24

Анонимен

преди 7 години

Само незнам като беше забранено да се слага пълна упойка от зъболекар как се правиха зъбите на децата едно време. Явно си заслужава риска да го умъртвиш детето, вместо да му плеснеш един шамар да седи мирно да му направят зъбите.

23

Анонимен

преди 7 години

При доктор ходя само когато ми трябва медицинско свидетелство да си поднова шофьорската книжка. Лекувам се със аналгин и бабешки билки от едно време. Никога не съм ползвал антибиотици или каквито и да са лекарства правени от фармацевтичната мафия. Ако едно ти излекуват пет неща ти увреждат. Затова много народ си отиват от този свят поради химията които им предписват докторите. Ето го и този убавец. Да постави упойка на дете. Колко ли мозък трябва да имаш че да го направиш това и да го убиеш?

22

До: Куха лейка

преди 7 години

Миличък/чка, очевидно наистина си куха лейка. Първо, никой не отива на работа с идеята да убива. Второ, информирано съгласие се подписва преди всяка упойка. Трето, нали не вярваш, че човек с частна стоматологична клиника е на зор за 50лв?! Жалко е да се използват човешки трагедии за изливане на натрупана злоба.

21

тя

преди 7 години

Парламента събира всички престъпници от висок ранг!

20

Куха лейка

преди 7 години

Бил съученик на майката??? Но я накарал да подпише документи???? Значи е знаел че нещо може да се случи... За киста на долна челюст да слагаш пълна упойка е убийство с умисъл... Ей брат Галев.... ония избягаха но ти???? И защо сега реши да ставаш депутат а не преди да убиеш детето за 50 лева повече?

19

ми що не изчака дело

преди 7 години

АМИ КАТО ТОЛКОВА ИСКАШ, ЩО СИ ИЗДЕЙСТВА ИМУНИТЕТ, ЩО НЕ СИ ИЗЧАКА ДЕЛОТО? ЗА МАРЕШКИ МАЙ СЕ ОТНАСЯ СЪЩОТО! ВОДЯТ СЕ ДЕЛА ПО НЯКАКВИ ОБВИНЕНИЯ И ИЗВЕДНЪЖ....... ПРЕКРАТЕНИ, ЩОТО ПОДСЪДИМИТЕ ЩЕ СТАВАТ ДЕПУТАТИ! ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА, КОЯТО ДОПУСКА ЧОВЕК , СРЕЩУ КОЙТО СЕ ВОДЯТ ДЕЛА ДА МОЖЕ ДА СЕ КАНДИДАТИРА ЗА ПАРЛАМЕНТА!

18

Анонимен

преди 7 години

Абе ***, може ли да си слагаш пълна упойка на детето, за да му направят зъбите? Не знаеш ли колко е опасно да слагаш пълна упойка на дете? Било в перфектно състояние детето, това да не ти е кола?

17

boto

преди 7 години

До ПотърпевшИма едит по надолу със целия Перник. Ама тва по форуми не се прави има си полиция и прокуратура. Ама да не се окаже, че искаш да свидетелстваш, че си си приготвил 20 лева за пломба па са ти взели 100.

16

чудо

преди 7 години

Хехеее..за пръв път виждам как поне 20коментара изчезнаха Ехааа..не е истина!

15

boto

преди 7 години

Пак лична трагедия (отново съболезнования за семейството) е превърната в политическо тролене. Костов вече е споменат, сега чакам да нахраните останалите и най-накрая някой да каже, че по времето на СОЦ-а имаше зъболекар у всяко училище и такива неща немаше как да се случат. Там всичко се миеше поне по 5-6 пъти на смяня.Приятна Ви вечер!

14

Потърпевш

преди 7 години

Искам да свидетелствам срещу това лице

13

boto

преди 7 години

До СтефДобре представи си, че ти си на мястото да доктора а не спамиш у форумите!3-4 доктора (личен стоматолог, анестезиолог, анестезиологична сестра и стоматологична сестра) са при пациента, който наистина има рядка алергия и ти нямаш антидот щото немаш право.Какво ще направиш?

12

boto

преди 7 години

До АсенА не не си прав!!!! Всички тея отдолу знаят, че при там повечето пациенти се работят под пълна упойка, защото или не позволяват или са със някакво заболяване, което го налага. Всички знаят, че при такъв случай има екип от поне 4 човека за пациент. Както казах наистина е лошо, когато си отиде дете. Това е лична трагедия и взаимоотношения между доктора и родителите на детето. Грозно е да се използва предизборно!

11

Асен

преди 7 години

Клиниките са с пари от КТБ натиснете го ще си каже всичко.Костов е собственик на клиники те тоя е поставен перат.

10

до стеф

преди 7 години

защитавай го още и такива като него -ама и до твойта глава ще дойде ! Аз познавам лично много млади семейства Принудително емигрирали,заради бг лекарски грешки или некомпетентност .

9

Асен

преди 7 години

Клиниката е ЕО Дент! Моят син беше на 4 години, когато го приспаха с пълна анестезия в същата клиника и му правиха 6 зъбчета наведнъж. Няма друг начин, ако детето не позволява да се работи в устата му. Нямам никакви забележки към екипа(личен стоматолог, анестезиолог, анестезиологична сестра и стоматологична сестра)! Направиха му интервенцията в 10 преди обяд, а в 17 часа на същия ден детето беше в перфектно състояние!

8

Анонимен

преди 7 години

Има ли ефективно осъден доктор в българия ? Бягайте Деца ! Бягайте !

7

Ачо

преди 7 години

Защо никой не смее да провери от къде са парите за всичките му супер модерни клиники. Става въпрос за много милиони.

6

родител

преди 7 години

ИСТИНАТА Е ,ЧЕ ЕДНО ДЕТЕ Е В ГРОБА ,И ВСИЧКО ДРУГО Е ЛЪЖА И ИЗМАМА !!

5

pernik

преди 7 години

До ЛЪЖЕА тва е от тези явления всички знаем ама си траем ..... еми що не се събрахте у целия Перник 5 свидетели и не отидохте да кажете където трябва?Ни го знам ни го познавам човека ама ми писна от неща дето всички знаели ама всички си мълчели!