5

Анонимен

преди 7 години

Точно в тези райони винаги е било така.

4

...

преди 7 години

Уж журналисти, пък неграмотни! ?!?!?Това не е грешка от невнимание... това е от НЕЗНАЕНЕ приятелю!ДВАДЕСЕТ ! Поне заглавията редактирайте!

3

Додо

преди 7 години

Ами какво чакате - докарвайте тези 20 милиона адвокати, лекари и космонавти в Европа и Канада на момента! (Доналд Тръмп е мноооого лош и не ги пуска в САЩ, нека ние му покажем какво е истинска толерантност!!!)

2

Циник

преди 7 години

Природата панически се мъчи да ги "децимира"...ебола...малария..проказа..нелечими хепатити..холера..черни трески..но губи битката! Черна Африка се мултиплицира с по 30 000 месечно...ние ще ги храним! Мурксулската ханъма им обеща милиарди от парите на европейският данъкоплатец...племенните вождове са си поръчали последните каталози на Мерцедес, и Бентли...плюнчат пръсти и разгръщат...ще си подновят автопарка!

1

Циник

преди 7 години

Даже лемингите ( вид плъхове) са хиляди пъти по-мъдри от креатурите на снимката! Като усетят, че популацията им е прекалено голяма, за изхранване, и е заплашена от епидемии .."доброволно" се самоубиват!А тези креатури - се ш*ибат като чинчили..и после чакат света да ги храни! И са "развъдници" на Ебола, Проказа, и холера! А и огромна част са муслими...неолибералите ги научиха как се помпят нътрешни гуми от ЗИЛ...и 720 000 са вече в Италия...така че Ебола - скоро и у нас!Не ги съжалявавам ! Отвратсамо