27

Анонимен

преди 7 години

До АнонименУправлявало ни ЦРУ?Абе товариш, ти нещо си прекалил с лусиона от рано сабахлем.Какво ЦРУ, какви летящи, жълти слонове.Всеки втори български политил е ***, на путинска копаня, ти ми говориш за ЦРУ...

26

Анонимен

преди 7 години

Ние сме най-простият народ, за да си разрушим така сами държавата

25

Анонимен

преди 7 години

А защо тогава гоним млади и здрави хора, които ни идват на крака?Хора, носещи близки на нашите ориенталски гени.Вместо да ги заселваме и да се сливаме с тях.

24

Анонимен

преди 7 години

демокрация до послдения останал българин

23

Tr

преди 7 години

Помаците са голяма сила, задружни са, повече и от нас, турците. И са запазили патриархалните си ценности. Да са живи и здрави и да се държат за правата вяра. Само защо някой не кръщават децата си с мюслюлмански имена. Сигурно да се интегрират ли, какво. То пък Дейвид, голямото име. А си имаме мнго хубави имена, да избират и от модерните турски, ако не искат арабските.

22

Анонимен

преди 7 години

ей сламени фуражки, вие след малко ще твърдите, че ЕС е комунистически бе ахахахах

21

Самата истина

преди 7 години

До ИстинатаДемократът Бойко ли? Дето боготвори Тодор Живков.Демократката Пръмова - Кунева? Партийната снаха.Демократът Иван Костов? Преподавател по марксизъм-ленинизъм?Всички са "наши другаре" - изчадия на партията - кучкка.

20

Анонимен

преди 7 години

До ИстинатаДемократи в България може и да е имало преди.Сега има само пребоядисани комунисти, намерили нова "хранилка".Кажи ми един демократ да не е комунист или ченге от ДС.

19

Истината

преди 7 години

Истината е, че 27 години ни управляват само демократи, което доведе до бягство на хората от България и демографска катастрофа. Да, демократи и никакви други.

18

Анонимен

преди 7 години

демокрацията казва: българите трябва да изчезнати който не вярва - да отвори киселите си очички и да погледне фактите

17

Анонимен

преди 7 години

Единственото ни спасение е заселване и интегриране на бежанци.Майка България ще се спаси само така.Българите сме мртъв етнос, само вливане на живи и качествени гени ще ни спаси от пълно демографско изчезване.

16

Реалист

преди 7 години

Проблемът е в демокрацията и пазарната икономика, която я има в България след 1989-та година, окончателно затвърдени с приемането на Конституцията на РБ през 1991 година. В другите бивши соц.страни бързо спряха да викат "Долу" и успяха да изградят нещо по-нормално. Само в България все още се вика "Долу" и се руши и съответно такава ни е и демокрацията и пазарната икономика. Затова народа масово се изнася от България отвратен от демокрацията и пазарната икономика, на демократите в България.

15

Анонимен

преди 7 години

Пркаженото ни племе вече изчезва.

14

Анонимен

преди 7 години

До 77777Да скачахме и рипахме за демокрация. Лошото е че ретроградни елементи като тебе само плюят. Като е лоша демокрацията и пазарната икономика тези хора защо живеят добре в САЩ ? Може би защото там няма закоравели комунисти свикнали само да крадат и лъжат. А тук демокрацията и пазарната икономика все още не са изградени защото през повечето време от 89 та насам ни управляват комунисти.Всичките страни които сега сочим че са ни изпреварили се отърваха от комунистите и дръпнаха напред - ние не

13

Анонимен

преди 7 години

Като бягаш за Русия, вземи с теб *** и останалата сволачь, ние без вас ще се оправим. ;)

12

свободен

преди 7 години

ей като чета коментарите все повече се обеждавам, че няма по-големи *** от червените метастази ... подарихте Македония - създавайки македноската нация, сега се опитвате да подарите и Родопите на Турция - създаваайки впечатлние, че там живеят турци и т.н. ... алооо това са български граждани, стига сте се догаждали на Кремъл, имайте поне малко чувство на родоплюбие, а не на слугинаж ....

11

икономист

преди 7 години

То не само от Доспат българчетата са 1/4 в чужбина.

10

свободен

преди 7 години

та няма да избягат в Русия ... там да гладуват!

9

Анонимен

преди 7 години

такива не ни трябват тука , да се омитат и останалите 84

8

Анонимен

преди 7 години

Браво!Решили-заминали,трудили се,и получили,да са живи и здрави,и не се връщайте,не се подлъгвайте от носталгия,много хора го направихме и сега си скубем косите,и се питаме-Къде попаднахме..?Да те е стРах да се разболееш,че ще те уморят,да се хващаш за главата когато ти кажат каква ще ти е заплатата и Каква ще е работата!!!Хората намръщени,злобни,завистливи..Браво хора,че сте задружни и се подкрепяте!