25

до 14

преди 7 години

От къде си толкова сигурен че не са християни ?В Сирия през 2013 е имало 2,5 млн. християни.

24

Бай Иван

преди 7 години

Сутринта гледах предаването по ТВ-то и малко сте орязали цялата история. Сирийците си имат редовни документи, но някакъв си общински съветник решил да трупа дивиденти за изборите се прави на интересен. От целия град само 5-6 човека са против, ни единствените им аргументи бяха:" Те са сирийци".Много е долно и грозно да съдиш хората по народност.

23

Анонимен

преди 7 години

Светът трябва да разбере, българинът не вярва на тъжни картини, на "изоставени" дечица, на плачещи муслиманки които са циментирани в главите докато са живи. Българинът е страдал турския ислям, колен, убиван, гонен и разселван.500 години са ни достатъчни да разберем, исляма няма шанс да вирее у нас! До нас е Турция, разпадаща се, пред гражданска война, защото един откачалник се е вживял на Господ. Изолирал се е и е намразен от всички. Никой не харесва Турция, исляма който насажда, културата, език

22

до 22

преди 7 години

Правиш глупави сравнения!!!В концлагерите са избити милиони невинни хора,не са връзвани за малко време със свински опашки вероятни ислямисти!И хайде дай идея кой да ни управлява.Кандидатирай се и ако си кадърен ще гласувам за теб!

21

до там ли стигнахме

преди 7 години

Каксто немците ги е срам от концлагерите....така и нас би трябвало да ни е срам, че тон в живота ни дават "герой" каот Динко от Ямбол- кандидат депутат, Каракачанов,Сидеров и Симеонов - ДС агенти , Доган - хидроинженер, Станишев - с пръв работен ден, като министър председател на БГ, Боко- чел 7 пъти Винету/ той сдори не знае , че е чел Карл Май- с главен герой в романите - Винету/, ДОКАТО ТЕЗИ ХОРА НАПРАВЛЯВАТ ЖИВОТА НИ--ДОБРО НЯМА ДА ДОЙДЕ!

20

BURZUM

преди 7 години

На село(под 100 000 жители)като се появиш на мегдана и не са те виждали преди започват да те гледат втренчено с немигащи погледи ...обсъждат етноса ти,сексуалната ти ориентация,психическото ти здраве,физическата ти форма....всичко става със самочувствието на премиер на изостанала балканска кочинка непочиствана от как е вкарано първото прасе преди 13 века....

19

ей

преди 7 години

Колко католици има в Белене че има католическа църква?тези Сирийци католици ли са?

18

До Промяна

преди 7 години

Аз също ги съжалявам тези нещастни семейства, загубили дом и близки във войната, но както е казал народа : "Покрай сухото гори и мокрото!" Лошото е , че статут получава и всякаква *** от Пакистан, Афганистан, Конго и други страни, и покрай това семейство ще се настанят и такива. Трябва да се настаняват само семейства с деца, и то преминали легално границата, с документи и то само временно, без право на закупуване на имоти, гласуване и други такива права.

17

Анонимен

преди 7 години

До даБе, там си имат едно много голямо природно бедствие, което им е президент. По-прогресивно мислещите и младите турци ще започнат да бягат от там, скоро време.

16

до 15

преди 7 години

Това е било само в сънищата ти!

15

Анонимен

преди 7 години

Какви бежанци, бе?

14

Анонимен

преди 7 години

Гладните българи неблагодарни забравиха как се редяха преди 10. 15. години като мишленца именно пред църквите в Италия Франция Испания за къшей хляб.Да ви се върне Македония да ви нападне дано

13

Анонимен

преди 7 години

Правилна реакция на хората от Белене. Пуснат ли едни, ще дойдат още и още и се започва, една малка джамийка, после по-голяма, забрана да се продава и яде свинско, после защо жените ни ходят "разголени" а не като техните, увити като пашкули и т.н. Така правят навсякъде. Знам от датчанин, приемали, те се размножили и веднага в общината, месарницата до училището да не продава свинско??? И общината забранила. В Германия и Щвеция плащат скъпо от приемането на шалварите. Крие се какво правят на жените

12

Анонимен

преди 7 години

Не се сърдете на хората ,защото никой не иска да живее в страх и напрежение . На толкова страхотии се нагледахме и наслушахме сътворени от приютени бежанци ,че страх лозе пази и парен каша духа .Да си вървят по пътя и да знаят , че тук не са добре и с добро приети . На гости се стои ден , два и всеки да си ходи откъдето е дошъл .

11

да

преди 7 години

бежанци са пострадалите от природни бедствия и войни - нито едно от двете не са факт в Турция, от която идват !!!!!

10

ами

преди 7 години

То така се почва,едно семейство тук,едно там и докато се усетиш станали хиляди!И стига с това бежанци,кажете им истинските имена-нашественици,друга вяра и ценностни!

9

Анонимен

преди 7 години

За прекаран някакъв период на живот и труд в България, г-н Кортези трябва малко или много да е поопознал народопсихологията, историческата памет и мотивите на нашия народ. Ако го беше направил, нямаше да приютява с лека ръка когото и да било.

8

да

преди 7 години

от никаква война не бягат тия !!!!:война има в Сирия,а те влизат у нас от Турция - откога в Турция има война ???!!!!тези са просто терористи

7

.

преди 7 години

Скотове! "Правослямни" скотове, както е казал и Ботев.ПатрЕоти с рушко знаме и изкубани вежди, които вият в ефир - смърт на "предателите"!!! Мама ви гнусна рушко-скотска!

6

Промяна

преди 7 години

Лошото е че си насочваме енергията към семейства, които наистина бягат от войната в Сирия.тях може да ги приютим и да ги изпратим като отмине. Проблема са идващите млади мъже от Афганистан, Пакистан, Бангладеш, Нигерия, Ирак и т.н. а не тези хорица от Сирия.