74

Анонимен

преди 7 години

До 88 Ти ще ме вкараш в затвора за нападение на длъжностно лице :)) аз в почти всички затвори има хора тартоти а и имам доста приятели абрети без майтап но нали знаеш,че и да си в затвора пак можеш да пратиш на някой извън затвора например човек,който да залее него и жена му с сярна киселина нали знаеш!?

73

Анонимен

преди 7 години

До 87 Всеки, като например аз. Ела ще те ступам после, ще те вкарам в затвора за 20г без право на обжалване, за нападение срещу длъжностно лице. 2037 като изезеш ще ходиш с памперси, че вече сме напълнили затворите с *** и бежанци.

72

Анонимен

преди 7 години

Това ***.це е имало късмет че не е имало такъв като мен. Щях да го потроша и един месец щеше да лежи в пирогов. Много малко сме такива които могат да се справят с такива ***.ца. Повечето са с женски характер и бъзливи. Гледат сейр и не смеят да помогнат на такива слаби хора. Дано някой ден да попадна на такъв или такива да им покажа как се бие. Не само носовете ще им строша а и краката и ръцете. Ще ги направя живи трупове. Пък нека после да ме съдят да видя кой е този съдя дето ще ме осъди

71

до червенушка 83

преди 7 години

До Кой не скача ечервенАко не беше демокрацията разбития нос на младежа щеше да му е най - малкия проблем. милиционерите и червени дядки като тебе щяха да му отровят целия бъдещ живот. И не е като сега - дето може да имигрира накъдето пожелае, а трябваше цял живот да седи тук и търпи червенитеБоклуци като теб!

70

Ангел

преди 7 години

Ако цвета на косата му е бил с цветовете на дъгата провокираш сериозно много хора.Това че изразяваш видимо твоята различна сексуалност обиждаш много хора които не парадират със тяхната сексуалност.В случая провокатора си ти!!!

69

Анонимен

преди 7 години

70 Мизерни хайлази Мдам, ето логика Н1. В статията е написано ''"батки" и скинари'', а той ми говори за русофили? Сега за последно какви са руснаците, мръсни комунисти или мръсни неонацисти, или просто каквото се случи, русофили са. :D Мда, затова СЗО(Световна Здравна Организация) определи русофобията, като психологическо заболяване. :)

68

Кой не скача ечервен

преди 7 години

Демокрация! Демокрация!Наскачахте ли се?

67

Анонимен

преди 7 години

Тия не са скинари. Вече ссе броят на пръсти истинските скиннари. Тия са наркомани имитатори, бият само слаби обикновенни хора. Един доктор ***....ст унищожи скинхедс, сигурно го е купил Сорос.

66

Анонимен

преди 7 години

В Западния парк преди 2 години, две такива лекенца спънаха и ритаха едно момче (беше хилаво и с изрусена коса: и кво от това). С приятеля ми успяхме да ги настигнем и си ги побихме здравата. Уж "скинове" се водеха, къси прически, черни дрехи, абе сериозна работа. Обичам ги тези типове, тях и всички футболни ултраси, които си мислят, че могат да бият всеки безнаказано. Най-жалкото е, че такива скачат винаги на беззащитните, и то на групи от по 5-6.

65

Анонимен

преди 7 години

Пълно е с ***. Няма значение дали са футболни фенове. Кой и какво им дава право да безчинстват - никой и нищо. Отвратителна постъпка.

64

Анонимен

преди 7 години

До White wolf! Просто скинче, има ли някаква ясна причина скинарите да мразят пънкарите? Не мисля, просто всички скинчета сте едни жалки, доста прос.ти шушумиги и сте много смели когато сте по много или от разстояние. Няма един който да се отличава с интелект! Но един по един сте по ниски от тревата, защото си знаете колко сте страхливи и безпомощни..както и че никога не сте имали нормално семейство! Винаги ще си бъдете жалки к ще си намерите майстора....

63

redordead

преди 7 години

Ако е бил с шалче на ЦСКА или на кенефски, и се е движил сам вчера си е голяма вероятността да попаднеш на враждуваща агитка. По принцип уж подписваха някви кодекси на честта да не нападат самотни фенове, които явно не са биткаджии, и родители с деца, но от подуяанци чест не можеш да очакваш, те са си ножарчета - нещо характерно за етноса им. Все пак, вчера на мача бяха вдигнали надписи, където беше написано мозАк и Зган - друга характерна за етноса им черта - неграмотността...

62

Левскар

преди 7 години

Браво на пича.Махнал е на страна шалчето на Левски за да него нацапа с червено!Ще отмъстим за него!

61

Ангел

преди 7 години

Не е заради косата .Много вероятно е нападнатия да познава нападателите си и да си имат вражда.Другата много вероятна причина е нападнатия да е бил с шалче на ЦСКА.Всички знаем че не малка част от Агитката на Левски са закоравели престъпници!Така като го гледам е късо подстриган не е някой хипар с фитили по косата и с раздърпани дрехи.Те обикновенно стават жертва на Батките!

60

чичовото

преди 7 години

София стана по зле от ***,само ***,само "батки" и празноглави,бездушни и кръгловати душици.Нито можеш спокойно да се разходиш,нито да пуснеш децата си сами.Този град и тази държава е олицетворение на ежбите на политиците ни...и достойното им помагачество в ограбването на държавицата ни.

59

До 66

преди 7 години

Какво му е нормалното !? И двете групи са ненормални ! Само казарма ще ги оправи ! Там да си избиват комплексите !!!

58

Анонимен

преди 7 години

Мизерна София......лицето на България....за какви камери говорите......елате във Стара Загора на автобуси да се повозите........чисто спретнато със камери и най вече без гратисчии......и спокойно мога да кажа че това е европейски град не само заради автобусите........браво на кмета....

57

Бьлгарин

преди 7 години

Не живеем и нямаме дьржанието като на европейци! По скоро сме като диваци и живеем като такива! Какво му е направил момчето? Какво ми у виновен на скинарчето че той не се дупи пред хитлер всяка сутрин!

56

Анонимен

преди 7 години

До Краля на Ромели яАми да, освободете ни. Приберете се в Индия от където сте и ни освободете от вашето присъствие в Б-я.

55

Мизерни хайлази

преди 7 години

Това е профила на "родните" патриоти, русофили, които най-често употребяват думите "чест", "достойнство" и т.н. , а всъщност са неосъществени безделници, които нямат никакви ценности и които не могат и не искат да свършат каквато и да е работа.