11

справедлив

преди 7 години

Имам 6 коли за по 3-4 хил. лева. Заради скъпите застраховки и винетки не ги карам въобще.Над 450 лв. на кола ми излиза да ги пусна отново в движение.Няма да стане.На алчните тиквари няма да дам и лев.Достатъчно са се охранили всички тиквари.

10

Хахо

преди 7 години

Всяка пета се движи ..... Да ама не се движи. Застраховката трябва да е като винетката - дневна, седмична, месечна, годишна!

9

Анонимен

преди 7 години

Много подходяща илюстрация - винетки към статия за гражданска отговорност

8

обективен

преди 7 години

Задължителните застраховки пълнят бездънния джоб на застрахователите.Повечето са чисто герберски фирми.От застраховки се събират над милиард годишно , а се плащат щети за жълти стотинки.Това е грабеж.Аз лично съм платил над 24000лв. за задължителни застраховки в последните 20 години , а не съм обезщетяван никога за нищо.И така са повечето ми приятели.Грабеж!

7

Ядосан

преди 7 години

Значи 20% от гражданите не сключват застраховка "Гражданска отговорност" и това е проблем! А, че 80 % от българските полицаи не си купувт винетки, не е ? И пътуват всяка събота до родните си села...

6

ined

преди 7 години

При толкова селяни на пътя защо да плащаш гражданска?

5

ШАРАН БГ

преди 7 години

Когато решиха да въведат "винетките" ,лъжливите български политици казаха, че ще премахнат" пътния данък". ! Не само не премахнаха "пътния", не само въведоха "винетки", но и от 67 лв ги направиха 97 лв. Т.е. с 10 евра по-скъпи от тези в Швейцария. Тъй като пътищата ни са 10 пъти по- калпави.Безсрамието и безочливостта на българския управник е недосегаема в световен мащаб!! Слушайте ги какви ги мелят преди избори ! Къде им е контролът за "гражданската"? Тя е само за "граждани" , не и за селяни !!

4

Хенде Хох

преди 7 години

Мутри не храня!!!

3

Анонимен

преди 7 години

Да благодарят на БиБитко и Свинетка които за да крадат и от винетките ги увеличиха. Непосилни са, ясно беше от самото начало! Поне 70 лева да ги бяха направили но нали са лакомии, отвориха голяма уста. Удар за тях ще бъде ако БСП направи правителство и върне старите цени, както и на транспорта в София.

2

Охранителят-София

преди 7 години

Честит празник на дамите! Кола струва 550лв.,а гражданската и 300лв.! Ха ха!

1

Анонимен

преди 7 години

Днес.бг защо изтрихте всички коментари???