 7 години

Трябва ни дясна партия, която да защитава интересите на дребния и средния бизнес, ГЕРБ са лобистка партия на гелосаните приватизатори, в момента всички малки партийки са патерици на Тиквите, само, ако ГЕРБ загуби изборите и се разпадне, може да се зароди истинска дясна алтернатива.

70

Анонимен

преди 7 години

Хора, НЕ ГЛАСУВАЙТЕ "НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО"! Спомнете си промяната в закона в последния момент преди президентските избори и ситния шрифт, според който тези гласове се броят като проценти важи САМО за мажоритарни избори! Тоест, НЕ ВАЖИ ЗА ПАРЛАМЕНТАРНИ! Ако гласувате с "не подкрепям никого", вашият глас ще бъде преразпределен пропорционално! Аз лично искам този "човек" и свитата му да ми се махнат от очите и да поема глътка въздух! Решил съм за себе си кого ще подкрепя, не гласувайте за патерици!

69

МАЙНА

преди 7 години

Кофти е матряла на желаещите за власт . Нема ора,се ***

68

МАЙНА

преди 7 години

Кофти е матряла на желаещите за власт . Нема ора,се ***