43

Ебу

преди 7 години

Аз дошъл ГерманияБългари тук работят като гламави.Мене тук дава социална помощ, храниАз ми сядат на буя еманципирани германкиаз моля тук в джамияАз намирам тука раяно не толкова хубавоКато направим Шериаттогава бъде чудесно

42

42

преди 7 години

Като не искахме реалността на Адолф, сега ще изживяваме най-тежките му сънища.

41

Анонимен

преди 7 години

Е и? Какво значение има и каква е разликата? Също каква е разликата между тези и балканските тарамбуки?

40

Анонимен

преди 7 години

Хубаво е Европа да се обогатява с мигранти но много много по-малко от това което влиза сега , а не като ония 1 млн. които се разходиха като на разходка с безплатен кетъринг , безплатна квартира и безплатен транспорт преди 2 г. из цяла Европа.Крайно време е потоците от лодки да бъдат спрени това може да стане само с 50-100 куршума.

39

отСиднейАв$тралия

преди 7 години

Поздрави от Сидней Ав$тралия. Аз съм австралиец жена ми и детето ми. Сега се разхождам пред операта докато чакам жена ми да нахрани детето в колата с детската му храна от бурканче. Живота е прекрасен, живейте го и вие. Поздрави на Невърленд, така му викаме на страните където хората не порастват. Идва от приказката за Питър Пан

38

Анонимен

преди 7 години

TAKA E V EVRESKIAT SAYZ NA ROTSCHILD KOITO IZBIHA 50MILIONA EVROPEIZI PREZ VTORATA SVETOVNA VOINA DA GI ZAMENIAT S CHERNI A UK DALI SCE OSATANE ILI IZLEZE VSE SHE SE OPRAVLIAVA OT ZIONISTI NE NAPRAZNO TAM JIVEE LORD JACOB ROTSCHILD

37

Гошо

преди 7 години

Така нека си разясним някой неща. Според международният закон , като бежанец може да се определи човек в чиято страна е въведено извънредно военно положение и той има основателна причина да се опасява за живота си !! И той/тя могат да получат статут САМО и ЕДИНСТВЕНО в съседни на тяхните държави!!!!България ,Гърция,Швеция или която и да е друга държава в ЕС ,НЕ граничат със Сирия или Ирак!! Всички резани и забулени маймуни са икономически мигранти.ВЪН от Европа изм*ет ..!!!

36

Анонимен

преди 7 години

КАПУТЕН ИЗБИ НАСЕЛЕНИЕТО НА СИРИЯ И ГИ ПРИНУДИ ДА БЯГАТ ОТ ДЪРЖАВАТА СИ !! КАПУТЕН Е ВИНОВЕН ЗА БЕЖАНСКИЯ ПОТОК ОТ СИРИЯ КЪМ ЕС!!! КАПУТЕН ВКАРА РУСКАТА ВОЙСКА В СИРИЯ И ЗАГРАБИ ЗЕМЯТА ИМ!

35

vogue fashion

преди 7 години

......... българи приемете евро то за да видите колко по африкански сте бедни в ес.

34

гг

преди 7 години

ЕС се разпадна до 2020 и страните от Западна Европа ще бъдат заляти от имигранти в следващите 50 години.Източна Европа трябва да създаде собствен съюз ,където християнските ценности да бъдат двигателят.Иначе самички една по една ще паднем в лапите на Русия или Турция.

33

Анонимен

преди 7 години

Едно добро остава от Рапона от Банкя, бедността и разрухата, поради които навлеците не искат да остават у нас. А и нашите по границите им хвърлят по един бой, така превантивно, и бягат към Германия. Ако бяхме добре икономически щехме да сме като в Париж или Берлин. Българина не вярва на тези агресори. Огромна част са тук да завладяват. Ние сме страдали 500 години от гнъсни турци, избили 1.5 милиона. Спрели са ни развитието. Щяхме да сме като Чехия.

32

Анонимен

преди 7 години

Ак она Германия и на някои страни в ЕС,които смятат че населението им застарява и виждат решаване на този пролем чрез "бежанците",да си ги вземат с пътнически самолети-директно,но да не ни ги пращат на нас.

31

Анонимен

преди 7 години

Значи във византийско купони за 120 кинта а тук над 1000 !?! Евала бре, изедници!И що у нас не е като в Гърция, а?

30

Анонимен

преди 7 години

"Българацииии как смятате да задържите бежанците у вас"Нещо си се объркал, ние не смятаме да ги задържаме у нас, даже се опитваме да ги изгоним.

29

Анонимен

преди 7 години

До BURZUMВ ЕС се изготвя план за депортация на гурбетчиите,които се наричат бежанци.България е част от ЕС и ще следва тези правила.Като малка страна,не може да приеме цялата гладуваща Африка,ЕС също.

28

ГАДОРЯН

преди 7 години

Европейски съюз с африкакци. След време ще гледаме наживо сериала Европейски пирати. Карибските са за кино гарнирани с пуканки. Какви гета само ще има в Европа, дето и армията нема й стиска да влиза. Като оная снимка на не гър с базука. Дето отивал на изпит по математика. А *** че не му пиши шестица ;))) Хахаха. Апропо, колко му давате още на ЕС ?

27

мъка

преди 7 години

Меркел - гробокопачката на ЕС !!!

26

Анонимен

преди 7 години

И след като го установихте, защо все още не сте им стегнали куфарите за родните им места?

25

Анонимен

преди 7 години

"Едва 1/3 от мигрантите в ЕС сирийци, другите от Ирак, Сомалия"Това се знаеше още от самото начало. Но политиката беше ЕС да се пълни с мигранти независимо от къде и медиите мълчаха като риби. Сега изведнъж като видяха с Тръмп че палачинката взе да се обръща и местата им може да истинат отново се сетиха.

24

Анонимен

преди 7 години

"....У нас издръжката на бежанец, преди да получи статут, коства на държавата около 1100 лева."Браво бе, ***, предатели !!!