104

Питам

преди 7 години

Как е възможно 13 годишно да отиде във възпитателно училище, защото е откраднало сладолед, за да го опита за първи път в живота си, а 11 годишния мамин убиец златен, да остане безнаказан?

103

Анонимен

преди 7 години

"То казало на учителката, че не му е добре. Започнало да повръща кръв, а жената го повела към стаята на медицинската сестра, която обаче си била тръгнала."Е добре бе какво е това бе. Била си тръгнала. Баси скапаната държавица бе

102

Vergy98

преди 7 години

Как така добичето, нанесло смъртоносния удар, няма да понесе никаква отговорност, тъй като е малолетно и по закон е ненаказуемо? Ами като е ненаказуемо сега, шибни му една присъда от 20 години и докато стане годен да ги излежи, ще си ги делят мама и тати по равно, колкото остане после - за ашлака им. Да видим тогава, ще смее ли да рита! Възпитавайте си децата! Никой не ви е длъжен. Семейството е основата, всички останали само допълват картинката.

101

Анонимен

преди 7 години

melinda.faella - класическа бг-мама. Най-хубавото е, че точно такива майки берат сладките плодове на сбърканото възпитание на децата си. Не може винаги някой друг да ви е виновен.

100

Анонимен

преди 7 години

Ne moje da imat svoboden chas, i da se ostavqt na samotek, nikade v Evropa nqma svoboden chas i deca bez nadzor

99

Анонимен

преди 7 години

По природа мъжкият пол е по-силен и по-агресивен. Добра практика е родителите да възпитават своите синове да избягват боя до колкото е възможно, а на момиче да не посягат. Как така ще рита в корема ? Това да не е някой екшън или компютърна игра ?

98

рускиня

преди 7 години

До melinda.faella.Ваша глупост е показател,защо се случи трагедия.Момчето възпитано така,че позволява да удря едно момиче в корема. "Мое гарванче най-юбавото" - това са рефрен който препяват кифли,шляещи по молове. Нехаещи да научат собствени деца, какво е това култура, дисциплина и поведение в обществото. И училище НЕ Е ПОПРАВИТЕЛНО заведение за хулигани, а образователно. Така че,драга,за свое дете виновна само майка и баща и недей търсиш вината само в учителите.

97

Глас в пустиня

преди 7 години

Защо децата със СОП са при останалите това е огромен проблем за учителите и за останалите деца. Това не е начин за асицииране и интегриране.

96

Сбъркана система

преди 7 години

Учителите нямат права. Учениците нямат респект.

95

Люба

преди 7 години

До АзАбсолютно съм съгласна!!!

94

.

преди 7 години

Никой не е длъжен да седи постоянно и да Ви гледа децата. Това че не е възпитано и се бие си е лично Ваш проблем. Учетиелите не са ПАДАРИ. Ама простите хора не могат да го разберат. Мислят си че някой им е длъжен. Като искате постонно внимание върху детето си си вземете частен учител, не само да плюете. Повечето родетели на днешно време знаят само да плюят и си мислят че някой им е длъжен СРАМОТА !!!

93

Анонимен

преди 7 години

Родители, учители, общество всички са виновни за агресията при децата. Дори детските филмчета са супер агресивни и побъркват децата. Безхаберието ще ни погуби.

92

Аз

преди 7 години

До melinda.faellaМога само да кажа, че не учителите са виновни, а прости майки като Вас които само знаят да изискват за глупавите си деца. То като са малоуни децата и тя да е там пак това ще стане. Не може учеталя постоянно да бди над децата. ТОВА НЕ МУ Е РАБОТАТА. Когато почнете да си възпитавате децата тогава може да си позволявате да говорите така за учителите!!!

91

melinda.faella

преди 7 години

била в тоалетната ,,,,, виж я ти ами да извика охраната при тях! най некадърните са даскалките в тая държава! вижте как приемат педагокика само,, ха ха всеки мове да се запише! лелки от детски градини станаха учителки! само за заплати знаят да зяят а не заслужават и тия сега, толкова са прости познавам много от тях не стават за нищо !

90

даскал Пандо

преди 7 години

Свободен час !!! Кой го плаща този час ? Децата не трябва да са без надзор !!! Свободен час ? Защо ?Значи не им се уплътнява времето в училище !!!

89

Азис

преди 7 години

Потин е виновен!!

88

Убиецът

преди 7 години

Убиецът е убиец, независимо от годините. Искам ефективна присъда за убиецът на 11 годишно дете. Щом можеш да убиваш, не си дете. Протестирайте хора, протестирайте. Не раждайте деца на тази държава. Тя не заслужава. Детето ви ще бъде премазано на пешеходна пътека - безнаказано. Убито - безнаказано. Докога убийците ще бъдат безнаказани.

87

Анонимен

преди 7 години

Правилно. Децата гледат от възрастните. Докато го " спасяват от инфаркт", болният бие този, който му оказва помощ.Медиите толерират такова поведение.

86

Анонимен

преди 7 години

Пак глупостите с " гълтането на езика"Тия жур*налистки езика го нямат за нищоНикой не може да си " глътне" езика, но много ценни минути се губят , докато т*ъп*аци дърпат езиците на жертвите си.

85

много ясно

преди 7 години

Малкия гледа от големите.Силния изяжда слабия.След нЕколко години ще може да гази другите с автомобил.