77

Хех

преди 7 години

По- добре ще бъде (поне според мен) вместо да харчат пари за "специални" тоалетни - С тези пари да построят специализирани клиники за тези нeщacтни хора. Да ги лекуват. Дори и при неуспешно лечение пак ще има полза от това, тъй като ще бъдат сред себеподобни, които ще ги разбират и няма да се налага да тормозят цялото човечество с "проблемите" си. Децата няма да могат да попадат под тяхно влияние и да се изкушават поради естественият си детски инстинкт да им подражават.

76

Анонимен

преди 7 години

В САЩ хората смачкаха аморалната мафия за нула време.

75

Анонимен

преди 7 години

До АнонименВ РУСИЯ Е МНОГО ДОБРЕ - ТОЛЕРАНТНОСТ И ТРАДИЦИЯ РЪКА ЗА РЪКА, ВСИЧКИ ХОДЯТ В ЕДИН КЛОЗЕТ НА ДВОРА ХАХАХА

74

Зак

преди 7 години

Две годишен осъзнах че имам нещо дето ми мокри гащите!По късно се установи че това било проблем на цяла америка!

73

Анонимен

преди 7 години

Нито е тръгнал да коли транссексуалните, нито да ги беси. Защо толкова много хора в САЩ изгубиха прекалено бързо търпение по отношение на Тръмп? Та той е на власт само от един месец. Ако наистина държат на държавата си, умните хора биха дали поне малко кредит на доверие. САЩ не е България, с празните си предизборни обещания и с минимум възможности за изпълнението им.

72

Пешо

преди 7 години

На ненормалните американци най после им се падна един нормален президент!

71

Хех

преди 7 години

До huyzavas90Аз също Ви съветвам да прочетете какво е "ТранссексУалност" за да не бъркате поне правописа.

70

...

преди 7 години

Живеят като катинари в каравани, селата им са без канализация, електрически стълбове са им още дървени, а те се карат кой къде да пикае.

69

Анонимен

преди 7 години

Докъде е стигнала демокрацията в САЩ!!! Големи завоевания - 10 годишния транссексуален Зак сигурно още не е разбрал как се е появил на белия свят, но вече знае че е момче, затворено в момичешко тяло... Библейският потоп е близко

68

Анонимен

преди 7 години

,,Той" бил ,,Тя", пък,,Тя" била,, Той", пък,,Аз" съм джедай-мастер и всеки тираж удрям джакпота от ТОТОто...или поне така ми се иска.

67

Хех

преди 7 години

До Българин93Конкретно в моят случай не е така - Уверявам Ви. При мен е най- обикновено отвращение.

66

Българин

преди 7 години

Мерило за глупостта на един човек: ограниченото мислене и страхът от различното.

65

Хех

преди 7 години

Платените се познават по това, че дори и поста да е за квантовата физика, пак ще плюят по Русия или пък Путин за да заработят някое левче. Когато човек нестава за нищо друго е така. Все пак трябва да се яде, сметки да се плащат, дрехи гориво за колата и т. нт.

64

Толерастия

преди 7 години

Цитат нейде из нета: ..."По-нови оценки на превалентността на транссексуалните я определят на 1 към 10 000 сред биологичните мъже и на 1 към 30 000 за биологичните жени"...Значи ако Не Йорк е 10млн души, тия са около 1000"мъже" и 3000"жени". Въпроса е дали има по-съществена група хора, която е по-уязвима от горепосочените? И що е то толepacтия?

63

Анонимен

преди 7 години

Не ги разбирам тия вегани.

62

жорето

преди 7 години

Що ли си мисля че търсят взевъзможни кусури на Тръмп

61

Хех

преди 7 години

Слава богу че Колумб е открил Америка, иначе тия сега щяха да живеят някъде тук.

60

а

преди 7 години

Да да уязвими, знаят че са защитени и постоянно крещят че са различни и си позволявят да се държат грубо и дискириминационно с обикновенните хора. На работа не работят, защото ако решат да ги съкратят крещят че е дискриминация.

59

Анонимен

преди 7 години

Слава на християнството хаха на кое това с Пахома и баба Гуууссиии ли хаха да ви пи*кам на християнството

58

eddim

преди 7 години

Мамка му (: Вече съвсем се обърках. Не разбрах нищо от статията. Кой какъв е ... и що всички трябва да берем кахърите на тия дето не знаят кви са.Както се казва: Да им имам проблемите!