19

от вън

преди 7 години

Какви важни събития се случват а вия пишете за армията на Швеция,днес президента на Украйна е имал разговор по негово настояване с президента на Русия-90 минути. Сирийската армия с подкрепата на ВКС на РФ си върнаха град Палмир от терористите!новини за който научаваме от чужбина!?

18

Руснака

преди 7 години

До БългаринаНие наричаме слугите си русофили, не българи!

17

Анонимен

преди 7 години

Време е и в бг да се връща, да вкарват в казармите за по две години а ако е нужно и повече, руската заплаха е огромна!

16

Анонимен

преди 7 години

До лудост...................Аз не знам защо народите на Европа продължават да харчат пари на вятъра...................Ами защото лудото кремълско жуже поиска да открадне Крим и да избива братята си в Украйна, ето защо. А нормалните страни като Швеция и нормалните хора в ЕС смятат това за агресия.

15

Анонимен

преди 7 години

Със съсед като русия....явно им се налага.Казармата е голяма крачка назад. Прекалени разходи, кражби, побъркване на мн хора и т.н.Европа влиза в лоша спирала заради тея крайни популисти. Спрете да ги хвалите преди да е станало късно.

14

лудост

преди 7 години

Аз не знам защо народите на Европа продължават да харчат пари на вятъра и да се подават на лъжите за някаква Руска агресия от която само оръжейните фирми имат полза!?

13

Анонимен

преди 7 години

Браво на шведите! Само така.

12

А бе

преди 7 години

Както е тръгнало,когато руснаците нападнат Швеция(хипотетично),ще останат много изненадани-и там Ислямска държава(Халифат)!

11

До смЕх

преди 7 години

Те повечето шведи са едни смехоранковци, та Тор и Один за тях са нищо повече от филмови персонажи с прилепнало по четала трико, леко некой да се не превъзбуди.

10

Факт

преди 7 години

До неспасяем случай"То половината им наборници са от Близкият изток!"Да бе,верно!Освен това тия същите от крехка възраст знаят да въртят калъча и да пуцат!Направо им дават оръжие и да се приключва с бяла Швеция....

9

смЕх

преди 7 години

Не вЕрвам аз мълчи стадиона думат Ч.У.К е цензурирана що бе този!?!?!?

8

смЕх

преди 7 години

Дали пък Один не е разпоредил на Тор да ги ударил с ч'ука си та да се събудят от ***.де-рас.лъка и да се сетят,че са викинги? Кой ги знае сред толкова Кончити може и да има още такива които да стават за нещо.

7

Анонимен

преди 7 години

След Швеция и ние ще я върнем.Но няма пари.Чудя се как Бай Тошо е заделял тези колосални суми париза да поддържа такава армия с толкова много поделения.Един войник иска закуска ,обяд ,вечера.Да е облечен ,изпран изкъпан .И още куп неща.

6

Циник

преди 7 години

Съгласен с колегата от коментар 4!Чудя се донаборниците - къде ще слагат молитвените килимчета...и по колко пъти на ден - ще се дупят на аллаха!

5

ченге от миналото

преди 7 години

До АнонименВ Швеция преди 25 години не разрешаваха в един автомобил да има двама полицаи от един пол. Страх ги беше хората. Явно толерастията е взела вече връх и прибягват към този вариант

4

неспасяем случай

преди 7 години

То половината им наборници са от Близкия изток, луди са да им дадат оръжие в ръцете..

3

Българина

преди 7 години

Чакам коментарите на соросогадите предатели, туркофилите и други из оди! Германия увеличава армията до 200 000 от около 150 000, само 200 депутата патриоти!

2

Анонимен

преди 7 години

Абсолютно точно. Само Швеция може да се погрижи за Европа.

1

Анонимен

преди 7 години

Щом 15 годишен бе избран за гей на годината в Швеция, представям си армията им.