43

Гошо

преди 7 години

*** .България няма ,царе ,династии ,благородници и прочие от 1396 !!!!! Долен Кобург виж си дългия крив клюн и кекавото тяло и веднага ти личи ,че не си наш .Стой си в España и не давай ни акъл ,ни поздрави.

42

Анонимен

преди 7 години

Единство ? Русия са ''Против'' както винаги

41

саки

преди 7 години

Къде е алчната му сестра ?

40

Анонимен

преди 7 години

Имаме си и Цар и Отечество,но и много промити мозъци от комунистите след 09.09.1944г..Когато дойде онова поколение българи в което вече ги няма "промитите мозъци"тогава в България ще стане по добре.

39

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Аз единство с крадците и разрушителите на България не правя !Първо нов Народен съд, затвор, бесилки и Белене и тогава може.Иначе излиза, че жертвите и палачите трябва да правят единство в името на блогополучието на вторите.

38

срамота

преди 7 години

Дедо Цар е готов да заложи България на ролетка винаги!Без да му мигне окото.Само и само да купи играчки на малкия престолонаследник прин Хасан.Дедо Цар е патриот.

37

ined

преди 7 години

Рептилоидос клептоманикус

36

Архивите помнят !

преди 7 години

Мони, кажи нещо за "Реното", за Алпина-кабрио дето ти подари бай Тошо, с което се ду пред жена си !? Защото от "Цар" просяк в Европа само той ти направи такъв подарък !

35

Анонимен

преди 7 години

Бог да пази Царя и Отечеството!!!

34

Анонимен

преди 7 години

Всички политици единни в грабенето и краденето.Защо според вас на народното събрание пише: "Съединението прави силата"

33

Анонимен

преди 7 години

А чипа ???

32

крадлив Цар

преди 7 години

Трябва пак да се намърдам в политиката, че не можах горитие на Витоша да исека!

31

Анонимен

преди 7 години

Пак ни обещава сега ама....единство.Колко?800 дни?

30

дядо Йоцо

преди 7 години

"Единството ни е нужно и сега, когато трябва да възродим нашата страна след толкова много изпитания, когато искаме да я направим място за достоен живот на хората,.естествено, че ви е нужно единство - оФцете вече надигат глава, "не искат повече постарому", а на вас ви е ясно, че повече "не можете по старому" и, че много лесно може да ви се изплъзне контрола над офцете, над който контрол работите вече почти 300 години. Важно нещо е контрола, когато знаеш, че държиш в ръцете си крадено!

29

Офф ,да се омита

преди 7 години

Крадливия и алчен дядо Цар заслужава само презрение.Да връща горите които открадна и да се омита.Дано не е вярно, че е теглил огромни кредити срещу тези гори.Дядо му никога нищо не е купувал.Взели са го като най-бедния монарх , само заради потеклото му.А Симеон се оказа обикновен дърт мо.шеник.Доведоха го Илия Павлов и онази шушумига Георги Марков ,който сега е станал личен придворен на банкянския ***.

28

Анонимен

преди 7 години

Днес изпуснах ракиата на земята, бутилката се счупи и навсякъде умаше стъкла. Скъпиценната течност се разля по новия ми килим, абе пълен кошмар. Ударих си един шамар и си казах- така е като гласуваш за Бойко и ГЕРБ, те да виновни за всички беди във вселената

27

Анонимен

преди 7 години

Сетила се Мара!Крадаха,лудуваха...напълниха си гушите...иии сега единство!Виновниците до стената!

26

Анонимен

преди 7 години

Стига с този Боко.Абе не ви ли омръзна и на празника.Ненормалници!Скапана нация!

25

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен--------------Единство на нацията няма да има, докато Бойко Борисов се по.....Единство на нацията няма да има докато руски мекepeта дърпат конците на политиката. Банкянската тиква не щяла флотилия а искала "лодки и платноходки", *** щяла да налага вето за санкциите, Радев ляга и става с думите "санкциите срущу Русия да се отменят". Докато руския интерес е предимство пред българския така ще бъде!

24

снайпера

преди 7 години

Аз на него разчитам, да направи последното казино в БГ. както е направено и първото, в моето градче.Поне няма да опъва австийските велможи, като принца Кирчо.