100

Анонимен

преди 7 години

До WTF????????????? 103 Другари , спрете с тия долни лъжи. Знаем , че това са опорните точки на Позитано 20 . Просто кажете какво са направили БСП при тяхното управление. Просто искаме да знаем .

99

до анонимен 96

преди 7 години

Не може да оставим ГЕРБ - те управляват 8 години /все недовършени мандати/ и тяхната гордост са метрото и магистралите! Едното се руши, а магистралите с дупки. Но за тяхното безсилие и некадърност всички други са им виновни! Сега прокапаха и санираните със стереопор блокове!

98

сдф

преди 7 години

троловете на Юлиана Тролова са се активизирали :):) Хора намерете си истинска работа. Защо позволявате да сте такива гнусни по-дло-ги на комунярската из-мет??

97

gh

преди 7 години

троловете на Юлиана Тролова са се активизирали :):) Хора намерете си истинска работа. Защо позволявате да сте такива гнусни *** на комунярската ***??

96

WTF?????????????

преди 7 години

Я кажете, уважаеми гербероиди, как точно едно саниране на гарсониера може да струва 17 000???? Нормалните цени са в пъти по-ниски. За 17 000 можеш цял апартамент да купиш в провинцията.

95

Петърчо

преди 7 години

Идат избори и подобни статии никнат като гъби. + или - няма значение фактите са тези.

94

Анонимен

преди 7 години

Комисионерските схеми нали са ясни? Няма как да вземеш поръчката, ако "доброволно" не кихнеш поне половината от парите. Трябва да платиш данъци върху цялата сума, и да и докажеш разход. Така си 3-4 пъти вътре и колкото и да си съвестен с пр.ъдня боя не става. А, забравих. После като падне плочката, ТИ си виновен, не крадливия гробаджийски министър.

93

ГЕРБ = ПРОВАЛ

преди 7 години

Молете се само да не се срути някъде, че ще избие доста народ. Че е строено некачествено е ясно. Че трябва да се разследват виновните е ясно. Проблемът е, че няма да стане. Пак някой ще пострада, като женицата в Ечемишка. Бог да я прости.

92

ГРАЖДАНИН

преди 7 години

КАЧЕСТВЕНОТО СТРОИТЕЛСТВО НА ГЕРБ. И МЕТРОТО КАТО МАГИСТРАЛИТЕ И САНИРАНЕТО...

91

M

преди 7 години

Кое му е нормалното, гусин Братоев??? Мястото Ви изобщо не е там!!!

90

Радомирски

преди 7 години

Идее!! Иде! Пурко казва, че ще капа, щото вали... При бай Тошо нямаше кражби и мигранти... нямаше и компютърни игри и таблети... и телевизори с маймунки... ех

89

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 92 Другари оставете ГЕРБ за момент. Кажете при управлението на БСП какво е построено или направено. Вече ще свърши кампанията , а вие не знаете какво да кажете .

88

Брутални кражби

преди 7 години

ГЕРБ паднаха от власт и медиите почнаха да изнасят истината за построеното по схемата "Ниско качество на тройна цена". Кражбите са били брутални и са за милиарди евро. Дано следващите не потулят престъпленията на ГЕРБ. Дано най-накрая има министри и премиер в затвора.

87

Анонимен

преди 7 години

БОРИСОВ Е ВРЕДЕН ЗА БЪЛГАРИЯТОЙ Е ВРЕДЕН ДОРИ ЗА СОБСТВЕНАТА СИ ПАРТИЯ

86

Анонимен

преди 7 години

ПРИ БАТЕ ВИ БОЙКО Е ТАКА.ТЯ ПАРТИЯТА МУ ТЕЧЕ ВЕЧЕ, ЧЕ КАКВО ОСТАВА ДО МЕТРОТО.

85

Анонимен

преди 7 години

Няма да ревете ей!!! Аз ви направих метрото,Аз давах кинтите за него,ако АЗ не бех още у конски каруци да се бехте возили! Кво ми ревете сега под прозорците,детето ми да плашите! Я одете да си пасите овците пи източните тангенти мангенти!

84

Анонимен 60 До кк

преди 7 години

Така де и тогава пак Бойко беше виновен ? Нали всички плюят, този който е на власт или политическите простотии имат давност 10 години и тази на управлението на БСП изтече ? След тях дойдоха и крадците от СДС, които свършиха същото - откраднаха каквото могат и т.н. ! За мен всички са еднакви, всички са измамници, но явно доста от коментиращите тук не могат да погледнат отвъд политическите си пристрастия, за да видят, че който и да управлява от наличните партии и политици резултатът ще е еднакъв !

83

Анонимен

преди 7 години

Вчера прокапал покрива на Позитано 20 и веднага г-жа Лъжа написала , че ГЕРБ са виновни и лично Борисов . Ура другари . Така се печелят избори .

82

Анонимен

преди 7 години

НАПРАВЕНИ СА ГОЛЕМИ ИКОНОМИИ, ЗА ДА СЕ ОТКРАДНЕ ПОВЕЧЕ.ГЕРБАРСКА МУ РАБОТА

81

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 83 Другарю червен *** , изброй поне три неща , които са направени по време на управлението на БСП. Абсолютно нищо , ама голямо нищо . Нещастници .