69

bb

преди 7 години

Мога да гласувам единствено за разпаряне корема на олигархията и лява, и дясна. Засега няма такава оферта, всички до един са от мафията. Ох, дано ги докопаме някога... засега няма шанс. Никакво гласуване!

68

Чикън

преди 7 години

Гласувайте за когото искате - нищо няма да се промени.Освен, че ще легитимираме поредните крадци.

67

Анонимен

преди 7 години

и аз така не искам Бойко --аз съм млад човек и видях 7 години какакви безобразия направиха ГЕРБ.Връзкарство, калинки, кражби! Няма работа, ако не си човек на правилният човек!

66

Анонимен

преди 7 години

никога повече ГЕРБ..народа намрази ГЕРБ..много ни лъгаха и много откраднаха

65

ист

преди 7 години

6.8 % за ДПС. ДОСТ не се споменава. На президентските избори гласовете на двете партии за Орешарски и Цачева бяха почти равни. Математически това значи че двете партии няма да преминат 4 процентната бариера. Което е добро. Запомнете.

64

Анонимен

преди 7 години

Туморът на България е ДПС и моделът КОЙ.ТОЙ държи зависими и ГЕРБ и БСП.Това докато не се разбира от повечето хора,разликата между управлението на тия две партии ще е във на КОЙ фирмите и хората ,отиват парите от еврофондове и размерите на кражбите.БСП със сигурност са поогледнели повечко от стоене в опозиция.Жалко за България и българите.

63

Кутев

преди 7 години

Браво дрОгаре !За най-активните ***, копейките са гарантирани ! Освен това, ще получите награда - лист от в.Работническо дело използван в тоалетната, лично от др. Т.Живков !Венсеремос !

62

Анонимен

преди 7 години

До Шанс за БСППосмали мънго!

61

Анонимен

преди 7 години

За БКП гласуват само, ***, крадци и стачи бабички. Само паднала маса

60

Анонимен

преди 7 години

Няма изход освен излизане от ЕС и НАТО и закриване на ГЕРБ, БСП и ДПС.

59

Отвратен

преди 7 години

Алооо, колебаещите се.Гласувайте за Бойко , че дойде ли Нинова с България е свършено. Не помните ли ? Не помните ли как ни пр....а Царя ?

58

Анонимен

преди 7 години

Кой ще да е толкова луд да гласува пак за герб че и водели предизборно.....не е истина просто.

57

88

преди 7 години

Аз съм млад човек и видях 7 години какакви безобразия направиха ГЕРБ.Връзкарство, калинки, кражби! Няма работа, ако не си човек на правилният човек!

56

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 62я мислим дека най-ключови ще са купюрите от 50 кинта-ей за това, процентите на участниците в проформа упражнението - постоянно пада.не се купува туй, което не можеш да купиш - самосъзнанието и достойнството!!

55

Анонимен

преди 7 години

До РеалистРеалността е, че в България след 1989 година досега са управлявали само СДС, НДСВ и ГЕРБ-значи си в друга реалност. моята реалност показва, че комунистите- идеалисти, бяха изчистени от бкп още в средата на 70-те, при което партийците от "бкп", чрез десетките си мутации, управляват и до днес, но вече под флага на "частната собственост, капитализма, нато и еврейския съюз", приватизирайки труда и построеното от тези, които изтикаха още през 70-те

54

Анонимен

преди 7 години

Никога повече БКП на власт....Никога

53

Анонимен

преди 7 години

Интересна тема е ДПС. На практика ДПС винаги е била с управляващите, вкл. и с ГЕРБ в последните години. ДПС подкрепяше СДС до 2001 година. После ДПС и НДСВ бяха в управляваща коалиция (2001-2005),. После пак ДПС заедно с НДСВ и БСП. ДПС качи на власт Орешарски, но и ДПС го свали най-вероятно след договорка с ГЕРБ. След това ДПС подкрепяше ГЕРБ, въпреки че официално не беше в управляващата коалиция.

52

Анонимен

преди 7 години

я мислим дека най-ключови ще са купюрите от 50 кинта

51

Анонимен

преди 7 години

ало! ще се спънем ли трети път в една и съща тиква? При това прогнила.

50

Анонимен

преди 7 години

Всички е менте. Като се почне от футболното ни първенство, бутилираните вина, бутилираната вносна бира, хляба, млякото, фалшивите новини, некачествените горива, електромерите и самите депутати. Та дори и новини циркови артисти политолози, Бхк и прочие смешници като НПО-то Алфа рисърч. Апропо, от къде получават финансиране има ли инфо в държавата ни. КОЙ ги финансира.