52

Анонимен

преди 7 години

Как да повярвам че това са наистина жители на град Елин Пелин. А също така че не е организирана платена акция. В събота и неделя гражданите на тази държава и на този град почиват, отделят време за семейството си, гледат почивните им дни да са пълни с позитивни емоции, за да могат да заредят за следващия делник. Кой ще се бута в протест пълен с негативизъм да си вдига нервите събота следобед?

51

Анонимен

преди 7 години

Нетолерантната Меркел пък са си наумила да изгони 700 000 от гостите си в ГерманияДе ша идат тея хора

50

Лъжа

преди 7 години

Не лъже хората ,от Елин Пелин не сме предатели на българското!!!

49

Анонимен

преди 7 години

Българите не сме толарентни спрямо мигрантите и бежанците, защото държавата ни не може да се справи с ци*аните 20-30 години и социалната ни система е в колапс заради тях плащаме им помощи, майчиства, детски, пенсии и какво ли още не и само и мигранти ни трябва да легнат на социал и тотално можем да обявим фалит. А и ни е писнало да издържаме ***, а после за нас да няма пари за здраве, пенсии и детски.

48

ЕЛИН ПЕЛИН

преди 7 години

Я да не лъжете хората ,няма такова нещо.Хората /над 90%/ НЕ ИСКАТ ,НЯМА ДА СЕ ПРИМИРЯТ И НЯМА ДА ДОПУСНАТ бежанци да населят града им.Шепа хора,платени политически "искат гостоприемно"тези индивиди ,но те не представляват мнението на жителите.КАК МОЖЕ ТАКАВА МЕДИЙНА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ,КАК МОЖЕ ТОЛКОВА НАГЛО ДА СЕ ЛЪЖЕ И ДА НИ СЕ ОКАЗВА НАТИСК!?

47

Анонимен

преди 7 години

Tикво, СПРИ СОЦИАЛНИТЕ ПОМОЩИ ЗА ВСИЧКИ! ТИКВА ЛИ СИ ИЛИ СИ ГЛУХ?

46

А Н Т И

преди 7 години

И така неусетно,бавно и полека,ставаме Анадола,отпреди четири века.

45

Анонимен

преди 7 години

Тия пък къде са ръгнали срещу смета?

44

Родопа

преди 7 години

Тая защо си крие ушите? Да не би да са отрязани или много големи че изпитва срам?Няма нищо срамно да са ти малко по-големи тъкмо ще чува по добре като я критикуват.

43

Анонимен

преди 7 години

ЧУДЕСНО Е, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ НАЙ-НАКРАЯ ЗАПОЧНАХА ДА УПРАВЛЯВАТ СТРАНАТА СИ И ДА НЕ ПУСКАТ ДА ГИ РЕКЕТИРАТ. БРАВО НА КМЕТА НА ЕЛИН ПЕЛИН

42

Анонимен

преди 7 години

ОПИТИТЕ НА МЕДИЕН НАТИСК НАД БЪЛГАРИ ПРОДЪЛЖАВА

41

Анонимен

преди 7 години

Ех тези МИЛИ хора бе, напълниха Европа и България! На който са им МИЛИ да си ги вьима в тях!

40

kelesha

преди 7 години

Журналистите, проверявайте си информацията малко. НИКОЙ от Елин Пелин не организира демонстрация. Тя е организирана от хора, които нямат нищо общо с Елин Пелин. Основно протестъри от София, които знаете за какво протестират - за заплащане. Хайде със здраве

39

Годзилчо

преди 7 години

Опасен е човека най вляво .Именно той ще докара още 20 бежанци до един месец,разрешат ли на тези да останат.

38

Анонимен

преди 7 години

Чудя се на това как мислят някои индивиди. Аз съм расист ама гледах няколко репортажа с тези - явно са обикновенни хора. И по повод коментарите ... особенно на Елин Пелинския кмет - да отиде до Делиормана - Шумен, Разград, Търговище. После вРодопите там са смесени и мюслитата са мноого зле - живеят в миналия век

37

Анонимен

преди 7 години

За тези казаха, че са от Алепо. Алепо е освободен, да се връщат там.

36

Анонимен

преди 7 години

Пробват дали ще мине... Ако мине, ще започне масово заселване по градове и села.

35

Анонимен

преди 7 години

Някой знае ли подписка против "бежанците". Там искам да се подпиша.

34

Една жена

преди 7 години

Виждат какво се случва в цяла Европа-палежи, изнасилвания, нападения и погроми, и пак се продават! С "милото семейство" вече се появиха двама сина, скоро очаквайте още няколко с тумба жени и деца -всички ще ги издържаме с нашите данъци ДОЖИВОТ! А болното дете, на което баба му дарява бъбрек, до вчера нямаше пари за трансплантация в Германия!

33

Анонимен

преди 7 години

Мероприятието от километри мирише на Сорос и брюкселската секта.