16

Анонимен

преди 7 години

в букурещ билета еоколо0, 60лв

15

Анонимен

преди 7 години

Евтини билети -> изгнили превозни средства.

14

Анонимен

преди 7 години

До Фердо 9За щастие в София това не го решава БСП , а хората , които никога, ама никога няма да гласуват за тази ретроградна и терористична партия БКП-БСП.

13

sante_dog до 10

преди 7 години

За метрото талони има ли? Щото като ми се наложи веднъж в месеца да ползвам за отиване и връщане да си знам...

12

Анонимен

преди 7 години

Данчето направи гуша покрай Бойко.

11

Анонимен

преди 7 години

Върнете откраднатите пари,гербажий нагли.

10

маке

преди 7 години

ами ке е мръсен въздуха автобусите са за тва да возят хората на по ниска цена от тая да пътуват с личния автомобил що нема пътници по влаковете ами щот е по евтино с леката кола

9

Анонимен

преди 7 години

Кой си купува билет за 1,60лв?!Купуват се 10бр талони по 1,20лв.

8

Фердо

преди 7 години

Най-добре е Данчето да се маха

7

Анонимен

преди 7 години

Цената на билета е ненормална!! Да се върне тази на ЕДИН ЛЕВ! Кога ще се извърши финансов проверка на Фандъкова която е в основата на тази висока цена? Колко пари се крадат в СО и в кои сметки потъват? С винетките в същото положение. Свинетка краде та се съдра. Разрухата по пътищата я видяхме! Къде са парите е въпроса? Докато Цацаров е техен човек никой няма да ги закача. Трябва нов главен прокурор и ще трябва нов затвор да се построи, за гербаджиите - крадци.

6

ОСТАВКИ

преди 7 години

Учителката по руски - другарката Фандъковска да подава оставка и да си ходи на село. Само тотален некадърник би позволил това с билетите да се случи. Заради нея дишаме гаден въздух и се бутаме в задръстванията. Хората просто масово и удариха една майна и се качиха в колите. Колко ли трябва да си ***, за да повишиш цената на обществения транспорт точно в момент, в които се прави метро и задръстванията са брутални??????

5

Анонимен

преди 7 години

Наближиха изборите и БСП впрегна ченгетата от ДС да активират червените съдии. С помоща на Радев и Герджиков създадоха хаос в цялата Държава . Правят смени като за последно . Този тандем Радев , Герджиков и Нинова се оказа по зъл от ислямистите , които режат глави на хора .

4

Анонимен

преди 7 години

Да си подават оставкити и да бъдат подведени под отговорност всички свързанш с несъобразното повишаването на цената.Не може всеки път да им се разминава!

3

До 2

преди 7 години

До До 1Що ти на яве да не си безсмъртен?

2

!

преди 7 години

Какъв "здрав разум"? Бананова република ли сме, че да продължават да се дупчат билети? Напълно неадекватна система. Беше обявено че след пускането на метрото някои линии ще се орежат, заради дублажи. Какво се получи - добавиха нови линии. Ами разхищението е очевидно

1

Гратисчия

преди 7 години

Докато билетът е 1.60 аз няма да дупча и ще пътувам гратис на макс! Спреят за емчки ми е във вътрешния джоб и чака недобросъвестния конттрольор (съвременен ***)! Няма да плащам! Не съм толкова бота, че да купувам тея скъпи билети!