262

Анонимен

преди 7 години

Андрешко, западните държави обаче не граничат с Турция.

261

Анонимен

преди 7 години

Какво иска Турция,да наложи своите закони на ЕС?!

260

Андрешко

преди 7 години

Ето Западните държави показаха на нашия служебен кабинет какво трябваше да направим с турския посланник. Да го обявим за персона нон грата и да бъде екстрадиран от България.

259

Анонимен

преди 7 години

Това става все по-интересно :). А и Вилдерс ако стане премиер ще е върха!

258

Анонимен

преди 7 години

накрая все някой ще ви сложи на място , най-вероятно вашият приятел кремълският карлик ,който е доста злопаметна лисица . Крайно време е ЕС да забрани на туристите си да ходят в Турция и да прати малко оръжие на кюрдите , това ще бъде краят на Ердоганова Турция

257

Анонимен

преди 7 години

прави са холандците да не пускат роми,нищо че са министри,в държавата си . прави са холандците да не пускат роми,нищо че са министри ,в държавата си.Какво ще правят там-ще крадат ли или ще просят?И ние трябва да изгоним оня *** фес-посланника им в София

256

Анонимен

преди 7 години

странно е точно Турция да нарича някоя страна "ксенофобска" и "фашистка" , особено страна , която е пълна с турци .

255

Джингиби

преди 7 години

Ето това най много ми харесавсички турци в Холандия, които подкрепят Ердоган, трябва да си ходят в Турция и никога да не се връщат.

254

до 375 аскер

преди 7 години

Не се бой аркадаш , вас съвсем скоро така ще ви наведат че няма да можете изобщо да се изправите. Да се скараш с всички евролидери не е признак на никакво мъжество а по скоро на безмозъчност и глупост , ако не си го разбрал то значи и ти си на нивото на вашият султан.

253

ERDOGAN

преди 7 години

До бгПреместих го! дай пак!

252

бг

преди 7 години

Съгласен съм Гърция да си вземе Смирна (Измир)и региона,но в замяна да върне на България Беломорска Тракия.

251

Аскер

преди 7 години

Аз не разбирам защо вие, българите реагирате на тази новина. Според мен тайно ви се иска да имате зад вас държава с топки, като турската. Спокойно на вас това няма как да се случи. Прекалено наведени сте.

250

Анонимен

преди 7 години

Къде се скрихте бе тюркиш бабаити. Да не напълнихте шалварите вече?

249

Schutzstaffel

преди 7 години

Аусс, джамиите и чаветата , обратно във пустинята.

248

Циник до 364

преди 7 години

Още ли шльокавиш ***?Тук беше кацнала една проскубана гарга...уплаши се..и излетя!:-)

247

Анонимен

преди 7 години

Турска наглост ,някаква турска министърка задържана пред консулството в Ротердам, а министъра на вън.работи е в Мец Франция и дебне да отуде в Холандия.Холандците им казват, че са нежелани ,а те влизат с взлом през прозореца.

246

HAMLET

преди 7 години

CIKATE MINUSI KOGATO NE VI HUBAVO.NORMALNO E. AMI TQ EVROPA SI GU6KA KAKTO SI ISKA.NE MOGA DA VI RAZBERA PONQKOGA. OPLAKAVRE SE OT EC 4E BİLA DVULİ4NA. A SEGA NQKOI SE NQMA ZNA4ENIE KOI E.. I AZ NE GO OBI4AM TOZI ERDOGAN KOLKOTO VAS..NO TOVA 4E POKAZVA NA TEZI KOITO SI MISLQT 4E SVETA E TEHEN 4E NE SA SAMO TE MI HARESA...AKO NE SA BG İ TURCİQ..DALİ 6TE MOGAT DA POBERAT PRİEMAT 3.5 MİLN BEJANCİ. HAİDE OSTANETE SIS ZDRAVE VSI4KI MINUSARI. AMA ISTNATA E EDNA

245

do smel

преди 7 години

vzemi si nomer cinik e predi tebene se prerejday

244

Стратегикон

преди 7 години

Турция не може да нападне никой съсед! Защото това ще доведе до Балканска война и ще прерасне в Европейска. Това е ооложението

243

Циник

преди 7 години

България е член на Евросъюза, и НАТО жагалите са уж на НАТО ....армията могат да си я заврат в за*дника....или да ходят да се избиват с кюрдите.Всичко останало са тотални глупости!