13

Охранителят- София

преди 7 години

В нормална държава работникът на черно изкарва в пъти по малко от легалният! В БГ е обратното! Защо ли?! Как искате да се случват нещата тогава,мили управляващи и бизнесмени а!?

12

Шофьор

преди 7 години

Имам камионче 3,5т и бус 8+1 искам да работя легално но не може да се лицензират тези категорий. Как да работя тогава

11

Edna

преди 7 години

До ИзвънземенРазсмя ме, нали тези бусове минават граничен контрол като всички останали! Просто идеята е една - големи фирми на "наши хора" с връзки да прибират всички пари. Изобщо не си мислете, че тяхното обслужване е по-добро! Връщах се от Франция с автобус на голяма и мн. често рекламирана фирма-отвратително обслужване, брадясали и преуморени шофьори, стар и мръсен автобус!

10

абсурдистан

преди 7 години

Добрече е "сивия" сектор, иначе хората са затрити . Тези работници отиват да се трудят робски труд ,за да изхранят семействата си - основния инвеститор в бг "икономиката"Ако има как всички евро да им вземете,А алчници ?

9

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

некой овен мрънка че заради човешките цени и качеството на пътуването хората предпочитат да си дават парите на бай иван а не на него. ами , тия дето са те назначили за бизнесмен, да ти назначат пътници, ***.

8

смЕх

преди 7 години

Както винаги пишещите статиите в днес.бг си пишат колкото да местят въздуха . Бусовете не са нелегални напълно редовни са си нелегални са пътниците ,ама нали трябва да се заработва, а какво се драска няма значение.

7

Охранителят- София

преди 7 години

Алооо бизнесмените! Не се правете на утрепани! !! Моята лична преценка- Работя 12 часа като охрана към фирма изкарвам между 30-60лв,но без фирма тези пари ги изкарвам за 3часа на ден! Докато се експлоатира българина от бизнесмените с това мизерно заплащане така ще е и не защото го искаме,а защото трябва да преживяват семействата ни някак!

6

Извънземен

преди 7 години

И половината от тях, най-вероятно пренасят наркотици в големи количества... 15-20 кг че и нагоре.

5

Анонимен

преди 7 години

Само 500 ли? Мислех, че са поне 1 500.

4

Анонимен

преди 7 години

Кво ли не правят герберазите да се до когато отново до сладката властчица.

3

Анонимен

преди 7 години

Атаката на Прасешките медии срещу Генерал Радев е по всички фронтове.

2

Анонимен

преди 7 години

Ами това се знае вече 8 години. Интересно защо не го написахте по времето на Тиквен и геноцид над българите.

1

Пътник

преди 7 години

Миреше си на Юнион Ивкони откъдето и да се обърна!