92

loko

преди 7 години

gledayte valeri simyonov golaaaaam patriyot

91

loko

преди 7 години

sto ne si gledate rabotata

90

Анонимен

преди 7 години

и да мина и да неместан пак ще го яде.

89

Анонимен

преди 7 години

Добре де Кемал Ататюрк преди 100 г. е направил всичко възможно да приближи тогава Османската империя към Европа, като я превръща в република Турция, а сега Ердоган се опитва да направи точно обратното. Нещо не мога да ги разбера тия турци искат ли я Европата или не я искат ? Защото е явно, че Ердоган я иска, но като рая. Въпроса ми е ще му я дадем ли ?

88

Анонимен

преди 7 години

До МИР и поклонника му (ако не са едно и също лице) - всички древни култури имат едни и същи знаци и символи. А пък да петните произхода на българите, като го смесвате с произхода на тюрките е голям срам за вас. И да ви светна нещо - Тангра е измислица, няма такъв български бог, няма нито едно свидетелство или материална култура, която да доказва такова твърдение.

87

Анонимен

преди 7 години

До Кака КорниКим Трети се надява, че вместо него първо ще подпукат Ердоганито, ние пък се надяваме, како Корни, че наистина ще подсилиш оградата не само с предизборна мъгла, а с истински израелски съоръжения от ония, обещаните преди три години, дето ни ги отмъкнаха испанските праправнуци на Исабела Кастилска и Фернандо Арагонски, че като гледам гръцките брегове - доста "гюленисти" взеха да цамбуркат откъм Анатолия

86

емигрант от 22 г

преди 7 години

Миналият век........1978-*** ......Иран.....Тогава станаха едни патаклами в тази държава.....Гонеха християните наред...начело със САЩ. Май натам отива работата с Турция......Лошото сега е ,че сме съседи...........А тука някои от коментиращите са просто младички-зеленички....Затова блъскат минуси и минусчета. Религията е що годе хубаво нещо..., но прескочиш ли бариерата..., става напечено......

85

Анонимен

преди 7 години

Дайте да си изберем Боко отново. Той връща светските противниците на Ердоган директно от границата, а пуска само бежанците от Сирия. И джамия си имаме в центъра на София до министерски съвет. Района ще просперира още повече.

84

Георги

преди 7 години

Турците явно са забравили, че са последната държава, която се осовбоди от Османско иго! Гледайте филма "Elser", немски е. Може би там е решението на проблема с Адолф Ердоган.

83

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"да вземем Македония, та Турция с Русия да спасявала албанците, греците и српите от нас"... аве, Миленко, още ли не си изтрезнял, понеделник следобяд е вече.единственото, което искаме от античките буцефали, е да спрат с фалшифицирането на историята в търсене на идентитетот

82

Кака Корни

преди 7 години

Бъдещето на Тюркието е Ердоганат. Интересна форма управление. А междувременно става много забавно в района на Китай, КНДР, Сев Корея, Южна Корея. САЩ и Китай са на нож.

81

Анонимен

преди 7 години

Ердоган се цели много по високо от това което предполагаме.Да видим дали скоро ще има военно напрежение и разделяне.Той видя една Сирия и Афганистан до какво доведоха и може да пробва същото и на други места.

80

Република

преди 7 години

Зли езици твърдят, че след референдума новата форма на държавно управление няма да е е република, а ще е РЕ - публика. Първите две букви са абревиатура от Реджеп Ердоган и ще символизират абсолютната му власт, а "публика" ще символизира факта, че всички останали в Турция ще бъдат просто публика на неговите дела.

79

Аноним

преди 7 години

До ИбрикчиевЦялата тази история с ЕС е с цел Ердоганчо да си трупа активи за референдума,понеже нещата са на кантар,събитията не са случайни.Целта е да се отклони вниманието на народа от истинските проблеми.Така или иначе цялата власт е в негови ръце включително и медията но иска човека да си легализира властта.

78

До 69 Мир

преди 7 години

Евала бе човек, незнам дали си турчин или българи, но и аз така знам...проверил съм го от доста изсточници и по тоя въпрос съм се съветвал в университета с историци... Това го каза в едно предаване и един известен историк в Турция.

77

Анонимен

преди 7 години

Турция чака да вземете Македония, че после.

76

Аноним

преди 7 години

До Анонимен52Пропускаш най-важното за бежанците, голяма част от тях вече са и електорат т.е.имат турско гражданство и гласуват за Ердоган.Сега като видяха,че нещата са на кантар за референдума тръгнаха с тромби из Европа но този път не им се получи.

75

Анонимен

преди 7 години

ДА ЖИВЕЕ ЕРДОГАН...Българските държавници да се загрижат за бягащите българи от страната...

74

Аноним

преди 7 години

А къде е Местан,глътна си езика или си е взел поука.Защо сега не излезе с декларация,както го направи когато ердоганчо свали руския самолет.

73

Наивник

преди 7 години

В България има 4 Американски военни бази. ТЕ НЯМА ЛИ ДА НИ ПАЗЯТ ?