24

Анонимен

преди 7 години

ЕС никога не е бил една класа. Сега просто се правят опити да се легализира това в още по-голям, граничещ до престъпление мащаб.

23

Дедо Гошу

преди 7 години

Мчи ти от коя класа си бре Сергейчо?

22

Блааа

преди 7 години

Отдавна не бяха публикували наглата муцуна на Съсела

21

Анонимен

преди 7 години

Серж-лявото нацията раздели, партията си раздели - какво остава за един ЕС!

20

Анонимен

преди 7 години

Станишев едно говори в европарламента, а друго на нас

19

Анонимен

преди 7 години

Сергей, хората говорят за multi-speed Europe

18

Iv car

преди 7 години

Iskame belgiiski i luxemburgski zaplati v bg.Ste ima bezsrochna obstonacionalna stachka v bg.Bg narod iska da e ednakvo solidaren v europeiskoto semeistvo s belgiiskia i luxemburgskia narod.

17

Анонимен

преди 7 години

"рискува да стане на две класи"Станишев ти откакто си се родил си от друга класа, така че няма защо да хленчиш и да се правиш на онеправдан.

16

Циник

преди 7 години

Пука му на Стани-шеф! Тлъст бял *рвей....отдавна си е натъпкал гушата(без 1 ден трудов стаж)...ама трябва да издрищи нещо "политкоректно" да оправдае заплатата!

15

Анонимен

преди 7 години

Не ни е виновен ЕС ! - я вижте как живеят поляците а то е защото имат ИКОНОМИКА а ние имаме грънци защото се влияем от Русия.

14

Серго, Серго...

преди 7 години

Типичен социалист си ти. Селенче с голямо самочуствие, а интелекта ти е като на селски падар. Гласуваш за СЕТА, ама по погрешка, объркал си копчетата, загуби документи, секретни, докато беше министър председател. Войник не си ходил дори, защото си имал много нешастен вид и комисията преценила, че старите войници ще те тормозят. Ама за шеф на социалистите ставаш. И един език, като удариш на Корни, ще си завършен комунист

13

Анонимен

преди 7 години

Запада мн хубаво си го е направил и там е мн приятно да се живее, иска ми се и тук да е така, ама те наистина са лицемери, на кралицата златото не е вадено от острова, а на франция, испания и германия мините в африка са в страни, където по принцип хората живеят в крайна бедност и всеки ден е борба за оцеляване, а сащ си създават врагове, за да оправдаят нахлуванията си в чужди територии, след което им обират ресурсите.

12

Анонимен

преди 7 години

Я ''човека'' без един ден трудов стаж лъсна да ни каже, че отново е последна дупка на кавала.

11

хахаха

преди 7 години

не яжте тези храни! някой да ви ги тика в устата? ако крадяха по-малко тези същите сега нямаше да има две скорости. ние даже не сме на скорост, ние сме на задна. даваме десен мигач и въртим все на ляво. не ходете в тези колониални държави! не им копувайте колите и компютрите!

10

Анонимен

преди 7 години

Ко става бе цоциалисти от студената война насам все нещо не ви е наред, какви две скорости сънувате, дрогари погледнете Куба и Венецуела там нямя скорости можете да заминавате. Ядохте пихте крадохте боядисвахте БМВ-тата розови, а то се оказа че ЕС давали фондове за растеж, а не за хонорари и участия в бордове на директори.

9

Напомняне

преди 7 години

Да не забравяме, че основателите на ЕС са бивши колониални държави и те не са си променили мисленето като такива. Те винаги са подценявали и подтискали другите, приемат ги радушно най-вече като обслужващ персонал. Какво очаквате от тях?!

8

Анонимен

преди 7 години

Вижте, ЕС и демокрацията, както и капитализма не са лоши, просто хората са смотани, комунизмът също е мн добра система, където всички да живеят добре като едно семейство, ама когато хората са алчни, глупави и егоистични се получава комунизма от миналото, който си е чист режим, пропаганда, ограничения, манипулации, репресии и т.н., как ще живеем зависи от нивото на съзнание на населението, ако всички сме свестни и добри хора, няма как света да е лошо място, в което с кеф да се родиш.

7

Анонимен

преди 7 години

Смешника Юнкер, старчето дето го гони артилерията се изакал и сега всички обикалят купчето , потапят пръста вдигат глава замислено и правят коментар какво е ял!

6

Анонимен

преди 7 години

VSI4KITE DOSEGA6NI PRAVITESTVA TRIABVA DA SA ZAD RE6ETKITE- TOZI SA6TO TAM. ZAEDNO S KOSTOV,DOGAN,TIKVATA,PLEVNELIEV,KOMARDJIATA,GOTSE,PASI.........

5

Анонимен

преди 7 години

Какво толкова го коментират това, като досега наистина ес функционираше на 3 скорости - страните на запад, страните по средата(плюс Гърция) и България и Румъния, където Румъния ще се изравни с тези по средата мн по-бързо от нас?