169

don

преди 7 години

г-н Местан сети се за Баташкото клане. За хилядите прогонени от Боморска тракия в по новата ни история.Отговори ми на един въпрос защо в момента турските българи си сменят имената с български като си викаха още преди 85 г. и то през съда. На тази тема не говориш защото не ти изнасяда знаеш от 9 гр. няма как да се скриеш и в миша дупка.Чудя се защо още не си клиент на българската прокуратура с обвинение с обвинения за твоите пробългарски действия. Върви в турция да живееш като не ти изнася .

168

Циник до 211

преди 7 години

В българската конституция , ясно е написано:ЗАБРАНЯВА СЕ СЪЗДАВАНЕТО НА ПАРТИИ НА РЕЛИГИОЗНА, ИЛИ ЕТНИЧЕСКА ОСНОВА!Българските продажници погазиха конституцията - и така се пръкнаха ОТКРОВЕНННО АНТИБЪЛГАРСКИТЕ ДПС, ДОСТ, ЕВРОРОМА...и т.н. Изпитвам кристалночиста ГН*УС от случващото се у нас през последните 27 години!

167

Питам

преди 7 години

В програмата на ДОСТ пише ли, че ще ходим в турското посолство за инструкции, защита от несъществуваща опасност и финансиране?

166

Анонимен

преди 7 години

Защо няма турчета сред децата които редовно носят медали от международни олимпиади по математика и информатика?Ако не преписва от българин или не ползва връзки и рушвети,образователният таван на турчин е шофьорска книжка.Доказано!

165

да

преди 7 години

тоя май не знае,че това са парламентарни избори в Европа,а не в Турция на а'боригена Ердоган:))))това ще направел задължително..оня паметник ще махнел..с български пари на турци щял да плаща..кой паметник ще махнеш, бе к'лоун..а дали няма тоя народ да те окачи на въжето 24 часа по - късно..тоя път и до посолството няма да стигнеш..мечтите са безплатни !!!!!

164

Бай Хой

преди 7 години

А какво да поискат и другите малцинства? Тоя си е много нагъл! В България се учи български! Да си правят школи и да си плащат. А паметниците на комунзма ще ги махне като преди това махне паметниците на техните терористи. Това да не е като преди да правят от църкви джамии. Историята ще си я променяме ние както намерим за добре. Не оставайте с впечатление че харесвам комунизма.

163

ng

преди 7 години

Бе те тия за които говори щели да учат...бре бре не казвам нищо ама както се казва във вица със зайчетата "МОМЧЕТА погледнна ги учуден бухала"

162

Читател

преди 7 години

До АнонимХайде де, всички тук знаем колко от тези с майчиния език учат, работят и плащат данъци!Ако не сме ние, просто ще измрете от глад и ще започнете да се самоизяждате...

161

червено бъдеще

преди 7 години

момчето от агитката на ЦСКА си направи своя турска партияслед 2050,Цска шампион всяка година......освен ако не е Галатасарай или Фенербахче и сие

160

oOo

преди 7 години

Благодаря на "мо-ра", че понякога много ме търпи.

159

Анонимен

преди 7 години

Антикомунизмът, Европа и Турция винаги вървят ръка за ръка...каква приятна комбинация само. Като ислямът и феминизмът.

158

Анонимен

преди 7 години

Само за има няма месец и др.Радев с др. Герджиков създадоха пълен хаос в държавата . Всеки почна да говори и обещава майка си и баща си . Работата отива на зле .

157

ROM

преди 7 години

Браво на Местан! Докога простите българи ще ни се присмиват в лицето? До кога ще търпим подобно отношение?

156

Анонимен

преди 7 години

Прав е Местан, докато комунистическите престъпници не бъдат наказани за България няма бъдеще. Тези кърлежи вече 73 години пият кръв от снагата на България. Май ще се наложи да гласувам за ДОСТ, защото техните идеи съвпадат с моите.

155

Тренджи

преди 7 години

И древният ромски език да бъде официален в бг

154

Анонимен

преди 7 години

Този козел вместо да даскалува в кърджалийското си село , е седнал да се прави на държавник. С моите и вашите пари, мискинина обикаля по паланки със скъпа служебна кола и с държавна охрана.До кога такива мизерници ще ни се присмиват в лицето?

153

ооо

преди 7 години

До изгонен в Турциястойте си там всичките.. какво искаш да кажеш с този си коментар??

152

До Ангел

преди 7 години

Ангеле въри изпий хапа, че ти е време...Никой не кара теб и децата ти да учат турски...

151

Анонимен

преди 7 години

"Много са нагли тия, не стига, че живеят на гърба на белия човек, но права искат..... Като искат в да си говорят на турски, да си ходят в турция."Айде бе...твойте сънародници, които емигрираха в запада дали вкъщи и по между си говорят местния език! А иначе викате дали в Турция кюрдите имат права... Кюрдите имат часове на кюрдски, могат да говорят на кюрдски, имат не новини на кюрдски, канали на кюрдски в Турция, аре у лево, щял да ми каже къде какво да говоря...глоби ме с пет лева ако можеш:-)

150

White Wolf

преди 7 години

Много са нагли тия, не стига, че живеят на гърба на белия човек, но права искат..... Като искат в да си говорят на турски, да си ходят в турция.