24

Бай Иван

преди 7 години

Стига с тоя Сорс бе, вие сте спрели да мислите. Споменавате го във всеки втори коментар. Вземете помислете малко и не пишете машинално.

23

Анонимен

преди 7 години

Пак режисиран сценарий от хамерка. Западна Макядония минава към Шиптърия , а останалата източна към България. Още от 1992 се знае, но се изчакваше

22

Анонимен

преди 7 години

преди няколко дни бях на посещение при мой приятел в Скопие и мога да ви кажа ,че чух повече албанска реч от колкото македонска..

21

Анонимен

преди 7 години

Ами браво на братята албанци. С албанците винаги сме се разбирали добре за разлика от братята македонци.

20

Анонимен

преди 7 години

До White Wolf Западняците имат една голяма цел- да унищожат източното православие. Те с исляма се разбират много добре и умеят да го контролират, но с европейците от Източна Европа не става така лесно.

19

много ясно

преди 7 години

Сорос ще им спретне един Майдан и са готови разцепени.

18

Партиен член

преди 7 години

Това се очакваше да стане от много време.Само "макетата"не го разбраха.Язък за грандоманските паметници дето построиха.Ако не са оставили място за Скендербек и др.албански герои ще трябва да бутат от "своите" паметници за да има място за албанските.

17

Ddd

преди 7 години

Позната картинка. Станишко и той беше съставил правителство с една небългарска партия и ни управляваше триото "доган, местан, делян". Така че да не се радваме на македонските неволи, а да погледнем в огледалото.

16

Анонимен

преди 7 години

Когато в Македония албанците станат 50% + 1 албанец, Македония ще се разцепи. ...По скоро ще стане цялата албанска.

15

реалист

преди 7 години

Прабългарите и славяните и те са били нашественици. След време ставаме мнозинство. В момента в световен мащаб най-много се раждат в Африка. След столетия може би те ще бъдат мнозинство....Но това е всъщност живота. Останалите форумни закани са само за избививане на комплекси и платени ***.....

14

Анонимен

преди 7 години

Кой е казал, че патриотизма и национализма са привилегия на определени етноси, а други нямат право да бъдат велики? Тези битки винаги са се решавали в леглото, а не на площадите веейки байряци.

13

Анонимен

преди 7 години

Когато в Македония албанците станат 50% + 1 албанец, Македония ще се разцепи. Този ден не е далеко!

12

Българина

преди 7 години

Ами и български не искате, то макетата никога не знаят какво искат за това ги чака нерадост а ние трябва да се поучим от грешките им както и нашите. Пише го на парламента но никой не го спазва. България е паднала под турско защото е била разделена на три за да има еврейския най малък наследник и той царство. И пак не сме единни ... Това пак ше има последствия

11

Анонимен

преди 7 години

Като не искате български, ке сборите на шиптерски!

10

Анонимен

преди 7 години

Като нищо ,ако шиптърите не бъдат озаптени по всякакъв начин след време така наречената измислена Македония ще последва съдбата на Косово и те ти велика Албания което всъщност е и целта за да няма мир на Балканите............И КОЙ ТОЧНО ЩЕ СЕ БИЕ С АЛБАНЦИТЕ?

9

Анонимен

преди 7 години

Нормално е след като албанците стават все повече да искат да говорят езика си. Притеснително щеше да е ако заедно с това искаха забрана на македонския.

8

Анонимен

преди 7 години

ИСКАТ, НЕ ИСКАТ, НЯМА ЛАБАВО. ЩЕ УЧАТ АЛБАНСКИ, ЩОТО НА ЗАПАД ОТ СКОПИЕ НЯМА македонци.

7

Анонимен

преди 7 години

и те ти велика Албания което всъщност е и целта за да няма мир на Балканите....След като може Америка "отново да е велика", защо и Албания да не може?

6

Глобaлист

преди 7 години

Мaкедония ще бъде превзетa от aлбaнците,ислямизaциятa нa Европa протичa по плaн,унищожението нa християнството и бялaтa рaсa също!

5

Знаещ

преди 7 години

Спасение то Македония да се раздели на 2,кьм албанците ще остане Тетово и Гостивар.