129

zzp

преди 7 години

Vilders ako speceli izborite v holandia togava ce pocva deportitaneto na tiya divatsi,ste im se skriye usmivkata ha ha.

128

Анонимен

преди 7 години

Айде някой по запознат от диваните аналлизатори у форума да разясни какво е толкова страшно Туркията да стане президентска република?

127

Анонимен

преди 7 години

Агитацията за референдума постигна резултати свръх очакванията. Сега "за" ще гласуват 99% от турците в Холандия вместо 98%.

126

Анонимен

преди 7 години

До 163 е какво да направи турчина дори да не е съгласен? След преврата, а си гъкнал и те прибират.

125

ГАДОРЯН

преди 7 години

Ееех каква Европа само! Кмет арабин, турски провокатори. След време европейските градове ще се разцепят на квартали воюващи помежду си. Кеф ви араби, африканци, кюрди, турци, коренно население. Остава само да си внесем и ескимоси и индианци и мозайката ще е завършена. Прескъпо ще ни излезе целия този цирк. Експериментът ще е ялов. Не само че няма да даде плодове, но и ще е причина за много страдания.

124

Анонимен

преди 7 години

Турция много обърква трола. Хем не обичаме турчина исторически и ни се меши във вътрешната политика, хем са приятели с бай Путин и се репчат на еврогейовете. Шекспирова дилема жал ми е чак.

123

Анонимен

преди 7 години

Ердоган не знае, че ако Запада реши и подкрепи Кюрдите, а те в Турция са 17 млн души, нали знаете какво ще се случи. Не мога да ги разбера турците какво искат? Имат работа, джамии, привилегии и т.н. Ако продължават така ще бъдат млатени много яко...

122

Никакъв шанс

преди 7 години

До ХА-ХА-ХА !Спокойно Путин приятели може и да няма но България му е прекалено стратегическаМного ми е интересно как Турция ще санкционира Холандия а и останалите от Европа .....тия съвсем объркаха Европейските държави с наведените Български политици

121

Гери

преди 7 години

Вдидяхме когато турската полиция нахлуваше вестниците и телевизиите,А сега дойде време Европа да нахлува съпартииците на диктатора ЕрдоганАрестувайте ги всички

120

Тото

преди 7 години

Надявам се да са останали достатъчно умномислещи турци и да гласуват със не на референдума, хич не ми се иска да имам за съсед някакъв средновековен султанат, управляван от един див проскубан петел.

119

Анонимен

преди 7 години

Умирам си от кеф като гледам как *** страшно се радва на други за неща за които не му достига собствена смелост. *** нито може, нито смее да забрани на чужди министри да си посещават посолствата си, нито смее нито може да излезе на протести ако на негов министър забранят същото. Народ от агнешки майки.

118

Анонимен

преди 7 години

Някой запитва ли се защо Ердоган не се опитва да ходи в Румъния да агитира местните турци за референдума?Ами сигурно защото още си спомня за Влад Цепеш...

117

Анонимен

преди 7 години

Целият турски трябва да бъде извозен от Европа и изсипан обратно на анадолското сметище.

116

Анонимен

преди 7 години

Най после Запада разбра какво е Турска наглост . Ердоган си мисли , че това е негов вилает и може да си прави каквото иска . Да ама не е познал .

115

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Няма по-добър комшия от турчина, когато се погаждаш с него. Не плюйте по Турция. Комшии сме !* от Европа ще ни обърнат гръб веднага, щом турската армия тръгне към границата ни. Помним Кипър !Русия този път няма да ни съжали ...Да се разбираме с Турция не от страх, а от взаимно уважение. Така е най-добре и за двата народа.Ердоган като всеки диктатор може да бъде много добър и много лош. Зависи от подхода.А, да му се ежим, когато сме с изути *** е най-голямата глупост. Факт !

114

Анонимен

преди 7 години

До пещерата зове....Ей Мушмурок,вие сте на светлинни години от Холандия,ако беше много добре у вас какъв го търсите и в Германив и в Холандия а.....Кажи ми къде мюсюлманска страна да е блеснала с някакви постижения...Няма...Благодарение на петрола имат пари и използват благата които Холандия и Германия постигат.Консуматори.

113

Браво на Холандия

преди 7 години

Как така ще влиза след като е предубредена да не влиза.Алчната министърка влиза въпреки забраната.Защо не са я задържали.

112

Анонимен

преди 7 години

*** започнаха да се самозабравят,не е ли време вече да се сложат на местата им?

111

Анонимен

преди 7 години

Днес ! Спите ли !? Такъв скандал се разрази в България !!! Вие от вчера дъвчете едно и също !!!

110

Анонимен

преди 7 години

НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ЕВРОПА ДА НАЛОЖИ САНКЦИИ НА РОМА ЕРДОГАН И ОРДИТЕ МУ?