14

До 4

преди 7 години

А шофьорите е време да схванат че не се кара пил по никакъв повод!!!

13

ИЗВЪН

преди 7 години

Ще си позволя да споделя за една статистика от страната, в която пребивавам в момента, както и за мерките ... за календарната 2014г убитите велосипедисти в страната са: 6 !! Не 60 или 600. Тази цифра е при население от 55 000 000 и убийствен трафик. Поради "високият" брой на убити задължиха всеки притежател на професионална книжка "Ц" -категория да премине тест управлявайки велосипед в града. За да се почувства от другата страна. И това, ако не е държава и закони...здраве му кажи.

12

Анонимен_777

преди 7 години

Еххх.. неграмотна ***.. не е ''1-8'' ... а е ''I-8'' !!!

11

до 4

преди 7 години

Може би си прав, но отиди да видиш как е в Италия. Пълно с колоездачи спортисти по тесните шосета и всички шофьори ги пазят. Но, и едните и другите карат много грамотно.

10

king_for_a_day

преди 7 години

И така, има закони, които никой не спазва; има неспирни произшествия вследствие на това; има журналисти, които са хронично неграмотни (и по тях се повеждат съответните им по интелект читатели), обаче на вас ви боде очите какво - точно човекът, който си е карал според правилата. Ако е имало обективна опасност, то тя е била причинена не от него, а от нарушаващите закона (изпреварвайки го опасно в същата лента). Но вие никога няма да ги обвините. Просто защото правите съвсем същото.

9

king_for_a_day

преди 7 години

Уважаеми коментиращи... цъкате с език и размахвате пръст защо бил карал на "главн път 1-8", все едно много лошо нещо е направил, а само я трябвало вас да пита, дето много ги разбирате нещата. Само дето... пътят дори не се казва така, а I-8. Оттам нататък, ясно колко тежи мнението ви. Това, че има закони (например как се изпреварва двуколесно ППС), които системно не се спазват, вас не ви притеснява. Изобщо. Но не пропускате да се включите със съвет къде гейът-велосипедист да не си бутал дупето.

8

до 7

преди 7 години

Но пък Турция иска екстрадиция на граничаря Михаил Цонков и нашата Темида ще го даде въпреки, че е изпълнявал служебните си задължения, като истински Българин.

7

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКак може по "белите страни" хората спокойно да си карат велосипедите без да се чудят дали всеки момент някой ще ги отнесе ? Път е едно, магистрала е друго- не е бил на магистрала, т.е не е правил нищо нередно. Просто ганьовецът с кола гледа винаги да избива комплекси- "гледай до тоя *** с колелото, какво се прави на карач, тук е мойто място" и с *** газ изпреварва. Точно заради такива ме е страх да изляза на разходка с колелото до близките до София села и планини.

6

Анонимен

преди 7 години

И водача, познайте, пиян турчин. Да го пуснат да избяга като другите. Такова е правосъдието у нас. Който турчин убие българин си отива необезпокояван в Турция. Не се съди, защото Тиквара ни е навел на гнусняра Ердоган и ние ди траем.

5

Анонимен

преди 7 години

18:40 тъкмо време за колоездене и то зимата

4

Анонимен

преди 7 години

Коло - ездачите трябва да схванат, че там където иам интензивен трафик на коли/камиони не е особено добра идея и те да се бутат. Както се казва - там където си мерят ония работи, недей да си тикаш ***, че нищо хубаво няма да излезе.Не оправдавам тираджията, но е било въпрос на време някой да го бутне - по главен път 1-8... А можеше да се пробва и на магистралата, да речем.

3

До 1ви.

преди 7 години

Да си *** също не е лесно. Това че е товарен автомобил не значи че е ТИР. Има и фиеста или ярис които са товарни.

2

ИЗВЪН

преди 7 години

За жалост нито шофьорите ни, а още по-малко колоездачите имат културата, за да "съжителстват" заедно на пътя.Примигващите светлини (отпред и отзад) на велосипеда, жилетка тип: HI-VIS, каска ...са само част от атрибутите, които помагат на колоездача да не е НЛО. Но в България подобни неща са мит. Е какво се учудваме за погубен глупаво човешки живот ? ...а и едва ли ще е последният !

1

Анонимен

преди 7 години

Бог да го прости!Да си тираджия и таксиджия е диагноза! Дори сталин не е успял да се справи с тази най - ниска прослойка на обществото!