43

Анонимен

преди 7 години

Местан не е прав!Ако беше открил предизборната си кампания в Москва, на руски - ЦИК нямаше да го закача изобщо!

42

deliormanli

преди 7 години

i kakvo losho ima v tova v koy vek jiveem ili vse ne otminal komunizma

41

До 15

преди 7 години

Няма нищо лошо в субтитрите, стига да са на български език, защото се предполага че те са за хора с увреден слух. Но на турски? За кого са? Нали всеки гражданин на България е учил в българско училище и би трябвало поне да може да чете на български език, което означава че няма нужда от субтитри на чужд език.

40

Фен на Осман

преди 7 години

Османе, забрави да поздравиш и своята майка. Не може така- поздравяваш другите майки, а твоята - не. Хайде много По здрави и на нея.

39

неразбрал

преди 7 години

Това дърто и крадливо турско ме.кере защо не е в затвора?За държавна измяна присъдата е една и трябва дя се изпълни незабавно.

38

чичо Любо

преди 7 години

Така както Ердоган се опитва да направи Турция шириат така и тоя тука се опитва да накара България да коленичи отново пред турция ... е няма да стане! Съвсем скоро на българина ще му писне и ще зашлеви на турция ... турски шамар.

37

Анонимен

преди 7 години

Аз съм мюсюлманка и мисля, че тази партия е много опасна за България! Да си ходим в джамиите да се молим, да си носим турските имена. Да си живеем вкъщи както си искаме. Да си говорим на турски (помежду си, вкъщи или където и да е), но не и в училища и университети. Щом се живее в България, първо трябва да се знае перфектно български!!! Трябва да бъдем образовани, защото образованието в България е на български език!!!! Не мога да повярвам, че мюсюлманите в България вярват на тази партия ДОСТ!

36

Ники

преди 7 години

Все едно. ДПС и ДОСТ не печелят с плакати и клипове.

35

хуйвейбин

преди 7 години

Турка,турка,мижитурка

34

Анонимен

преди 7 години

Осман ступид, импирията ти до тоалетната в двора ,ли е най великата в човешката история?

33

Анонимен

преди 7 години

И ТОЯ СЕ ОБЛАЖИ ОТ ПОЛИТИКАТА И НЕ МУ СЕ ИЗЛИЗА ОТ ТАМ ,КЪДЕТО ТАКИВА ЗАКОНИ СИ НАПРАВИХА ,ЧЕ ПОЛИТИКАТА СТАНА НАЙ-ДОХОДНИЯТ БИЗНЕС В БЪЛГАРИЯ. И ЧУЖДЕНЦИТЕ ,КОИТО ЖИВЕЯТ У НАС КАЗВАТ ,ЧЕ БЪЛГАРИТЕ МНОГО СМЕ *** И ТЪРПИМ ВСИЧКИ ПАРТИИ ДА ТАНЦУВАТ ПО ГЛАВИТЕ НИ И НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ ДОКАТО ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА СПИМ.-.....

32

Анонимен

преди 7 години

Абе, къде е онзи дебелак Цацаров, стожера на закона, защо мълчи? Или му е наредено от Умната Тиква да си трае защото Зидаров, ако влезе в парламента, ще подкрепя Бойко - *** и Предателя. Продажни душици!!

31

Анонимен

преди 7 години

На изборите ДПС ще преброи нелоялните си хора. ДАНС да брои радикалите и да ги вкарва в черни списъци! Не е трудно да се разбере кой за кого е гласувал - просто да видят кой кого води до урните. Не е незаконно.

30

Анонимен

преди 7 години

Местан да спре с провокациите и ще спрат да му забраняват клиповете! Ердоган води същата тактика - провокира и дразни европейците, за да си вдигне рейтинга за референдума и резултатът е налице - пъдят официални турски представители вече от няколко държави. Да продължават така и ще се самоизолират съвсем! Доверие се гради с десетилетия, но се руши за миг.

29

ердоганя

преди 7 години

Евла ,МестаняНие сме теб Ще ти пратя поне 100 000 гласа

28

аа

преди 7 години

***, даже и турците му се смеят.

27

Анонимен

преди 7 години

- Много е противен тоя на снимката! Откъде го извадихте, бе? - От архивите на Държавна Сигурност. "Съдействаше" им.

26

До Достановците

преди 7 години

Това да не ви е Турция бе ей !

25

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКой казва, че го е страх от Местан, бе, ***! Хората просто ги е гнус от него. Не знам и защо се дава гласност на противобългарските му изцепки. Тоя е за затвора, за национално предателство. "Български" гражданин! ДС - доносник!

24

Bai ganu

преди 7 години

До АнонименZa6to ne sa naprimer na drug razli4en ot turskia Ezik?