7

До 4

преди 7 години

Този на снимката е съквартирантът на арестувания и не гледа лошо, а е симпатично и интелигентно момче."Без коса" е мoда. А ти се изказваш като човек, възпитан в семейството на онези, които преди 50 години насила са стригали по-дългите коси на младите момчета, защото от тяхна каскето-малограмотна гледна точка, това е била отличителната черта на тогавашния млад българин - интелигентен и критично разсъждаващ. Такъв не е бил удобен на каскетлиите, оказали се на власт с помощта на чужда армия.

6

Анонимен

преди 7 години

Поне четете, преди да пишете, бе, алоу... Това момче му е съквартирант.

5

Годзилчо

преди 7 години

Абе хора защо не четете първо а след това коментирайте.Не хулете ,това е съквартиранта на убиеца ,не го изкарвайте мутра и какво ли не.Момчето е просто един от хилядите студенти.

4

Анонимен

преди 7 години

Типичния съвременен млад българин. Без коса,гледа лошо,"знаеш ли кой съм аз",задължително има каруца,сигурно и смартфон от 1500 лв. Като е сам,нагъва салам и хляб,защото за друго няма пари.Ама иначе е "пич".

3

M

преди 7 години

Аха, да, скромно момченце. Те тихите води.....

2

Циник

преди 7 години

Ако наистина - този е убиеца , всичко останало са празни приказки! Какво "нещо" трябва да си - да убиеш 16 годишен за няколкото жалки левчета в портфейла му?

1

Анонимен

преди 7 години

Много противна мyтpa.