10

1

преди 7 години

3a(to ste sl0zili snimkata na kurd.katq e ot d0brite

9

a 3asto

преди 7 години

a 3asto na snimkata e kü.rdka

8

Честен човек

преди 7 години

Така е!Нека изпитат на свой гръб последствията от творението си - ИД. САЩ и Англия пръкнаха това мюсюлманско вампирче. И сега САЩ ще отнемат визи ........ късно е късно ееее!В жаждата да грабят е властвуват над света, американци и англичани се изправиха срещу милиони християни, будисти и др.! Ръсиха семето на прокълнатата ислямска вяра по света.Да си носят последствията.

7

Анонимен

преди 7 години

Половината от оръжейния износ на Великобритания е за Саудитска Арабия. Като разрушаваха държавите в Близкия изток нямаше проблеми, а сега изведнъж се появиха...

6

ЕРДОГАН

преди 7 години

АКО ЛОНДОН СЕ ОТКАЖЕ ОТ ИМПЕРСКИТЕ СИ АМБИЦЦИ В БЛИЗКИЯТ ИЗТОК, И ЦЕЛУНЕ РЪКАТА НА ЕРДО И САУДИТСКИЯ КРАЛ, НЯМА ОТ КАКВО ДА ГИ Е СТРАХ

5

Анонимен

преди 7 години

ами,не са разбрали. сигурно готви просто разходка с камион по пешеходните алеи.

4

смЕх

преди 7 години

"ИРА" ще им се стори като пионерска организация на наглосаксите брадатите разполагат не само с достатъчно хора ,а и с финансов ресурс не напразно изкараха толкова време в Ирак и Сирия. Всички знаят от къде им идват постъпленията ,но се правеха на луди ,а сега олеле кой ми .... в гащите.

3

Анонимен

преди 7 години

Така става когато мразиш нормални, работливи и бели християни като българи, поляци и румънци, а си толерантен и приобщаваш ислямски главорези и джаггалски тарамбуки.

2

бг

преди 7 години

Исляма е религия на омразата,в която виждаме се действа деградивно,разрушителни.Ислямския Бог не е Бога на любовта на християните,а кой е разрушителя? В Европа исляма цеки да завладее територии.Ислямистите не се съобразяват с ценностите на християнството,нито с културата на Европа!

1

ВЕЛИКИЙ

преди 7 години

Докато я има мю(юлманската религия така ще. Трябва да се забрани исляма в християнските страни, както е забранено християнството в ислямския свят!!!