44

Много работите беее

преди 7 години

Значи то не беха експертизи на записи, изискване на сателитни снимки от ФБР...проследяване на 102 мобилни клетки и 30 хил човека, 400 лица са следени....и това на фона, че някой разследващ си е чесал топките до шахтата по време на огледа вместо да си направи труда да я отвори и да погледне в нея още преди 2 години !

43

Бау

преди 7 години

Не мисля, че и майка му може да го познае на тази снимка. Гледах му сумати снимки и все още не мога да го позная на тази. Съучениците просто се правят на интересни. Споделил е пред някой какво е направил и са го издали. Ако си беше мълчал нямаше да го хванат никога..

42

Анонимен

преди 7 години

Имали връзка този случай с оставката на Г. Костов?

41

Анонимен

преди 7 години

Най-много 5 години пандиз ще му дадат...Защо въобще трябва да го хващат?И с тях и без тях никой няма да върне невинното момче!До кога убийци ще се разминават с такива смешни присъди?

40

Анонимен

преди 7 години

Това вече прилича на дързост и красота 215477896 епизод.

39

Анонимен

преди 7 години

Разбираемо е защо съучениците му са си замълчали. Ако се разприказват, утре ще ги изтипосат на стената на срама като доносници, може и комисия по доносниците да им спретнат, имената им дълги години да присъстват в едни черни списъци.... познати неща, нали?

38

й

преди 7 години

"Самотният бегач на дълги разстояния" от Алън Силитоу.Прочетете я

37

Анонимен

преди 7 години

Всички са го разпознали, но въпреки широкомащабното разследване, полицията не е разбрала, че 20-30 човека, знаят кой е извършителя - е извинявай!

36

До съучениците

преди 7 години

За всички познали го и не казали да се стовари цялата тежест на закона!Ефективни няколкогодишни присъди за назидание на следващи такива!М-алоумници,помислихте ли че утре някой от вас може да е на мястото на убитото момче!Или ваш близък

35

Анонимен

преди 7 години

До Наказателен КодексЗа дадени пред "надлежен орган" показания се считат тези,които са направени в съдебно заседание,пред съдия! Поредния парадокс,но е факт!

34

съдията Блъд

преди 7 години

Остава в ареста за постоянно.Мотивите са,без чувство,за вина.

33

До дс

преди 7 години

Предполагал е, че шахтата е под наблюдение и го е било страх да се върне на местопрестъплението. Предполагал е, че ако се появи там, ща го чакат.

32

Белене

преди 7 години

Всички, които са знаели за престъплението и с мълчание са го прикривали, да бъдат изправени пред съда. За тях да бъде възстановен лагера на остров Белене и да бъдат изпратени там!

31

ВАНГА

преди 7 години

...Не искайте много не можете да му платите цената......Не роптайте срещу страданието, което преживявате. Страданието е пречистващо средство, като една дреха, която не е чиста, ако не се изпере......Нека знаят всички, че нищо не остава неизплатено на този свят. Хората вършат престъпления и мислят, че никой не ги е видял. Не е така! Всичко се вижда и идва време, когато провинилият се трябва да плати!......Не искайте много не можете да му платите цената...

30

Наказателен Кодекс

преди 7 години

Чл. 290. (1) Който пред съд или пред друг надлежен орган на властта като свидетел устно или писмено съзнателно потвърди неистина или затаи истина, се наказва за лъжесвидетелствуване с лишаване от свобода до пет години.--Тези съученици разпитвали ли са ги, т.е. затаили ли са истината пред надлежен орган на властта? 5 години са им малко.

29

S

преди 7 години

На Вила Роза - същата работа.. Лек блур ефект, значи главата и тялото може, врата не може?!От яд, че тяхната продукция беше пълна простотия, съсипаха и нашата!И като разбрали какво се е случило, от екипа са се разотишли и отказали, и много правилно! От "смелчаците", имащи грижата да завършат филма, май никой не е оцелял..

28

До 15

преди 7 години

С честен труд заможен не се става. Заможен се става с обири и други подобни.

27

да

преди 7 години

Всички негови съученици са разпитвани и са го разпознали -но не са казали истината Трябва да отговарят за лъжесвидетелство

26

123

преди 7 години

Стига бе. Tова началото на нов криминален роман ли е?

25

Discovery

преди 7 години

Много ме кефи, как на всяка по нашумяла крими новина, хорейшовците излизат от дупките си и започват да дават точни и ясни обяснения как всичко намирисва и как не било така или иначе и как те знаят много по-добре от следователите... Единствения сериозен пропуск е наистина, че не са проверили шахтите в близост