117

опорни точки

преди 7 години

малей, като гледам и гърците треперят оттатък заради ордите, сън не спали цяла нощ кога ще тръгват трите ердови милиона да опасат за рекет лалетата в Холандия, плачат и се молят на сюлимана, а пък руско-турецките *** едно и също по всички форуми като ботове

116

Турчина

преди 7 години

До ха ха хаМай става въпрос за тия дето тази година ще направят за десета поредна година гей парад и намаляват драстично, защото не спят с жените си... Прав си и аз съм на същото мнение! Такова племе не ми го хвали то е обречено на изчезване

115

Анонимен

преди 7 години

Отворковци са българите. Големи безстрашни бабаити пред компютъра. Заканват се на Турция , а казарма и на снимка не са виждали.

114

BULHARI-

преди 7 години

TOZI PAT ZA RUSSIA ZABRAVETE, SOROS I KOMPANIA DA VI POMAGAT....

113

Анонимен

преди 7 години

Стига сте плашили с ордите. Давайте ги най-после. През войните българаската армия няма загубена битка.Пусне ли Ердоган ордите, с България е свършено, не с Европа а з България, защото западноевропейците ще направят от България един огромен лагер. А що се отняся до българската армия сега - смех, смех, смех, ще ви смачкат кати плюнка, даже армията на Мароко или на Йемен.

112

Анонимен

преди 7 години

Тогава да смъкнат турското знаме в посолството в Холандия и изгонване на всички турци неблагодарници работещи и живеещи там. Като не им харесва да се връщат в анадола. Тези нещо се взимат много на сериозно.

111

Анонимен

преди 7 години

Впрочем холандците наричаха българите с какви ли не епитети а българите само се гушеха и навеждаха глава. Но каквото и да стане сега между Холандия и Турция, всеки турчин, всеки арабин или африканец в Холандия и в цяла западна европа ще стои много по-високо от един българин.

110

Факт

преди 7 години

Едно нещо съм забелязал-колкото е по-*** един човек,толкова повече е докачлив!Турците са ярък нагледен пример.....

109

Анонимен

преди 7 години

До Рашистне успял да се научи на арабско четмо и писмо султанът, картинки също нямало да се ориентира за що иде реч, хвалят ли го наистина, критикуват ли го, и много го доядяло на книгите, писателите и най-вече поетите, затова

108

Една добра идея

преди 7 години

Проблемът с Турция има едно радикално и трайно решение-Константинопол,Проливите и Одринско се връщат на законните им собстеници-Гърция и България съответно.Има кой да го направи,срещу скромно възнаграждение-безплатен и безпрепятствен достъп за вечни времена!Сещате се за кого става дума!

107

Рашист

преди 7 години

Разбира се че не е религия

106

мнение

преди 7 години

Познатши номера, не ги правят за първи път... това ли е европейското им поведение? Който не им уйдисва на акъла бива подлаган на такъв тормоз, няма значение коя е държавата, джагали, какво да ги правиш - никакъв ЕС!!!

105

Хм

преди 7 години

Крайно време е да се барикадираме от Югоизток!Тия съвсем обезумяха!

104

RUSSIA the best

преди 7 години

128 - Кой ще те спасява тебе , бе ? Путин ли спомена ? Нещо си в грешка , нали си имаш ЕС !

103

Анонимен

преди 7 години

За един ден ще ни превземат ордите.Мислите ли кой ще ни спасява?Никой освен приятеля му Путин.И от трън на глог.За Путин Балканите не са му безразлични.Путин и Ердоган действат съгласувано.

102

Рашист

преди 7 години

Наскоро четох как някой турски султан забранил книгопечатането. Така че какво се чудите. Затова мюслитата са на светлинни години назад. Орхан Памук е като игла в купа сено

101

А Н Т И

преди 7 години

До РашистЕрдоган ще покаже, че с ходжите напред, регреса е неизбежен.

100

Анонимен

преди 7 години

Ердогане , брате мой , пощади България ! Качвай милионите бежанци направо на самолети , с крайна дестинация - Амстердам !

99

Анонимен

преди 7 години

Не се притеснявайте за Холандия ! - тя е в централна Европа и турците изобщо не могат да я уплащат с абсолютно нищо. Ние обаче сме на острието на бръснача.Тихо да не чуе рогатия !

98

Ян Бибиян

преди 7 години

Е не е зле Берлин но Париж е къде къде