68

анонимен

преди 7 години

Ей тази Русия ,все им е виновна.Та направила да изберат Тръмп,сега и в Франция ще сложи неин президент,В България пак тя избрала Радев,в Германия пак Путин ще реши кой да е канцлер.Ти да видиш,тази Русия много мощна била БЕ!Тя сваля ,тя назначава.Една мисъл не ми дава мира в последно време:защо тази"западна" цивилизация в последно време взе тотално да изпростява -няма кадри ли,явно няма подготвени качествени политици.Или искат да прехвърлят на друг вината за безсилието си.

67

Анонимен

преди 7 години

Чудя се тези които създават конфликтите в света като Франция спрямо Либия например за чия полза го правят

66

Анонимен

преди 7 години

до вчера четяхме статии че Русия всеки момент ще фалира , че руския народ е беден и гладен , че там няма никаква демокрация , демек цветни революции , че са изостанали технически и как едва ли не русия ще се затрие за броени месеци , сега обаче вече четем че те са най опасните хакери в света и че русия управлява целия свят даже слага и президентите на Сащ , и властва над всичко , я последно се разберете какво ще пишете че така ме обърквате тотално

65

Анонимен

преди 7 години

Китай е ядрена държава, комунистическа, авторитарно управление. Наложете им санкции на тези комунисти, докато падне режима. Там е комунизма, борете се, западни олигофреени.

64

Анонимен

преди 7 години

Запада лъжеше, че се бори срещу комунизма.

63

Анонимен

преди 7 години

Да, пуска им руски филми да гледат, екшъни, руска музика, заливат ги с руски стоки, французите карат руски коли. Французите вече не издържат на руското влияние.

62

Кирил

преди 7 години

Оланде Бацко преди имаше и ЦК на БКП и ЦК на КПСС но ряпа да ядът от сегашните ЦК на ЕК и ЕС това първо.Второ знаеш ли България на кое место е в момента по свобода на словото а ти не знаеш та да ти пишем на 112 ... на 112 при тази "силна" демокрация в ЕС защо така трябва да питаме не само нашите а и еврозелките .При социалъзЪма сигурно бяхме по напред в класицията Оландее Оландеее ! Пък да не пиша за мин.заплата каква е у нас че всички съседи ни изпреварвят дори Косово и Албания ..!!!

61

Анонимен

преди 7 години

Путин хакнал есето и сега есето се разпада!

60

До изнервен 55

преди 7 години

Пий си редовно лекарствата и ще бъдеш спокоен! Политиката определено не е за теб, ниско интелигентен си, направо зомбиран!!!

59

Анонимен

преди 7 години

Проваленият политик Оланд е продукт на още по-проваленият неолиберален модел на управление,който си е направо една съвременна версия на фашизма.Всички инакомислещи са обявявани за диктатори и популисти.Само такива като тоя *** са праведните.Срещу опонентите е впрегната цялата компроматна и медийна машина.Но хората вече не са слепи и виждат истините.Човеконенавистния неолиберален модел отива безвъзвратно на бунището на историята.

58

Станой от Ахелой

преди 7 години

Жалък ***. Добре че има такива като Блеевнелиев, та да може Оланд да се почувства мъж.

57

Russische Schwein

преди 7 години

Понеже Русия е неспособна икономически да настигне Запада и след един век, руските *** искат да спънат развитието на цивилизования свят и да го доведат до своето равнище.

56

Анонимен

преди 7 години

До до 66Ами те вече почти я натикаха. Цената на петрола, санкции. Разпада на *** е само въпрос на време.

55

до 66

преди 7 години

Ами натикай я Русия в ъгъла,като си толкова отворен.Какво си увиснал над клавиатурата като цифун.

54

Анонимен

преди 7 години

Оланд си е Оланд...Нищо ново при него - слаб политик, нищоправещ и нищо говорещ! Пее си лебедовата песен...

53

Анонимен

преди 7 години

Русия трябва да бъде наритана в ъгъла. Там и е мястото.

52

Оланд

преди 7 години

си пее лебедовата песен.Също като плевнвлиев се напъва ли напъва да изглежда умен и прави нещо.Това е само отвличане на вниманието от бежанската вълна която ги поглъща, те потъват все повече но не го признават!Все някой друг им е виновен!Явно Оланд ще драпа със последни сили да излезне от блатото но сламка никой няма да му подаде!

51

Истината

преди 7 години

За нас достаъчно е да видим истината... А този само голослови и нищо явно не показва!Как с полу-истини ще преборите руската пропаганда?

50

popa ot razgrad

преди 7 години

"Оланд: Москва използва всички средства за влияние на Запад"...ами и вие използвайте всички средства за влияние на Изток...кой ви пречи...

49

Присмяла се кука..

преди 7 години

Тия са пълни популисти!Ако сами не вдигат шум изобщо няма да знаем че гима!И все Москва им виновня!