88

WC

преди 7 години

До АнонименPO SKORO E EDIN NEREALEN IZMAMEN KLADENEC PREVARNAL SE VAV POMIINA SEPTICHNA IAMA

87

да върне паспорта

преди 7 години

Придобита по времето на комунизма клептомания,или забавена функция на паметта по време на менопаузата.Поптодорова притежава незаконно дипломатически паспорт,който вече не е пожизнен и трябва да го върне.Опитала е да го използва ,за да избегне по-строго наказание.

86

Анонимен

преди 7 години

в тъпата *** като си сложиш една специална фамилия и ти се издигаш....всички издигнали се с фамилии са ***

85

Анонимен

преди 7 години

Вчера, като прочетох новината, не ми се вярваше, не можех да допусна, че жена от такъв ранг може да извърши нещо такова, мисех, че е грешка. Явно не е грешка. Не зная вие как се чувствате, но мен ме е срам понякога, че съм българка.

84

До 94

преди 7 години

Ти на колко години си ? Я се ,,образовай " и разбери коя е тая кака.Имаш голяма каша в главата. Или.....ти ......срещу 5лева коментираш?

83

Смешно е !

преди 7 години

Браво бе юнаци малолетни.Толкова лесно ли се манипулирате.Тя има толкова общо с Герб,колкото и Т.Живков И той беше от Герб. Е може ли пък чак толкова да нямате мозък бе. Няма да се учудя ако ,,обучите"и по малките от вас че и Луканов е бил от Герб и Виденов и Кирчо Добрев. Майтап голям бе хлапета.Вие сте върха на т.ъ.по тата.

82

Анонимен

преди 7 години

Прекрасна предизборна агитация за ГЕРБ. Няма що. Едно от "новото" им лице. Кой ще гласува за тях при такова злепоставяне.

81

Анонимен

преди 7 години

Te комунисти посланици в САЩ не пращат, проверен човек на ГЕРБ е крадлата, евроатлантичка крадла.

80

анти

преди 7 години

Тая крадла 3 дни говори по телефона и не се усеща че е взела нещо което не е платила - каква излагация - какво падение.

79

Анонимен

преди 7 години

Болест

78

Snorky

преди 7 години

Явно край това нищожество няма нищо за крадене щом е тръгнала на лов за козметика. Голям срам!

77

Анонимен

преди 7 години

Три мандата депутат от БСП. Три дни крие крадени стоки, три... Комунистическа работа.

76

u4en

преди 7 години

Типично за комунист - краде и лъже! Нямаше лустрация! Б.Б не прави чистка на крадливи комунисти ..урежда ги на удобни постове и доносници от ДС и си мисли .че ще заблуди народа! И магистрала до Луната да направи - разсипа си ракията! Народа иска ДА НЕ ГО КРАДАТ и крадците в ЗАТВОРА !

75

Троя

преди 7 години

*** недоносено,какво толковалошо има в това,което написах. А именно: "Сега е момента да поиска р.о.м.с.к.огражданство! "

74

Американ

преди 7 години

Тази кражба едва ли е първата в която е заловена, просто е първата за която пуснаха информация. Щото иначе трябваше да я натирят от външното министерство, то не че изобщо трябваше да е там още откак "демократите" взеха властта.

73

АК-47

преди 7 години

Тази, като се оправдаваше, че говорела по телефона, защо не се е върнала в магазина, като е приключила разговора... Какво, три дни ли говори непрекъснато, и три дни държи продуктите в ръка, и не съзнава, че ги е взела. Тази за какви ни има? То бива наглост...

72

Анонимен

преди 7 години

Борисов лобираше пред Радев да стане служебен премиер, но Радев не се върза. Сведенията за Поптодорова бяха, че е клептоманка. Освен това Радев се пазеше от отявлени комунисти, каквито са в ГЕРБ.

71

Анонимен

преди 7 години

Колко трябва да е американофилка и техен човек ,за да я назначат в Борда на Американския Държавен Фонд за недвижими имоти?Дано заради тази кражба и лъжа ,я изритат от там.

70

Анонимен

преди 7 години

тая сака министерство у правителството на Герб, затова тренира чори-папи

69

Съсела

преди 7 години

Защото сме цоцалисти!