189

Петърчо

преди 7 години

Това че имаш богати родители които те глезят с почивки в чужбина и собствена кола на 18-се години факта че баща ти може да те извади от повечето глупости в които можеш да затънеш лесно може да се окаже капан за млад човек. Скуката при младите е опасно нещо комбинирано с това което написах преди. Решил е да покачи малко адреналина като ограби някакъв младеж. Само че не е очаквал въпросния да окаже чак толкова съпротива. Липсата на съвест и ниското самочувствие са опасна комбинация.

188

Кой?

преди 7 години

Кой позна убиеца и мълчеше?Всички!Каква морална деградация!Точно по това време Миленчито Дамянова пледираше за финансиране на частните училища от държавата.За да отглеждат такива ***!

187

Петърчо

преди 7 години

Син на богат полицай. И се чудите защо съучениците не го издали независимо от това че можеш и да подадеш анонимен сигнал? Щом могат да засекат кой от къде се е обаждал по ГСМ със сигурност може да се разбере и кой е въпросния анонимен подал сигнала че знае кой е убиеца. За разлика от убиеца брат му явно има съвест и това е причината да свидетелства срещу него. Не е предател защото явно убиеца не само че няма съвест ами и се е опитал да промени външния си вид за да не бъде разпознат.

186

Марин

преди 7 години

До ХитскиЗащо не се пишат огсъствия в тази частна гмназия ?????? Пълен произвол- получават пари от родителите, получават пари от държавата и правят каквото си искат- как во е това да знаеш, че съученикът ти е убиец и да си траещ - ами това е прстъпление ! Малолетни ли- маломегни, но вече изпечени лъжци и то заедно с учителите и директорката.

185

Учителка

преди 7 години

До АнонименМалко след инцидетга в училището, в което работя, дойде разпореждате да се прегледат всички дневници за отсъствия в този ден, беше показана снимката от камерата на гимнзистите. Сещаге ви е с каква безтговорност изпъква това частно училище- директор, учители и ученици прикриват убиец! Да се закрие училището - има повоз и причина за това ! Да се лишт преподавателите от право да упражняват тази професия- тя е за оргамотяване на децата, за възпитаване на добродетели , а не за укриване на

184

bluesky1

преди 7 години

Тиквонии, Цецо, Бъчварова и онзи Костов - така го риформирахте това Ме Ве Ре , че е супер...покровителстване на престъпността....а най-голямата престъпност в парламента и МС.

183

Хитски

преди 7 години

"цяла гимназия е знаела" какво е знаела цяла гимназия, а? Че този е извършил убийство?

182

Анонимен

преди 7 години

Не можеш да на мериш черна котка в тъмна стая, особено ако я няма вътре.Очевидно е, че НЕ СА го търсили. Докато е станало невъзможно да го прикриват, и то не щото нещо друго, ами да не ги наклепат домогващите се до постове и властови позиции. Има канали за дрога, коли, органи - с покровителство по-малко от министър не става.А тате е бил ... митничааар. Почва ли да ви светва?

181

ха-ха-ха

преди 7 години

До 217! Мътен ти е герберския мозък.Клипа се обработва и се вижда даже марката на маратонките.Достатъчно е било някой кухар да се разходи до кортовете на Левски.Айде ,бегай гърбушко.

180

Русофиль ГУРБЕТЧИЕВ

преди 7 години

ЦЯЛАТА НАЦИЯ Е ПРЕСТЪПНА ! СЪУЧЕНИЦИ И УЧИТЕЛИ ЦЕЛИ 2 Г. НЕ СИГНАЛИЗИРАТ В ПОЛИЦИЯТА И УКРИВАТ ЕДИН УБИЕЦ ! АДВОКАТИТЕ ПЪК ПРАВЯТ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО УБИЕЦЪТ ДА НЕ ПОЛУЧИ НАКАЗАНИЕ ,ДОРИ МУ НАПОМНЯТ ,ЧЕ ИМА ПРАВО ДА МЪЛЧИ И ДА НЕ КАЗВА НИЩО НА СЛЕДОВАТЕЛИТЕ ! *** НАЦИЯ !

179

Анонимен

преди 7 години

Тоя мамин златен, при всички така известни обстоятелства, И АКО Е ВИНОВЕН, ако вземе по-малко от двадесетка, направо си е за бунтове и метеж в София.

178

Анонимен

преди 7 години

искам да бъда до семейството си, каза Йоан..............а убитият георги? той не би ли искал?

177

ха-ха-ха

преди 7 години

"Как полицията стигнала до убиеца?" Много просто ,с чакане.Не разбрахте ли?Две години са работили ,докато един ден едно младо момиче не издържало и издало престъпника.Две години половин София е знаела и е чакала някой дебелак да си мръдне зад.ика.През това време Цецо Физкултурника накара Веско Потния да напише химн за полицията.И Потния запя и прибра един тлъст хонорар.

176

Нема такава държава

преди 7 години

20 месеца след убииството залавяме престъпника като през цялото време знаеха класната целия клас всички роднини , оръжието го намираме на метри в някаква шахта,която трябваше вече МНОГО отдавна разледващите да са намерили, виновния иска да си живее свободно за да си завърши образованието, да си е в къщи и т.н. и накрая беге съда който нищо не върши ще го осъди една година.

175

Офф ,да се омитат

преди 7 години

Не разбрах какво е правило МВР-то на Бъчвата и секретаря Гошо? В крайна сметка убиеца е издаден от приятелката на жертвата.Колко хора са взимали заплати за да не правят нищо? От снимките се вижда че убиеца носи раница с тенис ракети.Тенис кортовете са на 100 метра от пейката.Егати полицията.ЗАКРИВАЙ ГЕРДЖИКОВ! ВСИЧКИ ГЕРБЕСТИ НАЗНАЧЕНИЯ ДА СЕ ОТМЕНЯТ!ДЪРЖАВАТА СЕ НАПЪЛНИ С ПРАЗНОГЛАВИ КАЛИНКИ!

174

Троя

преди 7 години

".....не народ, а М.Ъ.Р.Ш.А" !

173

Троя

преди 7 години

Сега става ли ви ясно,защо Дякона е стигнал до София с конвой от три-четири въшливи заптиета, и не се е намерил дори един българин,който да се опита да го освободи!"....не народ, а ***"!

172

Анонимен

преди 7 години

Всучки плюят полицията. Не че са цвете. Но за мен най- потресаващото е, че цяла гимназия е знаела включително учители и никой не се е обадил.Дето казва един колега по- долу - направо закривайте държавата.Доколкото знам всеки, който укрива престъпник подлежи на съдебно преследване!

171

Рая

преди 7 години

До Мария Причината,толкова хора да мълчат, е проста-страх! Свидетелите са били наясто, че законът не е на страната на правото, а на силата. Няма какво да се бием в гърдите и да обвиняваме! Кой знае и ние как щяхме да реагираме?!

170

Пешо

преди 7 години

Какво са правили две години тъпите милиционери?Няма ли кой да им потърси сметка?