14

ИЗБИРАТЕЛ

преди 7 години

ИМА ЛИ НЯКОЙ ОСТАНАЛ В БЪЛГАРИЯ, КОЙТО ДА ВЯРВА ВСЕ ОЩЕ НА ОБЕЩАНИЯТА (ЛЪЖИТЕ) НА ВСИЧКИТЕ ПАРТИИ ... ???АЗ НЕ ИМ ВЯРВАМ, А ВИЕ ???

13

Анонимен

преди 7 години

Ако някой вярва на програмите на ГЕРБ, БСП и патриотите, значи не е наред в главата.Това може да го обещае абсолютно всеки и вероятността да се случи ще е същата - 0%.

12

дядо Пенс

преди 7 години

Леви...Десни...Мангизи няма да има -Боко ги окраде !

11

Радой Ралин 2.част

преди 7 години

Зарад тебе ходим голи-боси!Дружбата ни беше свята, чиста.Ние всички хранехме танкиста.А пък ти ни пазеше със танкаи ни взе последната луканкаПазеше и немците, и чехите.Ние тук възпявахме успехите.С паметник стърчиш ни на главатаи скверниш небето и земята.Радой Ралин.

10

Анонимен

преди 7 години

Ако 5 пъти излъжеш едно стадо овце че ги водиш на хубава паша от зелена тревица на шестия няма да тръгнат след теб а нашият народ можеш да си го лъжеш до безсъзнание и той пак вярва.Пясъка по плажа свършва но балъците никога !

9

Радой Ралин

преди 7 години

Пиша ти от Плевен, драги Ванка.Помниш ли кагда пришол със танка?Беше млад, но се държеше мъжки.Зарази семейството ми с въшкиВзе на мама златните пендарии дори галошите ми стари.Помниш ли, как кушаше картошки?Наконец забърса три кокошки.После си преспал със какa Сияи изпил си всичката ракия.А след време чухме и мълвата,че си гръмнал тате във главата!Длъжен бях да те обичам, Ваня.Даже кръстих дъщеря си Маня.Залъкът си давахме насилана Русия тая дива сила.После цели девет петилеткиграбихте уран и руди редки.Грабихте и жито, папиросиЗарад тебе ходим голи-б

8

Брацигов

преди 7 години

Сутринта гледах дебата между Лечева и Цвъко, бях отвратен и от двамата, но Цвъко беше явно по-***.

7

Анонимен

преди 7 години

1500 лева заплата и 300 лева пенсия са малко при тази скъпотия. По- добре е 1500 евро и 300 евро.

6

Циник

преди 7 години

Народ, който не се учи от грешките си - си заслужава мизерията!Изберете пак червената мафия - и този път - ако 6 месеца след това гъкнете - ще ви се подигравам докато ви текне кръв ...от...носа!

5

агент

преди 7 години

Да питам само има ли още луди където ще гласуват за бедноста си наречена Герб

4

ДО

преди 7 години

Коментарите на номер 4 и 6 ,бяха абсолютно същите, 1 към 1 и преди няколко дена. Напънете се, измислете нещо ново !

3

Анонимен

преди 7 години

Тези "обещания" са изтърканата плоча, на която отдавна никой не вярва и която се пробутва за пред камерите като циркова пиеса. Реалните обещания са за постове, за далаверки, за парици и тем подобни и се правят под масата предварително в някоя тъмна стая. После пак се обличат и гримират и пак пред камерите. С това се изчерпва скромния живот на бг политика :). Някои по-креативни политици, като Волен например, си го разнообразяват с бой и дандания, а пък Бойко цъка футбол и тенис.

2

Анонимен

преди 7 години

Долу платени, статията неотлъчно и тя. Десните пазарлъци? Нещо за тях? Полицай У всяко село, пипане по *** с папска ръчица, лафче с путинчо... и още и още... Срамота е това!

1

Палачинков

преди 7 години

Ах вие мои, партии любими, аз съм с таз, която е на власт.