88

Анонимен

преди 7 години

В България е в ход проруски метеж !

87

Анонимен

преди 7 години

Не е руски прокурор, а по-лошо! Руски лакей е, а робите на робите са най-големите негодници!

86

до 98

преди 7 години

Ти като ядеш китайски чесън - китаец ли си?

85

До Гого

преди 7 години

По това арбитражно дело има много въпросителни, българският интерес не е защитен, най-вероятно срещу тлъсти комисионни. Секретарят на състава, който го е писал е руснак, за какво говорим, а то не е атакувано от българската страна, въпреки че това е абсолютна предпоставка за това. Отново някой русофилски п.лужек е гушнал пачките за сметка на такива като Гого.

84

до 99

преди 7 години

Патриоте не си познаваш историята. Тя историята не е шошороидна функция.

83

Анонимен

преди 7 години

До гогоНе споменаваш че ни осъди защото нашата страна... не се защитаваше.Трябва да се дават пари на братята. Това му е работата на роба.

82

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 100"европейска"Ето тук е грешката. България е в Азия. По подразбиране не може да е европейска.

81

Анонимен

преди 7 години

Ще му осъдят цървулите. Обвинението е абсурдно. Няма как нормален европейски съд да издаде наказателна присъда на базата на подобни факти и обстоятелства. Въпросът е как може една европейска прокуратура да изпълнява руски поръчки и да действа по сталински. Или е "европейска" само на книга..Като се има предвид и факта, че адвокат ще му бъде Радан Кънев, то се очертава това обвинение да бъде сдъвкано и изплюто в кошчето за ***.

80

Патриот

преди 7 години

27 години "демокрация" още има Народен съд и прокурори верни на Москва. Граф игнатиев(малка буква) прати Апостола на свободата благодарение на съд от българи майцепродажници избран от Графа.Това дело е заради това че патриота Начев не позволи да се откраднат стотици милиони от руската мафия за ремонта на МИГ(подобно на АЕЦ Белене). Народа не е сляб и глух г-н Начев. Поклон пред такива българи.

79

сминдух енд чесън

преди 7 години

Ако караш немска кола германци ли я ремонтират?

78

Анонимен

преди 7 години

Обвинява те български прокурор, ахмако.Да не си мислиш, че се намираш в Ню Йорк.Мозъкът му, доколкото го има, е в мъгла и симисли, че още е министър.

77

Анонимен

преди 7 години

Ненчев е сутеньор, превърнал МО в бардак с проститутките си и селската си уж журналистка Велислава

76

Анонимен

преди 7 години

Този защо е с костюм, а не с потурите в които е пърдял на село. Личи си че му липсват.

75

Анонимен

преди 7 години

Мястото му е в затвора.И после да ходида лиже американски *** като частнолице.

74

Нфарфорий

преди 7 години

Не знаем кой прокурор те обвинява,но бъди сигурен,че в затвора ще бъдеш радост и утеха на родни ,български джентълмени с вариативна пигментация на кожата!Другото е същото.

73

Анонимен

преди 7 години

Дискусия, заради един подчертано неподходящ човек заема позиция, която не му е работа.Един миж...итур..ко го произведе и генерал.Няма защо да се измества въпроса.Този на.гле.ц е разбойник и действията му противоречат на позицията, която заема.Много напомня на Миро - ***.та.Този е далавераджия и по друг повод -униформите, проститутката...Друго?Не са ви виновни ни НАТО, ни руснаците, а про.стаци.те и крадливците, които избирате.

72

Станой от Ахелой

преди 7 години

Аз много мразя *** и рушофобите и имам рушко сомошъшнание защото съм гледал много рушки филми с рушнаци и също американски в които рушнаците са лоши и правят рушки номера на добрите които нямат рушко самошъшнание и не говорят рушки език но побеждават рушнаците и им рашкажват играта на рушка ролетка

71

Анонимен

преди 7 години

България принадлежи на Русия така че тоя предател да не се прави на застрелян (да не стане такъв!) . Щом подкопава нашите интереси ще си плаща.

70

мнение

преди 7 години

Ненчев, като извършваш нарушения на сключенн търговски договор какво значение има фирмата какава е?На всичкото отгоре са настъпили и вреди за военната авиация.Ако фирмата беше американска, американски прокурор ли да те обвинява? Айде стига с тея претенции, ще се задоволиш с български прокурор, няма да ти внасяме специално за теб и прокурори сега.

69

Анонимен

преди 7 години

Ненчев, ти си само за член на новите партии с цветовете на дъгата. Селянин див, виж си тъпата физиономия и тогава се бори с ***, както казва Станой от Ахелой.