40

ГАДОРЯН

преди 7 години

Истината е че от белия човек по голям *** няма. Най алчен, най смел , най луд! Та кой ходи в космоса, катери Хималаите, гнурна се до Марианската падина, скача с капсула от Космоса? Ако някой мисли че такава раса може да бъде победена е чист ***. По скоро ще заличи живота от лицето на Земята и разполага с инструментариума за целта. Ще завладее исляма света ама нанайси феродо. Братята жълтури си знаят работата. За латиносите хич няма и да говоря. Бая колумбийски вратовръзки ще има.

39

Анонимен

преди 7 години

Вилдерс е нагледно доказателство защо кръвосмешението е нещо лошо :D

38

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 48Скоро всичко ще си дойде на мястото.естествено Братко, ще си дойде, и из под пепелта на мъртвите тела на християни и мюсюлмани ще изгрее Новата Вяра на Безверието..."Избийте всички, Бог ще познае своите"

37

Анонимен

преди 7 години

Медийната машина го крие, но в Германия се засилва една фашистка партия и вече имат 15% популярност. Скоро всичко ще си дойде на мястото.

36

Анонимен

преди 7 години

Европа се ислямизира,а борците срещу него ги изкарват луди!Боже опази ни!

35

Анонимен

преди 7 години

Ислямската зараза изяжда Европа отвън и отвътре.

34

Анонимен

преди 7 години

Тео Ван Гог говори ли ви нещо ?Образованието не е факултативно за журналистите

33

дрисляма на мира

преди 7 години

Абе някой да е чул за политик говорещ против християнството, който да е залят със смъртни заплахи и принуден да се движи с брониран конвой?

32

Анонимен

преди 7 години

До BURZUM 43като останете само Братя , вервай ми - ще ви стане много бързо, скучно и ше се почнете един друг да се дебнете ... "докато накрая остане само един"

31

Сиртакис

преди 7 години

много му избелял изрусения перчем на Гертю, ако изтърве и тия избори, дето Ердоганито му ги поднесе на тепсия бутайки нахално Фатма напреде, ще го пенсионират да философства по кабеларката срещу кмета на Ротердам Акхмет

30

солидарни

преди 7 години

Смелият мъж Курнеял Нинов кога ще агитира българите от Бурса вместо да се зъби на почиващите в Банкя.

29

Анонимен

преди 7 години

До ХА-ХА-ХА ! - Слушай ве го.ведо , Путин умря 2007 г . , това е двойника му , а и затова се разведоха с жена си , тъй като тя не иска да живее с някой си .

28

BURZUM

преди 7 години

Религията е опиум за народите!Няма по жалък роб от религиозния май.мун....

27

Ева

преди 7 години

колко типично.....ще се крие в бункера, от опасността и кървавата баня, която самият той подстрекава. А в същото време се страхува да води открито борбата. Нашия Сидеров поне обикаля насам-натам и чупи, троши, крие се под маси и тн. А тоя в бункера, докато трае клането.

26

гп

преди 7 години

Елате и вижте какво става в Америка и що за психична болест в днешно време се е превърнал либерализма, феминизма и не само. Вижте как самозабравили се, промити мозъци феминистки се молят по улиците с мюсюлмани, в чест на мирната им религия и подкрепа. Вижте как носят шапки на полови органи, за да подкрепят абортите. И вижте как мразят християните, защото в Америка ако си бял християнин - си дявола. Особено ако си против лгбт и смяна на пола на децата. Тов е такава дълга тема...отворете си очите

25

Анонимен

преди 7 години

Приказвайте вие още колко сте много. Рано или късно ,ще ни писне и ще стане Аушвиц 2. Що се мислите за много силни.....там сте просто пушено месо? 15% ама голи боси и ***. Всяка армия ще ви сгази за няколко дена....Незнам защо се надъхвате така и ходите по тънък лед в то в център на християнския свят. Ако си мислите ,че ядрения християнски свят ,ще се уплаши много се лъжете.

24

Дедо

преди 7 години

До Dutch tr - 17И какво очакваш да стане след като победи исляма? Аз ще ти кажа - ще превърнете и малкото останали приятни места за живеене на тази планета в ислямски кoчини като тези от които изпълзяхте и в които и на вас не ви се живее и тогава къде ще отидете? Е, да те успокоя, няма да ви огрее защото сте назад в еволюцията си и още не можете да осмислите основни вселенски принципи и закони и винаги ще има християнска обетована земя към която да се стремите.

23

Ердоган е сусаксикли

преди 7 години

хи хи

22

Манчо

преди 7 години

Хахаха ама много прилича на Болен !

21

РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪ

преди 7 години

До докторАБЕ ДОКТОРЕ ,НЕ МУ ОБРЪЩАЙ ВНИМАНИЕ НА " ТУРЧИНА " ! ТОЙ 100 % Е ПЛОД НА БРАК МЕЖДУ РОДНИНИ ,ЗАТОВА СЕ Е РОДИЛ С УМСТВЕНИ НЕДОСТАТЪЦИ ! В МЮСЮЛМАНСКАТА РЕЛИГИЯ ТОЗИ ВИД БРАКОВЕ СА НЕЩО ОБИЧАЙНО ,ДОРИ СЕ ПРЕДПОЧИТАТ ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО ДА СЕ ЖЕНЯТ С ТАКИВА С КОИТО НЯМАТ РОДНИНСКА ВРЪЗКА ! НА ТУРСКИ СЕ КАЗВА - АКРАБА АРАСЪНДА ЕВЛИЛИК / БРАК МЕЖДУ РОДНИНИ !