37

Анонимен

преди 7 години

Напишете в ютуб ''japan girl in paris reaction" и ще разберете за какво говори тръмп. Заприличва на африканска клоака.

36

Циник до 53

преди 7 години

Просто си изкарал късмет! И в Германия беше така - сега "ХИТ" на пазара са средства за "лична защита"! Скоро колега ми се "похвали", че монтирали на входната врата на майка му ( пенсионерка ) сложна ключалка - от тези дето затварят вратата на кръст - много изгодно - само за 400?! Тръмп е повече от прав - "..вижте Европа!" И аз сложих на входната допълнителен патрон(резе)! Исках да отидем със сина ми да погледа карнавалното шествие във Франкфурт - жена ми каза твърдо - НЕ! Съгласих се - тираджии

35

Анонимен

преди 7 години

А затворени комплекси има само при промити мозъци, такова понятие в нормална страна няма!

34

jimmy

преди 7 години

след Путин и Ердоган, най- накрая се появи още един световен лидер!

33

Анонимен

преди 7 години

Аз ще ги разгледам офертите, че в Бг постоянно имаме проблеми, ама промитите мозъци като теб са ми супер смешни ;)

32

А бе

преди 7 години

До Анонимендо 53 Ще дойде и до тебе джихада,бъди сигурен!По-добре разгледай офертите за строеж на огради и инсталиране на аларми.Ако не е затворен комплекс,де.

31

Факт

преди 7 години

Има известна логика да се говори за Париж в минало време!И не само за Париж....

30

Тръмп е идиот

преди 7 години

За последните 20 години в САЩ са загинали повече от масова стрелба на граждани отколкото в Европа са загинали хора при терористични атаки. Тръп е ***.Аз съм ЗА една по-силна и по-обединена Европа!

29

Хм

преди 7 години

След изказването му за Швеция(мощно оспорено от местните) се случиха произществия,дето потвърдиха думите му.Сега говори за Париж.Какво ли ще стане идните дни и дали няма връзка?????Пак добре,че не знае къде е България,хич и да не научава!

28

марокански скакалец

преди 7 години

Париж, вече е Рабат.

27

Ахмед Мусака

преди 7 години

Париж, вече е Пазарджик.

26

Анонимен

преди 7 години

Много точно им говори, не виждам какво има да му сърдят бюрократите в Швеция и Париж.

25

Анонимен

преди 7 години

Моди

24

Десен

преди 7 години

Тръмп иска ЕС да се разпадне и работи доста целенасочено в тази насока. Заиграва се с най голямата слабост в момента за Европа, въпроса с бежанците. По този начин иска да предизвика сред населението на Европа чувства против съюза. Най големият им кошмари е ако ЕС се превърне във европейска федеративна държава. Това автоматично би свалило САЩ от трона.

23

Анонимен

преди 7 години

До ШаМ елизе ли е ходил на почивка? ;) Викаш Фрамнция и ЕС се спречкали в Сирия с Русия? Да не би ЕС и Франция да се бият на страната на ИДИЛ? Без повече коментар...

22

Реалист

преди 7 години

До европа(39)Атентатите в Европа, особено от 20 години насам, са изключително свързани с исляма и тарамбуките.И опитът ти да ги обясниш с Русия и Америка е по-кух от главата ти.

21

европа

преди 7 години

За последните 30 години колко народ от Африка и Близкия Изток е минал през Париж и нямаше атентати,Джими приятеля е ходил на почивка по Шам Елизе.А сега когато Франция и ЕС се спречкаха с Русия в Сирия и със САЩ по някои международни търговски споразумения изведнъж взеха да стават атентати.Ние европейците не сме *** като руснаците и американците,учим история и знаем че атентатори винаги е имало и ще има,и не винаги са мюсулмани.Например ИРА,европейска терористична организация подпомагана от..

20

Туин Пийкс

преди 7 години

Мдааа... Совите не са това, което са!

19

Анонимен

преди 7 години

"Че кой твърди, че днешен Париж е този от преди 10-20 години, но виж, прованса си е същият!"За сега, колега, за сега. Малко като оня виц:"Крак колега, крак".

18

DarkLord

преди 7 години

Тръмп е велик. Дано някой изрита еврогейовете че иначе ни е спукана работата...