24

Манафов

преди 7 години

Аз бих си позволил да дам един съвет на ушевите и Прецедентът. - КУПЕТЕ НА ЛЕЗИНГ ТУРСКИ F16, КОЛКОТО ПОВЕЧЕ, ТОЛКОВА ПО- ДОБРЕ. СРОКЪТ НА ИЗПЛАЩАНЕ СЪЩО ДА Е ПО- ПРОДЪЛЖИТЕЛЕН, ТА АКО СЛУЧАЙНО ГИ СВАЛЯТ КОМШИТАТА, ДА СПРЕМ ИЗПЛАЩАНЕТО.)))))

23

Shopp

преди 7 години

F16 като летателни качества е по-добър от Грипен.Просто е изпреварил времето си, когато се появявва в началото на 80-те. Части и обслужване има под път и над път. И не иска супермодена инфраструктура.

22

Shopp

преди 7 години

но не е лошо да отидеш в Интернет и да огледаш какво произвежда Русия в момента (примерно Миг 35, който е с локатор с активна решетка-------Не произвежда, а има един опитен прототип, който никога никъде не е тестван и не се е доказал. Освен това да висиш за ремонт и резервни части при врага, е глупост.

21

Shopp

преди 7 години

8 бройки Ф-16 за един период от около 8 години, след това Ф-35 или може и да не ни трябват вече.

20

Анонимен

преди 7 години

А бе, Сороски провокатори... или може би само един, но много бодър провокатор.Наплюл си по-долу куп глупоости за Миг 29, какви били сръбските самолети и т.н. идиотщини.Разбирам, че ти плащат и затова мъчиш клавиатурата тук, със заплювки за руските самолети, но не е лошо да отидеш в Интернет и да огледаш какво произвежда Русия в момента (примерно Миг 35, който е с локатор с активна решетка), после пиши глупостите си или по-добре, спри да дразниш тука.

19

Анонимен

преди 7 години

Португалия и САЩ, Италия, Швеция - с оферти за нов боен самолетПредложенията бяха отворени в Министерството на отбраната ...... и какво ще извадят от там, като ги отворят?Дедовия.При всички случаи ще се набълбукаме с вторични суровини.Португалия и Италия не правят читави бойни самолети.Шведския изтребител се води "изтребител за бедни", защото му обръщат внимание само в третия свят.Американското предложение, ако е нещо ново, ще е на цени, които не можем да си позволим.Чака ни N-та ръка

18

Анонимен

преди 7 години

Никакви летящи руски москвичи повече. Още повече ни задължават да ги ремонтираме в Мордор.

17

ХАХАХАХАХАХАХАХАХААА

преди 7 години

Още не видели офертите за Ф16 и вече надават вой до небето! Къде изчезнаха сръбските миг29? 8 свалени от Ф16 , останалите скрити по пещери за да не ги унищожат Ф16!

16

Анонимен

преди 7 години

Грипен и Ф16 са с по един двигател. Бързо ще свършат. По-добре първо евтини ф16 и после Юрофайтър с 2 двигателя.

15

Анонимен

преди 7 години

Ресурс на миг 29-350 часа. Ресурс на Ф16- 2000 часа! Къде са предишните сръбски миг29?

14

Анонимен

преди 7 години

Военната авиация е скъпа "играчка".

13

Анонимен

преди 7 години

Единственото вярно решение е Грипен. Най добре щеше да са руски че имаме и завод за тях Авионмас Пловдив където да оправят по леки повреди и техническо обслужване.Завода има лиценз от Корпорация МиГ. Но пак ще се харчат едни пари. А като си помисля че навремето имахме ескадрили стотици самолети.

12

Анонимен

преди 7 години

Португалските ф-16 са възможно най-безсмислената оферта, при положение, че до няколко години ще трябва да ги пенсионираме заедно с миговете. По-добре да разгледаме шведската и италианската оферта.

11

Анонимен

преди 7 години

На Португалия самолетите са били нови, ама по времето на Джими Картър...

10

???

преди 7 години

А към самолетите дали ще има бонус и по един генерал да го...вдига?:))

9

Анонимен

преди 7 години

Само руски самолети ни трябват! Евтини и надеждни. И без това ще напуснем нато.

8

Schutzstaffel

преди 7 години

От Португалците само кораб.

7

смЕх

преди 7 години

Моля за едно уточнение за нов самолет ли иде реч или за нов внос май има малка разлика , иначе офертата за нови самолети от Швеция поне от това което пишеше в пресата изглеждаше доста добра.

6

Червен Манчо

преди 7 години

Дей нашия генерал Румбата Радев да обясни защо не купуваме руски самалети?

5

Анонимен

преди 7 години

отиде 1 милиард за .... . а нямало по50 лв да се даде на хората които нямат пари за едни хап4енца!!