76

Анонимен

преди 7 години

Тоя пак не е в час.Колкото пъти се е изказал ,толкова пъти нищо не е казал.

75

th

преди 7 години

Гледал политическата кампания с безпокойство. Сякаш не е ясно, че той бе избран с манипулация на вота. Въпреки че много интелигентни хора се объркаха да гласуват за него, той нямаше да спечели ако ЦЦ не беше едновременно шеф на МВР и шеф на гербаджийската кампания. Пишат си победи, а на всеки е ясно, че колкото са реалните гласове, поне още толкова са купени и подправени. Но времето минава, тези неща се забравят, а такива като този ще се представят като някакви гурута в политиката...

74

mandati

преди 7 години

за какви принципи говори като беше назначен на този пост, с подправяне на изборни резултати

73

Анонимен

преди 7 години

През целия си мандат нищо стойностно и полезно не направи за България.И преди беше напълно безличен, сега ми прилича на мумия на неизвестен човек.Колкото по бързо го забравим, толкова по добре за нас.

72

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 80Абе гледам за ДПС - новата партия на Волен Сидеров нищо не казваш. Да не би новите инструкции за феновете на Атака да са де не се плюе по ДПС щото това е партията майка.За всеки който може да мисли е ясно. Пеевски депутат от ДПС, бивш зам министър в правителството на Станишев. Уволнен за източване на държавния резерв.

71

аман от тоя

преди 7 години

Има ли начин, да не ни навирате в полезрението всеки ден тази "светла личност" с нейните изказвания и действия?

70

късата памет

преди 7 години

В сайта на Народното събрание има и депутатите гласува "за" поименно. Евтината ви пропаганда против Плевнелиев може да е успешна само спрямо хора които не могат да четат. То предполагам и това е таргет групата в която се целите.

69

до Наглите

преди 7 години

Първо научете какво означава Демокрация, а след това ни убеждавайте в правотата си!псСвободата на словото и волеизлеянието е пр - СловоБлюдие и анархия!И в най-демократечното общество гражданите му имат както права, така и задължения - това се нарича - Равновесие (други го наричат Уравниловка).

68

късата памет

преди 7 години

До Анонимен 73По предложение на министър-председателя Пламен Орешарски на 14 юни 2013 г. с гласовете на 116 народни представители от БСП и ДПС Делян Пеевски е избран за председател на Държавната агенция за национална сигурност (ДАНС).[7] Под натиска на последвалите протести срещу това назначение и изразено недоверие от представители на евроатлантически партньори Народното събрание единодушно отменя това свое решение на 19 юни същата година.Това са фактите.

67

Д. Димитров

преди 7 години

Точно ти ли ще говориш за рушене на мостове??? Предател.... До кога?

66

Анонимен

преди 7 години

Президента от който се срамувах и ни излагаше навсякъде.Добре,че вече е бивш

65

Анонимен

преди 7 години

Плевнелиев да обясни защо неговото европейско семейство раздели Европа на две скорости.А България направо я включиха на задна.

64

късата памет

преди 7 години

До Анонимен 66Я пак провери. Първо Пеевски беше избран от народното събрание. Второ в сайта на народното събрание има справка от гласуването както по партии така и по именно. В стенограмите има и кой го е предложил. Аз съм ги чел а ти ? Тия евтини номера минаваха преди 30 години. Сега всяка информация е достъпна за по малко от минута.

63

Наглите

преди 7 години

Елементарни *** с просташко поведение и изказвания плюят срещу Президента Плевнелиев и както обикновено като плюят срещу демократичния вятър , храчките се лепят на челата им.

62

Анонимен

преди 7 години

Ей, че защитници на Цацаратурата се появиха, това т.н патреоти, дето слогуват и на Кремъл и на ДПС и ДС, най-вече.

61

Анонимен

преди 7 години

Нормално е мистър Бийн да е песимист.Вече не е"държавен глава",а заработваният с толкова старание висок пост на Запад се изпари яко дим.Остана само унижението и презрението на българския народ.Това получи Роската от неговото европейско"семейство".Както се казва прелъстен и изоставен.Но дали и в този момент този човечец разбира,че никога и никъде господарите не са уважавали слугите си.Те ги презират.

60

късата памет

преди 7 години

Плевнелиев беше първия който се противопостави на превземането на държавата от Делян Пеевски - Факт. Плевнелиев предотврати встъпването в длъжност на конституционен съдия със съмнителна репутация - Факт. След теза два случая Плевнелиев стана най оплювания човек в страната. Само че плюещите, които явно са в услуга на задкулисието не прилагат факти, а евтина пропаганда. Мислещите българи знаят, че щом всички олигарси се съюзяват срещу Плевнелиев явно яко им е настъпил задкулисните интереси.

59

svetlio

преди 7 години

Начиии,като взема ино дръвоооо!

58

Анонимен

преди 7 години

Само да не са от ония щото вчера си говоря с една позната от ония тя ми казва аз съм герб какъв герб е тая мъжа и бсп и ти и боико или спите илисе правите на демократи докато това продължава щее анархия ане демокрация ако тя е само тя е добре *** около 50 са така герб сигорно е фалирал аз по добре да си гласувам за бсп отколкото за този цирк

57

Герасим

преди 7 години

Важни са евроатлантическите принципи, които са цивилизационния избор на нашата страна! Ние трябва да бъдем солидарни с Германия и нашите приятели от ЕК. Интеграцията на мигрантите трябва да бъде сред основните приоритети на новото правителство. Руската агресия трябва да получи достойният си отпор на ниво ЕС. Задължително влизане в Еврозоната и налагане на еврото.