23

Анонимен

преди 7 години

Безусловно, щом българинът предпочита да отглежда кучета вместо деца, спукана ни е работата.

22

Анонимен

преди 7 години

Гладен и жаден дочаках нощта,отчаян и тъжен, пак съм сам на света.Самотен и беден във жега и мразот теб, господине, по-свободен съм аз.Аз съм кучето на крайния квартали някой ден ще свърша под гумите на някой самосвал...

21

до 19 Анонимен

преди 7 години

ами ай дръж го да видиш колко ще изкара.

20

свинаря

преди 7 години

до 16Моето куче и гладно да го държа пак ще ме обича.Всичко зависи от хората,както каза човеа

19

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 15Щото никога не се е случвало тумба пияни след запой или настървени фенове след мач, или скинари, или от братята, или от някои забавляващи за чужда сметка да потрошат някого от бой, само защото е имал късмета да бъде на неподходящото място в неподходящия момент...И с какво точно сме по-добри?

18

карина

преди 7 години

Готин е, обаче и той се прави на интересен. Но трябва да се поддържа интереса към това, което прави. Това с безусловната любов го приемете с мъничко резерв.

17

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 8Какво ще рекнеш за безусловната лИбоФ на нЕкоя златотърсачка, например

16

Анонимен

преди 7 години

как ще е безусловна като не е - обичат, който ги храни. ако не го храниш - няма да стои при тебе, ше се спасява, това му е в природата- факт.

15

Анонимен

преди 7 години

Също така, когато са на глутници и са озверели от глад, могат безусловно да оглозгат беззащитен старец. Случвало се не веднъж...

14

Анонимен

преди 7 години

До гошо 11 Така е, лай..ната и облайването са неприятни, но недейте да вините кучетата. те са животни. Вината е в стопаните. Ние хората нали сме умни, разумни, отговорни и т.н. да ама не! Аз моето куче го гледам както трябва. Чистя и държа под контрол. Нямам проблеми, при положение че е питбул. Добър, социализиран и възпитан. Всичко зависи от нас хората.

13

гошо

преди 7 години

До Анонименчовека си казал в прав текст?!? Да не приемаме брътвежите на всеки изперкал на определена тема за истина от последна инстанция, Това, дето "го казал човека"" си е точно прехвърляне на проблема от болната глава на здравата, неговоти куче се из *** л о или ухапало някой, пък то хората виновни, и забележи не той конкретно, а така като цяло човечеството

12

Ал.

преди 7 години

До Анонимен Казвам нещо за безусловната любов: има я! Нарича се безусловна и нищо друго не може да се добави . Нищо! А, да, само това, че е проклятие, магия, плен и няма отърване. И два живота да имаш, и ред любовници да изредиш, и война със себе си да водиш,губиш. Проблемът е, че късно разбираш!Е, някои хора по това си приличат с кучето: безусловно и обсебващо!Молете се да не ви се случва, философи и бог да ви пази!

11

гошо

преди 7 години

До Анонименаз ли, ами не разбира сеНо първо не става дума за мен лично и второ, аз нямам претенции да "обичам безусловно", а пък вие кучкарите непрекъснато натрапвате това <кучето обичало бевусловно> статии и медийни предавания поддържат тази лъжа, пък то кучето не обичако безусловно а било като гошо.Само дето гошо не *** по улици и паркове и не облайва и стресира по своя преценка беззащитни хора по улиците

10

Анонимен

преди 7 години

То човека си го казва в прав текст. Трябва да се обучат хората а не кучетата. Така, че скъпи коментиращи, проблема с *** на кучетата е заради хората а не заради кучетата. И да ви кажа, че в семеиства с кучета децата ирастват доста по човечни и обичащи. Определено не израстват егоисти и няма отклонения в психиката. Въобще хората които израстват около животни са доста повече хора от другите. Така, че аз предпочитам детето да расте с куче около себе си вместо с лаптоп или таблет.

9

Анонимен

преди 7 години

До гошо А ти да не би да си нещо различно??? Подаряваш ли безусловно обяда си на някого? Или заплатата си? Пазиш ли си дома и вещите или ги споделяш с всеки желаещ? Хайде стига глупости! Всяко същество пази със зъби , нокти и каквото има територията, малките и храната си. Затова когато куче се храни, не му се мотай в краката и не посягай към кокала.

8

Анонимен

преди 7 години

Да, да, знаем че кучетата са животни, а не хора. Кажете нещо за безусловната любов, философи!

7

Анонимен

преди 7 години

Напълно съгласен съм с коментара на Гошо. Има един лош навик при много стопани - ако кучето им се спусне с лай към даден човек, те също тръгват към човека и викат високо и назидателно, за да го спрат. Ако не е отлично обучено, животното тълкува това като подкрепа в нападението. Правилното действие е отдалечаване и тихо приятелско подвикване/например такова, каквото ако му се дава храна/.

6

проктолог

преди 7 години

Чичката ще покаже ли, как улични кучета го хапят отзад по прасеца?

5

а

преди 7 години

аз ли нещо бъркам или това е г3й говорещ с животни, този го имаше и в една игра която не се препоръчва за хора които искат да изградят политическа кариера или да служат за пример в обществото...и там си беше г***й:)))

4

гошо

преди 7 години

Кучетата обучат безусловно своят господар и/или този който ги храни, но дори и с него не са готови винаги да споделят храната си.Към всички останали са агресивни, когато отбраняват това, което считат за своя територия. Такава е природата им.Ей това, дето този го прегръща на снимката като нищо ще ви разпори, ако по негова преценка извършите грешно действие