18

Театрото

преди 7 години

Тоя своите го похарчиха по политически причини, като нежив стана по-известен. Иначе никой нямаше да си спомня почти нищо за него -като: някой помни ли кой беше Яйценюк, а?

17

Анонимен

преди 7 години

Да попитам аз BBC, имат ли пръст тайните служби на кралицата им в убийството на снаха си Даяна? Разкриването на това убийство до къде стигна?

16

Анонимен

преди 7 години

Същата работа като в САЩ...Журналиста на списание Ролинг Стаун занимаващ се с военни разследвания дето го катастрофираха 2013 в Лос Анджелис: Michael Hastings. Тялото толкова изгоряло и обезобразено, че го идентифицират ФБР по опечатъци.Тъкмо преди да пубикува поредното разследвани зад масивни злоупотреби и престъпления на администрацията и армията на САЩ.И това изобщо не е единственото убийство на неудобни журналисти в САЩ и запада. Ама там се правят все на ощипани моми.

15

Ще има ли виновен?

преди 7 години

Ньет!

14

до 15

преди 7 години

много плитко внушение.

13

Това е полжението!

преди 7 години

Борис Немцов не е забравен, хиляди журналисти и войни на иформационния фронт почетоха паметта му...

12

факт

преди 7 години

В Русия предателството не се толерира,ако и у нас беше така 80%от"политическия елит"нямаше да ни се пречка и да върши зло вече.

11

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 5То пък сега се разгласяват........Цял клас, барабар с директорката МЪЛЧИ, ти си седнал да ми говориш за Тошово време!!! Брей, ще го търсите това време, ама няма го!

10

Анонимен

преди 7 години

Нещо за разкритията по убийството на Кенеди да кажете????? Пфу, все ви е Русия на устата. И то за убийството на такава *** като немцов, която си е изглежда чиста провокация! Изпотребвало му е на Путин да трепе такъв навлек, който събираше в последните години има-няма 2% най-отявлени предатели! Те и сега "опозиционерите" им даже не могат да се дотътрят до парламента! Ще си цапа ръцете Путин с такива! Той мошенниците ги вкарва в затвора!

9

Анонимен

преди 7 години

И Тръмп призна вовин за убиец.

8

Циник

преди 7 години

Традиции на руската душа...мужиците - даже се радват, когато се търкалят глави - дръзнали да критикуват батюшката! СМЕРШ...КГБ...ФСБ...всички са едно и също!

7

майорски

преди 7 години

що при нас и в Европата, както и в Америката всички политически убийства са разкрити или ?Аре бегайте бе ...!!

6

стига

преди 7 години

Странно е да се пишат глупости за Русия,когато САЩ отвличат хора има тайни затвори на ЦРУ където се изтезават хора и има лагер в който се държат лица без съд и присъда,нещо има сбъркано в света.

5

Анонимен

преди 7 години

И в БЪЛГАРИЯ по времето на Живков тези убииства не се рязгласяваха. КАКТО И НА НЕУДОБНИТЕ НЯМАХА ПРАВА

4

Анонимен

преди 7 години

Ще има виновен, но ще се разбре когато сдаде властта. Сега всички се правят на учителки от 52-о. Знаят но си мълчат и апелират да не им се петни авторитета.

3

dublin

преди 7 години

Vinovni trudno ste ima.Vse Pak v kravarskoto posolstvo polzvat diplomaticeski imunitet.

2

До 2

преди 7 години

Не са,за разлика от теб

1

Анонимен

преди 7 години

A в турция от миналата година досега са изчезнали над 30000 човека но така наречените медии не го съобщават